9A0 039

9A0 039
http://www.TwPass.com
9A0-039
Adobe
Adobe After Effects 6.0 Professional ACE Exam
http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?eCode= 9A0-039
The 9A0-039 practice exam is written and formatted by Certified Senior IT Professionals working in
today's prospering companies and data centers all over the world! The 9A0-039 Practice Test covers
all the exam topics and objectives and will prepare you for success quickly and efficiently.
The 9A0-039 exam is very challenging, but with our 9A0-039 questions and answers practice exam,
you can feel confident in obtaining your success on the 9A0-039 exam on your FIRST TRY!
Adobe 9A0-039 Exam Features
- Detailed questions and answers for 9A0-039 exam
- Try a demo before buying any Adobe exam
- 9A0-039 questions and answers, updated regularly
- Verified 9A0-039 answers by Experts and bear almost 100% accuracy
- 9A0-039 tested and verified before publishing
- 9A0-039 exam questions with exhibits
- 9A0-039 same questions as real exam with multiple choice options
Acquiring Adobe certifications are becoming a huge task in the field of I.T. More over
these
exams like 9A0-039 exam are now continuously updating and accepting this challenge is itself a task.
This 9A0-039 test is an important part of Adobe certifications. We have the resources to
prepare you for this. The 9A0-039 exam is essential and core part of Adobe certifications
and
once you clear the exam you will be able to solve the real life problems yourself.Want to take
advantage of the Real 9A0-039 Test and save time and money while developing your skills to pass
your Adobe 9A0-039 Exam? Let us help you climb that ladder of success and pass your 9A0-039
now!
9A0-039
QUESTION: 1
You want to create a light that can be animated along 3D axes but will still keep focus on a
specific scene location while animating. What should you do?
A. choose Light Settings dialog > Light Type: Spot
B. choose Light Settings dialog > Light Type: Parallel
C. choose Layer > Transform >Auto-Orient > OrientAlong Path
D. choose Layer > Transform > Auto-Orient > OrientTowards Point of Interest
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=1
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 2
You want to move a camera along a single axis without moving the Point of Interest. What
should you do?
A. hold down the Shift key while dragging the axis
B. hold down the Alt (Windows) or Option (Mac OS) key while dragging the axis
C. hold down the Ctrl (Windows) or Command (Mac OS) key while dragging the axis
D. hold down the Alt (Windows) + Shift key (Windows) or Option + Shift key (Mac
OS) key while dragging the axis
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=2
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 3
Which statement describes how 3D layers are rendered?
A. 3D layers render layer orientation properties first.
B. 3D layers are rendered according to their z depth value.
C. 3D layers are rendered according to their timeline stacking order.
D. 3D layers are rendered according to the Composition Settings > Rendering Plug-In
setting.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=3
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 4
Which statement about using After Effects OpenGL previewing is true?
A. Layers are limited to 2,000 by 2,000 pixels.
B. OpenGL supports all After Effects blending modes.
C. OpenGL previews are created by using Adaptive Resolution previewing.
D. OpenGL previews are limited only by the amount of installed RAM on the system.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=4
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 5
You have placed an effect on a 3D layer that has Continuously Rasterize enabled. The layer
will NOT show the effect when casting shadows. What should you do?
A. choose Layer > Pre-compose
B. choose Layer > Preserve Transparency
C. choose Effect > 3D Channel > Depth Matte
D. choose Effect > 3D Channel > 3D Channel Extract
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=5
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 6
You want to slice an image that contains 3D channel information along its z depth values.
Which 3D Channel effect should you use?
A. ID Matte
B. Depth Matte
C. Depth of Field
D. 3D Channel Extract
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=6
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 7
You have selected multiple layers in a composition. What happens when you choose
Animation > Keyframe Assistant > Sequence Layers?
