70 284

http://www.TwPass.com

70-284

Microsoft

Installing, Configuring, and Administering Microsoft Exchange 2003

Server

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?eCode= 70-284

The 70-284 practice exam is written and formatted by Certified Senior IT Professionals working in today's prospering companies and data centers all over the world! The 70-284 Practice Test covers all the exam topics and objectives and will prepare you for success quickly and efficiently.

The 70-284 exam is very challenging, but with our 70-284 questions and answers practice exam, you can feel confident in obtaining your success on the 70-284 exam on your FIRST TRY!

Microsoft 70-284 Exam Features

- Detailed questions and answers for 70-284 exam

- Try a demo before buying any Microsoft exam

- 70-284 questions and answers, updated regularly

- Verified 70-284 answers by Experts and bear almost 100% accuracy

- 70-284 tested and verified before publishing

- 70-284 exam questions with exhibits

- 70-284 same questions as real exam with multiple choice options

Acquiring Microsoft certifications are becoming a huge task in the field of I.T. More over these exams like 70-284 exam are now continuously updating and accepting this challenge is itself a task.

This 70-284 test is an important part of Microsoft certifications. We have the resources to prepare you for this. The 70-284 exam is essential and core part of Microsoft certifications and once you clear the exam you will be able to solve the real life problems yourself.Want to take

advantage of the Real 70-284 Test and save time and money while developing your skills to pass your Microsoft 70-284 Exam? Let us help you climb that ladder of success and pass your 70-284 now!

70-284

QUESTION:

1

You work as the Exchange administrator at ABC.com. The ABC.com network has an Active

Directory domain named ABC.com. The ABC.com Exchange organization contains two

Exchange Server 2003 computers named ABC-SR11 and ABC-SR12 respectively. ABC-SR11 is configured as the mailbox server and ABCSR12 is configured as the front-end server. ABC-

SR12 has Microsoft Outlook Web Access over SSL installed to allow ABC.com employees to access their e-mail. The ABC.com intranet is connected to the Internet via a firewall. When several employees complain that they are unable to access ABC-SR12, you investigate the issue and find that employees are able to access Outlook Web Access using HTTP or HTTPS.

You have been instructed to make sure that the ABC.com employees are only able to use

HTTPS to access Outlook Web Access. Which of the following actions should you take?

A. You should reconfigure the firewall to allow ABC.com employees to access port 443 on ABCSR12, and then configure the default Web site on ABC-SR12 to require SSL connections.

B. You should reconfigure the firewall to allow ABC.com employees to access port 80 on ABCSR12, and then configure the default Web site on ABC-SR12 to use port 443 for SSL connections.

C. You should reconfigure the firewall to allow ABC.com employees to access port 993 on ABCSR12, and then configure the default Web site on ABC-SR12 to require SSL connections and 128- bit encryption.

D. You should reconfigure the firewall to allow ABC.com employees to access port 143 on ABCSR12, and then configure the Exchange HTTP virtual server on ABC-SR12 to enable forms-based authentication for Outlook Web Access.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=1

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

2

You work as the network Exchange administrator at ABC.com, who has their headquarters located in Miami. The ABC.com network has an Active Directory domain named ABC.com.

All servers on the ABC.com network run Windows Server 2003 and all client computers run

Windows XP Professional. The ABC.com network includes a server named ABC-EX01, which runs Microsoft Exchange Server 2003. ABC.com recently entered into partnership with

Weyland Industries, who has their office located in Toronto. Part of the network in the Toronto office is configured as an Active Directory site within the ABC.com domain. A server named

ABC-EX02 is configured to run Microsoft Exchange Server 2003 and located in the Toronto office. The two Exchange servers are configured in separate routing groups connected via a routing group connector. The Toronto and Miami offices are connected to each other via a leased line connection. You receive instruction from ABC.com to configure an ISDN-dialup connection as a backup connection in the event that the leased line connection becomes unavailable. During the course of your maintenance you discover that the ISDN dial-up connection is not used as a backup connection, but is used exclusively by the routing group

connector. ABC.com wants you to make sure that the leased line connection is used as the primary connection, and that the ISDN connection is used only if the leased line connection fails. Which of the following actions should you take?

A. You should configure ABC-EX01 and ABC-EX02 to be in the same Active

Directory site.

B. You should configure ABC-EX01 and ABC-EX02 to be in the same routing group.

C. You should have a lower IP route cost assigned to the ISDN link and a higher link cost to the leased line link.

D. You should configure ABC-EX02 to use ABC-EX01 as a smart host.

E. You should have a lower IP route cost assigned to the leased line link and a higher link cost to the ISDN link.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=2

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

3

You work as the Exchange administrator at ABC.com. The ABC.com network has an Active

Directory domain named ABC.com. ABC.com employs Exchange Server 2003 as its messaging system. All servers on the ABC.com network run Windows Sever 2003 and all

Exchange servers run Exchange Server 2003. The Exchange organization contains an

Exchange server named ABC-SR31, which is used to pass SMTP e-mail messages between

ABC.com and the Internet and also stores the mailboxes of all ABC.com�s employees. The intranet is connected to the Internet via a firewall. When several employees complain that they continuously receive numerous unwanted e-mail messages, you investigate the issue and find that the unwanted e-mail messages received by ABC.com�s employees are the same. You also notice that the messages are being sent to a universal distribution group in the ABC.com domain. You must configure the network so that distribution groups are prevented from sending e-mail messages from the Internet to the ABC.com users. Your solution must enable the ABC.com users to continue to send and receive legitimate e-mail messages. Which of the following is the best solution?