A. All selected layers are moved from their original time positions.
B. The top layer selected in the Timeline window maintains its original time position.
C. The first layer you select in the Timeline window maintains its original time position.
D. The bottom layer selected in the Timeline window maintains its original time
position.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=7
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 8
What happens to the position of layers within a composition when you resize a 320 x 240
composition to 640 x 480?
A. The layers do NOT move.
B. The layers shift according to the anchor setting.
C. The layers shift to the upper-left corner of the composition.
D. The layers shift to the lower-right corner of the composition.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=8
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 9
You have defined a region of interest in the Composition window. You want to redefine the
region of interest. What should you do?
A. choose View > Look At All Layers
B. choose Composition > Trim Comp to Work Area
C. drag the Region of Interest button into the Composition window and drag the
Marquee tool
D. Alt (Windows) or Option (Mac OS) click the Region of Interest button, then drag the
marquee in the Composition window
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=9
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 10
Click the Exhibit button. The motion path depicted in the exhibit is _____ from A to B and
_____ from B to C. adobe&c=9A0-039&q=1
A. faster going; slower
B. slower going; faster
C. accelerating; decelerating
D. decelerating; accelerating
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=10
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 11
Which command should you use to remove a defined area of footage from the Timeline
window and perform a ripple deletion?
A. Edit > Cut
B. Edit > Time Stretch
C. Edit > Lift Work Area
D. Edit > Extract Work Area
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=11
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 12
You want to attach a banner to a moving rectangular area in video footage while simulating 3D.
How should you track the motion?
A. Rotation
B. Rotation and Position
C. Affine Corner Pinning
D. Perspective Corner Pinning
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=12
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 13
Which defines the area in the footage to be tracked when using the Motion Tracking feature?
A. track point
B. attach point
C. search region
D. feature region
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=13
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 14
You have added additional track points to motion footage by using the New Track Point option
in the Tracker Controls palette options menu. Which feature or command can make use of the
additional Track Point data?
A. expressions
B. Track Type > Stabilize
C. Track Type > Perspective corner pin
D. positionkeyframes set by the Track Motion button
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=14
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 15
Which effects can you apply to a tracked location using the Motion Tracker?
A. keying effects
B. effects with rotation properties
C. effects with position properties
D. effects with text or number properties
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=15
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 16
Which tool should you use to draw a freeform path that will be used as a mask on footage?
A. Pen
B. Brush
C. Ellipse
D. Rectangle
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=16
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 17
Which is an example of a non-drop-frame timecode?
A. 00072
B. 0007+2
C. 4:15:14:07
D. 4;15;14;04
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=17
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 18
You are using Adobe After Effects on the Mac OS. You want to increase the number of frames
played back in RAM preview. What should you do?
A. set the Cache mode to Favor Speed
B. set the Cache mode to Favor Memory
C. increase the Image Cache Size value
D. decrease the Image Cache Size value
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=18
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 19
Which is the default setting for levels in the Audio palette?
A. -96 dB
B. 0 dB
C. 100 dB
D. 120 dB
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=19
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 20
Which After Effects preview option uses the first frame encountered during previewing as a
proxy during previews?
A. Wireframe
B. Adaptive Resolution
C. OpenGL with Static Textures
D. OpenGL with Moving Textures
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=20
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 21
Which option in the Smart Masks palette should you use to match the seventh vertex in the first
keyframe to the seventh vertex in the second keyframe?
A. Quality
B. Keyframe Fields
C. Bending Resistance
D. Use Linear Vertex Paths
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=21
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 22
For which option in the Project Settings dialog box can you enter a value for where to start
numbering frames?
A. Frames
B. Color Depth
C. Drop-Frame
D. Non-Drop-Frame
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=22
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 23
You want to animate the opacity of a text string gradually from the first character to the last
character in the text string. Which Timeline window property should you keyframe?
A. End
B. Start
C. Offset
D. Opacity
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=23
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 24
You have created a text layer with an open path. You want to animate the text from one end of
the path to the other. Which command should you use to set the property for animating the
text?
A. Text > Path Options > Path
B. Text > Path Options > First Margin
C. Animation > Animate Text > Position
D. Animation > Add Text Selector > Range
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=24
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 25
You want to change the default formatting of text layers. What should you do?
A. choose Edit > Preferences
B. make changes in the Character palette with no text selected
C. highlight text in another layer while making changes in the Character palette
D. select multiple text layers of text while entering changes in the Character palette
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=25
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 26
Which text feature lets you control the spacing between a range of selected text characters?
A. Kerning
B. Leading
C. Tracking
D. Horizontal Scale
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=26
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 27
You have created a text layer and need to control the space between paragraph lines from the
text baseline. Which option should you use?
A. Top-to-Top Leading
B. Bottom-to-Bottom Leading
C. Adobe Every-line Composer
D. Adobe Single-line Composer
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=27
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 28
Which is the default behavior for how After Effects handles the frame rate of imported motion
footage?
A. After Effects maintains the original frame rate of the imported footage.
B. After Effects conforms the imported footage frame rate to the project settings frame
rate.
C. After Effects uses the Time Remapping feature to change the imported footage frame
rate to the project frame rate.
D. After Effects conforms the imported footage frame rate to that of the composition the
imported footage is placed into.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=28
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 29
Which After Effects feature helps maintain detail and reduces gradient banding when working
with film effects and HDTV projects?
A. 3:2pulldown
B. Vector Paint Engine
C. Gaussian Blur effect
D. 16 bit per channel color support
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=29
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 30
Which statement about frame rates in After Effects is true?
A. Frame rates are set at the project level.
B. Composition frame rates override project frame rates.
C. Compositions in a project can contain different frame rates.
D. Frame rates are set for the project in the render module of the Render Queue.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=30
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 31
When should you remove 3:2 pulldown?
A. when working with imported 3D files
B. when importing progressive scan video
C. when separating the fields of NTSC video
D. when importing video that has been converted from 24 fps film
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=31
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 32
You want to assign the transformation properties of one layer to the transformation properties
of other layers. What should you do?
A. use parenting
B. use null objects
C. choose Layer > Auto Trace
D. choose Animation >Keyframe Assistant > Sequence Layers
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=32
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 33
Which window should you use to view and trim the original source of footage in a
composition?
A. Layer
B. Project
C. Timeline
D. Composition
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=33
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 34
You want to select all the keyframes of a specific property on a layer. What should you do?
A. click the property name
B. Shift + click the property name
C. context click and choose > Select EqualKeyframes
D. Alt + click (Windows) or Option + click (Mac OS) the property name
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=34
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 35
Which statement about null objects is true?
A. Null objects are parent layers that are invisible in the composition.
B. Null objects are 3D layers that are set to NOT reflect lights or shadows.
C. Null objects are layers with expressions that are invisible in the composition.
D. Null objects are invisible in both the Time Layout window and Composition
window.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=35
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 36
Auto-orient rotation is used to _____.
A. constrain the rotation of a layer item to a specified angle
B. allow a layer item to rotate automatically along a motion path
C. make a layer item automatically rotate and point toward another moving item
D. automaticallyorient the rotation of a layer to a vertical position at all times while in
motion
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=36
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 37
You want to enable a playback device to choose an appropriate stream optimized to the users
bandwidth. Which option should you select when exporting to Windows Media or Real Media?
A. Video
B. Metadata
C. Audiences
D. Video Content
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=37
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 38
You applied a drop shadow to a layer, but when it is in motion, the shadow follows the layer
and NOT the light source. What could be wrong?
A. The drop shadow is locked to the wrong layer.
B. The light source needs to be animated over time.
C. The motion was rendered before the drop shadow in the rendering pipeline.
D. The drop shadow was rendered before the motion in the rendering pipeline.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=38
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 39
The RAM memory requirements for rendering, editing, and storing a movie or still image in
Adobe After Effects are _____.