A. You should consider having the universal distribution groups converted to Domain

Local Distribution groups.

B. You should consider having the Exchange Attributes removed from the universal distribution groups.

C. You should consider having the distribution groups configured to only permit e-mail messages from authenticated users.

D. You should consider having the membership of the universal distribution groups hidden.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=3

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

4

You work as the network Exchange administrator at ABC.com. The ABC.com network has an

Active Directory domain named ABC.com. All servers on the ABC.com network have

Windows Server 2003 installed and all workstations have Windows XP Professional installed.

The ABC.com network contains an Exchange 2003 server named ABC-EX01, which hosts thousands of mailboxes in a single storage group. ABC-EX01 is equipped with a single RAID-

5 device, which is configured as a single logical drive. ABC-EX01 is additionally equipped with a high-end CPU and has a 2GB of RAM. During the course of the day the ABC.com network users with mailboxes hosted on ABC-EX01 complain that at times of peak usage their email-services become considerably slower and it takes longer for messages to be sent and opened using Microsoft Outlook. You have recently received instruction from the ABC.com network CIO to monitor the performance and you receive the values shown in the following exhibit: 5 You are required to improve the performance of e-mail for the network Exchange users on ABCEX01. What should you do?

A. You should consider having a full-text index created on the mailbox store

B. You should consider having a new volume created on the existing RAID-5 device and move the Exchange transaction logs to the new volume

C. You should consider having a new RAID device added and the Exchange transaction logs moved to the new device

D. You should consider installing additional RAM

E. You should consider installing an additional processor

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=4

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

5

You work as the Exchange administrator at ABC.com. The ABC.com Exchange organization has includes a solitary server named ABC-EX01 that has Exchange Server 2003 installed. All

ABC.com users make use of Microsoft Outlook to send and receive e-mail messages. ABC-

EX01 is equipped with dual CPUs and 2 GB Random Access Memory (RAM). ABC-EX01 is configured to host a storage group that contains one mailbox store. 6 You receive reports that opening Outlook takes too long, and that every e-mail message being sent or opened takes too long. You monitor the ABC-EX01 and find that the inadequate RAM results in the primary bottleneck, which then results in sluggish performance. You, therefore, increase ABC-

EX01�s RAM to 4 GB RAM. However, the ABC.com users continue to report sluggish

Outlook performance. Which of the following actions should you take to improve ABC-

EX01�s performance?

A. You should increase the size of the virtual memory to 6G

B.

B. You should place an additional switch that increases user mode memory usage to the

Boot.ini file in the mailbox servers.

C. You should increase the priority of the store.exe process in Task Manager.

D. You should set up an additional mailbox store on the server. Then divide the existing mailboxes between the old and the new mailbox store.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=5

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

6

You work as the network Exchange administrator at ABC.com. The ABC.com network has an

Active Directory domain named ABC.com. All servers on the ABC.com network have

Windows Server 2003 installed and all workstations have Windows XP Professional installed.

The ABC.com DNS servers are configured with Active Directory Integrated zones. ABC.com has introduced a written security policy stating that these Active Directory zones should allow only secure dynamic updates. All computers are configured with static IP addresses. During the course of the business day you decided to configure a new Exchange server to supplement your current server. To this end, you first install the operating system and accept the typical network settings. After the installation of the operating system, you decided to install

Exchange Server 2003. When you start it for the first time, you encounter an error message that states that the server is unable to locate the global catalog server. 7 Which of the following actions should you take to rectify this problem?

A. You should consider assigning a static TCP/IP configuration that includes the address of the DNS server and register it manually in DNS.

B. You should consider configuring with a Hosts file containing the global catalog server address.

C. You should executing the ipconfig /registerdns command on the server

D. You should consider assigned a static TCP/IP configuration that includes the address of the DNS server. Then join it to the domain and register it manually.

E. You should consider executing the ipconfig /renew command on the server.

F. You should configure the DNS zone to allow all dynamic updates.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=6

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

7

You work as the Exchange administrator at ABC.com. The ABC.com network has an Active

Directory domain named ABC.com. ABC.com has its headquarters in Chicago and branch offices in Dallas and Miami. Each of these offices contains a domain controller that runs

Microsoft Windows Server 2003. You are planning to deploy one Exchange Server 2003 computer, which must be placed in a separate administrative group, in each ABC.com office.

You have already prepared the forest and the domain to support Exchange Server 2003. You attempt to install the first Exchange server, and find that you are unable to select an administrative group in which to place the server so you decide to cancel the installation. You have to make sure that you are able to select an administrative group during installation.

Which of the following actions should you take?