A. determined by the bit depth of the monitor
B. proportional to the number of pixels involved
C. determined by the smallest-size output format
D. determined by subtracting the monitor size from the output size
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=39
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 40
After you render a movie and record it to videotape, the video jitters. Which setting should you
change when you render again?
A. increase the amount of RAM allocated to AdobeAfter Effects
B. set the Quality setting to High in the Render Queue dialog box
C. change the Field Render setting in the Render Queue dialog box
D. in the Render Queue,make sure the Frame Blending setting is set to On for Checked
Layers
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=40
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 41
Which compression method should you use when rendering an Adobe After Effects project for
playback from a CD-ROM?
A. Sorenson
B. Intel Raw
C. Animation
D. Component Video
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=41
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 42
Which After Effects effect helps correct distortion caused by a lens during footage capture?
A. Bulge
B. Reshape
C. Depth of Field
D. Optics Compensation
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=42
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 43
Which option must be enabled in the Paint palette to automatically animate paint strokes?
A. setting Mode to Linear Light
B. setting Duration to Constant
C. setting Duration to Write On
D. setting Clone to Lock Source Time
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=43
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 44
You want to create text that appears to have thickness. What should you do?
A. select the text tool, enter text, and then apply the Basic 3D effect
B. apply the Basic Text effect, enter text, and then apply the Basic 3D effect
C. apply the Basic Text effect, enter text, and then apply the Bevel Alpha effect
D. apply the Basic Text effect, enter text, and then apply the 3D Channel Extract effect
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=44
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 45
Which After Effects feature or command moves pixels in one layer based on the brightness
values of pixels in another layer?
A. Offset
B. Motion Tracking
C. Time Remapping
D. Displacement Map
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=45
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 46
What happens when you turn off the Effect option for an effect in the Effects Control palette?
A. The effect and all of itskeyframes are deleted.
B. The effect is hidden and itskeyframes are deleted.
C. The effect is hidden but will appear in previews and renders.
D. The effect and itskeyframes are hidden and do NOT appear in renders.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=46
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 47
You want to contain particles created by the Particle Playground effect to a specific area.
Which Particle Playground property should you use?
A. Grid
B. Wall
C. Repel
D. Layer Map
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=47
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 48
Which example represents an array for scale in an expression?
A. .scale
B. [xy,xy]
C. Scale = 3
D. xyscale = Math.sqrt
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=48
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 49
Which After Effects feature enables you to create a relationship from the keyframes of one
layer property and dynamically control different layer properties?
A. null objects
B. child layers
C. expressions
D. parent layers
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=49
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 50
What is the result of writing the following expression on Layer C for the position property? x
= thisComp.layer("Layer A").position[0]; y = thisComp.layer("Layer B").position[1]; [x, y]
A. The x position of Layer A and the y position of Layer B are applied to Layer
C.
B. The x position of Layer B is ignored while the y position of Layer B is applied to
Layer
C.
C. The y position of Layer C is applied to Layer B while the x position of Layer A
remains constant.
D. The x position of Layer C is applied to LayerA and the y position of Layer C is
applied to Layer B.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=50
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 51
You have created the following expression on Layer A: thisComp.layer("layer
D").scale.valueAtTime(time-2) Which is the global object of this expression?
A. scale
B. thisComp
C. layer("layer D")
D. valueAtTime(time-2)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=51
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 52
Which option or feature should you use to increase or decrease the transparency of an entire
matte?
A. Alpha Levels
B. Matte Choker
C. Color Range Key
D. Color Difference Key
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=52
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 53
You have created an animated layer that will be used to create highlights on the layers below.
You want the highlights to display when they are only over opaque pixels of the underlying
layers. Which After Effects setting or feature should you use?
A. Alpha Matte
B. Luma Matte
C. Inverted Alpha Matte
D. Preserve Underlying Transparency
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=53
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 54
You have created a layer and applied a Track Matte. What happens when you choose Edit >
Split Layer?
A. After Effects retains the order of Track Mattes above the layer.
B. After Effects warns you to remove the Track Matte and reapply it after the layer is
split.
C. After Effects splits the layer and applies the Preserve Underlying Transparency
option to the new layers.
D. After Effects creates a precomposition of the two new layers and applies the Track
Matte in the current composition.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=54
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 55
Which keying effect in After Effects creates a binary key?
A. Color key
B. Inner Outer key
C. Linear Color key
D. Color Difference key
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=55
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 56
Click the Exhibit button. Which icon should you select to allow your working view to match
the pixel aspect ratio of your final output? adobe&c=9A0-039&q=1
A. A
B. B
C. C
D. D
E. E
F. F
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=56
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 57
Which setting for Resolution in the Composition Settings dialog box renders one-quarter of the
pixels contained in the full resolution footage?
A. Half
B. Full
C. Custom
D. Quarter
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=57
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 58
What happens when you place 24 fps footage into a composition with a frame rate of 15 fps?
A. The 24 fps footage speeds up.
B. The 24 fps footage slows down.
C. The 24 fps footage skips frames.
D. The 24 fps footage repeats frames.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=58
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 59
Which After Effects command lets you isolate a video layer for editing by hiding other video
layers in the Composition window?
A. Layer > Switches > Shy
B. Layer > Switches > Solo
C. Layer > Bring Layer to Front
D. Layer > Switches > Collapse
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=59
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 60
You want to expand the area previewed to the size of the composition. What should you do?
A. choose View > Resolution > Full
B. Shift-click on the RAM Preview button
C. double-click the center of the Work Area Bar
D. double-click on the Rulers in the Composition window
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=60
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 61
Which factor helps determine memory requirements for Adobe After Effects when rendering a
composition?
A. the clock speed of the CPU
B. the resolution of the monitor
C. the resolution of the composition frame
D. the throughput rate of the computer s bus
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=61
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 62
You applied a drop shadow to a layer, but when it is in motion, the shadow follows the layer
and NOT the light source. What could be wrong?
A. The drop shadow is locked to the wrong layer.
B. The light source needs to be animated over time.
C. The motion was rendered before the drop shadow in the rendering pipeline.
D. The drop shadow was rendered before the motion in the rendering pipeline.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=62
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 63
You want to enable a playback device to choose an appropriate stream optimized to the users
bandwidth. Which option should you select when exporting to Windows Media or Real Media?
A. Video
B. Metadata
C. Audiences
D. Video Content
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=63
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 64
Which field order is required when exporting field-rendered NTSC DV video?
A. lower field
B. upper field
C. upper or lower field
D. none, DV video uses progressive scan
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=64
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 65
A user has set the audio preview settings to 44.100 KHz, but after final rendering, the audio
quality sounds worse than it did in the preview. What could be the problem?
A. The audio preview is set to 8-bit.
B. The audio preview is set to mono.
C. The output module is set for a lower sample rate.
D. The output module is set for a higher sample rate.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=65
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 66
Which statement about using the RotoBezier option when working with paths is true?
A. Only open paths can be converted toRotoBezier paths.
B. Only closed paths can be converted toRotoBezier paths.
C. RotoBezier paths can be edited by adjusting their direction points.
D. You can changeRotoBezier smooth corners to sharp corners with the Convert Vertex
tool.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=66
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 67
You have created a layer and applied a Track Matte. What happens when you choose Edit >
Split Layer?
A. After Effects retains the order of Track Mattes above the layer.
B. After Effects warns you to remove the Track Matte and reapply it after the layer is
split.
C. After Effects splits the layer and applies the Preserve Underlying Transparency
option to the new layers.
D. After Effects creates a precomposition of the two new layers and applies the Track
Matte in the current composition.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=67
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 68
Which keying effect divides an image into two mattes and then combines them into an alpha
matte?
A. Extract Key
B. Linear Color Key
C. Color Difference Key
D. Difference Matte Key
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=68
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 69
Which option controls how closely the created path matches the shape of the alpha channel
when you choose Layer > Auto Trace?
A. Blur
B. Threshold
C. Tolerance
D. Current Frame
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=69
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 70
Which light has a source constrained by a cone?
A. spot
B. point
C. parallel
D. ambient
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=70
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 71
Which three properties are added to a 2D layer when it is converted to a 3D layer? (Choose
three.)
A. ability to accept lights
B. ability to cast shadows
C. ability to do 3D modeling
D. Z axistransform properties
E. ability to animate 3D objects inElectricImage files
F. ability to modify 3D information from composited files
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=71
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 72
You are working with a 3D layer and choose Effect > Distort >Transform. What happens first
during rendering?
A. x, y, and z properties are applied in the Timeline window.
B. Orientation properties are applied in the Timeline window.
C. Orientation and x, y, and z properties are applied in the Timeline window.
D. Transformation properties are applied with the Effect > Distort >Transform
command.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=72
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 73
Which statement about using After Effects OpenGL previewing is true?
A. Layers are limited to 2,000 by 2,000 pixels.
B. OpenGL supports all After Effects blending modes.
C. OpenGL previews are created by using Adaptive Resolution previewing.
D. OpenGL previews are limited only by the amount of installed RAM on the system.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=73
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 74
You want to slice an image that contains 3D channel information along its z depth values.
Which 3D Channel effect should you use?
A. ID Matte
B. Depth Matte
C. Depth of Field
D. 3D Channel Extract
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=74
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 75
You want to crossfade between several cameras in a 3D scene while rendering final output.
Which feature or command should you use?
A. precomposing
B. Effect > 3D Channel > Depth of Field
C. Timeline camera property Point of Interest
D. Timeline camera property Focus Distance
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=75
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 76
Which example represents an array for scale in an expression?
A. .scale
B. [xy,xy]
C. Scale = 3
D. xyscale = Math.sqrt
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=76
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 77
You have created an expression for the scale property of Layer B. You drag the pick whip to
the x value for the position property of Layer A. Which expression is written for the scale
property of Layer B?
A. thisComp.layer("Layer A").position[x]
B. thisComp.layer("Layer A").position[0]
C. thisComp.layer("Layer A").position[0], thisComp.layer("Layer A").position[0]
D. thisComp.layer("Layer A").position[0], thisComp.layer("Layer A").position[1]
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=77
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 78
You have created the following expression on Layer A: thisComp.layer("layer
D").scale.valueAtTime(time-2) Which is the global object of this expression?
A. scale
B. thisComp
C. layer("layer D")
D. valueAtTime(time-2)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=78
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 79
Which After Effects feature enables you to create a relationship from the keyframes of one
layer property and dynamically control different layer properties?
A. null objects
B. child layers
C. expressions
D. parent layers
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=79
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 80
For which option in the Project Settings dialog box can you enter a value for where to start
numbering frames?
A. Frames
B. Color Depth
C. Drop-Frame
D. Non-Drop-Frame
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=80
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 81
Which is the default setting for levels in the Audio palette?
A. -96 dB
B. 0 dB
C. 100 dB
D. 120 dB
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=81
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 82
Which action restores the original settings of all palettes and command settings?
A. rebooting your computer
B. restarting AdobeAfter Effects
C. opening a new AdobeAfter Effects project
D. deleting the AdobeAfter Effects preferences file
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=82
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 83
Which option in the Smart Masks palette should you use to match the seventh vertex in the first
keyframe to the seventh vertex in the second keyframe?
A. Quality
B. Keyframe Fields
C. Bending Resistance
D. Use Linear Vertex Paths
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=83
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 84
Which tool should you use to change the point around which a layer will rotate without
changing the position of the layer in the Composition window?
A. Rotation tool
B. Selection tool
C. Pan Behind tool
D. Orbit Camera tool
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=84
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 85
Which is an example of a non-drop-frame timecode?
A. 00072
B. 0007+2
C. 4:15:14:07
D. 4;15;14;04
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=85
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 86
Which action will preview audio in the Work Area?
A. pressing the spacebar on the keyboard
B. pressing Shift + 0 on the numeric keypad
C. pressing the Enter key on the numeric keypad
D. pressing Alt + the period key (Windows) or Option + the period key (Mac OS) on
the numeric keypad
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=86
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 87
You are using the Motion Tracking feature of After Effects and are setting the search region to
track the movement of a specific feature in the footage. Which should you use to determine the
size of the search region?
A. speed of movement in the entire shot
B. changes of direction throughout the entire shot
C. total movement of the feature throughout the entire shot
D. frame to frame movement of the feature throughout the shot
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=87
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 88
You have added additional track points to motion footage by using the New Track Point option
in the Tracker Controls palette options menu. Which feature or command can make use of the
additional Track Point data?
A. expressions
B. Track Type > Stabilize
C. Track Type > Perspective corner pin
D. positionkeyframes set by the Track Motion button
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=88
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 89
Which effects can you apply to a tracked location using the Motion Tracker?
A. keying effects
B. effects with rotation properties
C. effects with position properties
D. effects with text or number properties
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=89
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 90
Which defines the area in the footage to be tracked when using the Motion Tracking feature?
A. track point
B. attach point
C. search region
D. feature region
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=90
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 91
Which Vector Paint playback mode displays strokes painted at the current frame and
surrounding few frames?
A. All Strokes
B. Onion Skin
C. Past Strokes
D. Hold Strokes
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=91
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 92
Which operation can be streamlined by using Favorite Effects?
A. applying a Motion Blur to each layer in a composition
B. applying time remapping to each layer in a composition
C. applying the same interpretationto each footage in the Project window
D. applying the same compression settings to each QuickTime movie in the render
queue
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=92
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 93
Effects applied to an adjustment layer modify _____.
A. all layers in the composition
B. only the adjustment layer itself
C. all layers below the adjustment layer
D. all layers above the adjustment layer
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=93
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 94
Which After Effects feature or command moves pixels in one layer based on the brightness
values of pixels in another layer?
A. Offset
B. Motion Tracking
C. Time Remapping
D. Displacement Map
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=94
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 95
Which statement about how Adobe After Effects uses RGB images as layer maps in the
Particle Playground is true?
A. AdobeAfter Effects combines the RGB channels into a grayscale composite channel
capable of changing only one particle property.
B. AdobeAfter Effects allows you to map each channel of an RGB image to a separate
particle property. The image can change three particle properties.
C. AdobeAfter Effects allows you to choose one channel of the RGB image to map to
one particle property. The image can change only one particle property.
D. Adobe After Effects can only use grayscale images as Layer Maps in Particle
Playground NOT RGB images. The image can change NO particle properties.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=95
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 96
You want to create a custom brush. What should you do?
A. create the brush in the Paint palette
B. create the brush in the Brush Tips palette
C. Alt + click (Windows) or Option + click (Mac OS) with the brush tool
D. Alt + click (Windows) or Option + click (Mac OS) with the Clone Stamp tool
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=96
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 97
After enabling the keyframe stopwatch for rotation, you set several rotation keyframes with
different values for a layer. When previewing the animation there is NO rotation occurring in
the animation. What should you do?
A. build a RAM preview
B. enable Layer Keyframes from the Composition window menu
C. redo the keyframes moving the time marker for each change in rotation
D. redo the rotation using linear, bezier, auto bezier, or continuous bezier keyframes
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=97
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 98
You want to apply a filter on a layer that has a mask. You do NOT want the filter to affect the
mask. What should you do?
A. precompose the layer and apply the filter and mask to the precomposed layer
B. precompose the layer with the filter and apply the mask to the precomposed layer
C. precompose the layer with the mask and apply the filter to the precomposed layer
D. precompose the layer with the filter and mask applied to the layer choosing the
Leave All Attributes In option in the Pre-Compose dialog box
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=98
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 99
What happens to keyframes when a layer is time-stretched to 200%?
A. Thekeyframe values are doubled.
B. Thekeyframes are also time-stretched.
C. Thekeyframe values are reduced by half.
D. Thekeyframes maintain their original positions.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=99
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 100
Auto-orient rotation is used to _____.
A. constrain the rotation of a layer item to a specified angle
B. allow a layer item to rotate automatically along a motion path
C. make a layer item automatically rotate and point toward another moving item
D. automaticallyorient the rotation of a layer to a vertical position at all times while in
motion
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=100
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 101
You want to assign the transformation properties of one layer to the transformation properties
of other layers. What should you do?
A. use parenting
B. use null objects
C. choose Layer > Auto Trace
D. choose Animation >Keyframe Assistant > Sequence Layers
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=101
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 102
You want to change the default formatting of text layers. What should you do?
A. choose Edit > Preferences
B. make changes in the Character palette with no text selected
C. highlight text in another layer while making changes in the Character palette
D. select multiple text layers of text while entering changes in the Character palette
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=102
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 103
Which statement about creating masks for text layers is true?
A. They must be created in a pre-composition.
B. You can create them in the Composition window.
C. OnlyRotoBezier masks can be used with text layers.
D. You must use the command Layer > Create Outlines before masking.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=103
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 104
You want to animate the opacity of a text string gradually from the first character to the last
character in the text string. Which Timeline window property should you keyframe?
A. End
B. Start
C. Offset
D. Opacity
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=104
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 105
You want to animate the space between lines in a text layer. For which text feature should you
create keyframes?
A. Leading
B. Vertical Scale
C. AdobeEveryline Composer
D. AdobeSingleline Composer
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=105
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 106
Which text feature lets you control the spacing between a range of selected text characters?
A. Kerning
B. Leading
C. Tracking
D. Horizontal Scale
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=106
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 107
Which window should you use to analyze, trim, and insert footage into a composition?
A. Layer
B. Project
C. Footage
D. Timeline
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=107
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 108
Which statement about frame rates in After Effects is true?
A. Frame rates are set at the project level.
B. Composition frame rates override project frame rates.
C. Compositions in a project can contain different frame rates.
D. Frame rates are set for the project in the render module of the Render Queue.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=108
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 109
Which option describes how NTSC video displays fields?
A. 29.97 fps
B. interlaced
C. 3:2pulldown
D. progressive scan
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=109
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 110
Which statement about using Adobe Illustrator or Adobe Photoshop paths as masks in an After
Effects composition is true?
A. Paths can be open or closed.
B. Only a single path can be used.
C. Paths must have no fill applied in Illustrator or Photoshop.
D. The paths must be dragged and dropped from Illustrator or Photoshop.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-039&qno=110
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TwPass Certification Exam Features;
-
TwPass offers over 2500 Certification exams for professionals.
More than 98,800 Satisfied Customers Worldwide.
Average 99.8% Success Rate.
Over 120 Global Certification Vendors Covered.
Services of Professional & Certified Experts available via support.
Free 90 days updates to match real exam scenarios.
Instant Download Access! No Setup required.
Price as low as $19, which is 80% more cost effective than others.
Verified answers researched by industry experts.
Study Material updated on regular basis.
Questions / Answers are downloadable in PDF format.
Mobile Device Supported (Android, iPhone, iPod, iPad)
No authorization code required to open exam.
Portable anywhere.
Guaranteed Success.
Fast, helpful support 24x7.
View list of All Exams (AE);
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
Download Any Certication Exam DEMO.
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
To purchase Full version of exam click below;
http://www.TwPass.com/
Was this manual useful for you? yes no
Thank you for your participation!

* Your assessment is very important for improving the work of artificial intelligence, which forms the content of this project

Download PDF

advertisement