A. You should consider Install Exchange Server 2003 by executing the setup /choosedc command and specifying the local domain controller. 8

B. You should consider installing Exchange System Manager and create the

administrative groups.

C. You should consider installing Exchange System Manager and assign the Exchange

Full Administrator permissions to the account used to installing Exchange Server 2003 at the Exchange organization level.

D. You should consider installing Exchange by executing setup /choosedc and specifying the local global catalog server on the new server in each branch office.

E. You should consider configuring the new server to point to the local global catalog server as its primary DNS server. Then install Exchange Server 2003 on the new server.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=7

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

8

You work as the Exchange administrator at ABC.com. The ABC.com network has an Active

Directory domain named ABC.com. All servers on the ABC.com network have Windows

Server 2003 installed and all workstations have Windows XP Professional installed. The

ABC.com network has a server named ABC-EX01 that runs Exchange Server 2003. You have been instructed to configure sender filtering to minimize the amount of junk e-mail being received by ABC.com users. After specifying a list of known junk e-mail senders in the blockedsender list, you find that users still report that they receive e-mail from these senders.

Which of the following would allow you to complete this task?

A. You should enable the filter on the IP address of the SMTP virtual server on the

Exchange server.

B. You should enable the Windows Firewall on the Exchange server.

C. You should configure the authentication settings of the SMTP virtual server on the

Exchange server to allow Integrated Windows Authentication.

D. You should configure the of the SMTP virtual server on the Exchange server to enable logging.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=8

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

9

You work as the Exchange administrator at ABC.com. The ABC.com network has an Active

Directory domain named ABC.com. All servers on the ABC.com network run Windows Server

2003 and all client computers run Windows XP Professional. The ABC.com network also has a firewall that connects the intranet to the internet. The ABC.com Exchange organization contains two servers running Exchange Server 2003. In addition, you have configured another server as an email gateway server, which is configured for queuing and delivery of outbound

SMTP mail ABC.com then releases a new security policy that prohibits SMTP mail from being sent directly to the Internet by the Exchange servers. The new security policy stipulates that only the gateway 10 server should send SMTP mail to the Internet. The new security policy does, however, state that the Exchange servers should be capable of sending mail directly to one another. You have been tasked with making sure that the new security policy is adhered to. Which of the following actions should you take?

A. You should configure the MX records for ABC.com to point to the internal IP address of the gateway server.

B. You should configure the Default Gateway of both Exchange servers to point to the gateway server.

C. You should configure the firewall to block outbound SMTP traffic from the

Exchange servers.

D. You should delete the SMTP virtual servers on the Exchange servers.

E. You should configure each SMTP virtual server to make use of the gateway server as a smart host.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=9

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

10

You work as the Exchange administrator at ABC.com. The ABC.com network has an Active

Directory domain named ABC.com. All servers on the network run Windows Server 2003.

The ABC.com network contains two servers, named ABC-SR01 and ABC-SR02, running

Exchange Server 2003. ABC-SR01 is configured as the mailbox server for ABC.com�s employees, and cannot be accessed from the Internet. ABC-SR02 serves as a front-end server that is only utilized when employees make use of HTTP or IMAP4 to access their mailboxes.

You have been tasked with making sure that ABC-SR02 only has the services required to perform its appointed role enabled. Which of the following actions should you take? 11

A. You should consider having the IIS Admin Service, World Wide Web Publishing

Service, and Microsoft Exchange Information Store disabled.

B. You should consider having the IIS Admin Service, Microsoft Exchange Information

Store, and Microsoft Exchange Post Office Protocol version 3 (POP3) disabled.

C. You should consider having the Microsoft Exchange Information Store, Microsoft

Exchange Post Office Protocol version 3 (POP3), and Microsoft Exchange Message

Transfer Agent (MTA) Stacks disabled.

D. You should consider having Microsoft Exchange Message Transfer Agent (MTA)

Stacks, the Microsoft Exchange Internet Message Access Protocol, Version 4 (IMAP4), and the Microsoft Exchange Information Store disabled.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=10

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

11

You work as the Exchange administrator at ABC.com. The ABC.com network has an Active

Directory domain named ABC.com. The ABC.com network includes an Exchange Server 2003 server named ABC-EXCH01. ABC.com uses a default recipient policy whereby SMTP addresses are created using the [email protected] format. A ABC.com employee named Ally Wagner works in the Research and Development department. One morning, Ally

Wagner informs you that she has changed her surname to Lang. To ensure productivity you need to make sure that Ally Lang�s original e-mail address stays valid for incoming e-mail.

For outgoing email, Ally Lang�s new e-mail address and related friendly name 12 must be shown in the email message. Which of the following actions should you take?

A. You should consider adding a new SMTP email address in the properties of Ally�s user account.

B. You should consider creating a new user account named Ally Lang and associate

Ally�s existing mailbox with the new user account.

C. You should consider having the last name attribute changed to Lang, and the display name attribute changed to Ally Lang.

D. You should consider creating a new user account named Ally Lang and create a new mailbox named Ally Lang.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=11

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

12

You work as the Exchange administrator at ABC.com. ABC.com uses Exchange Server 2003 as its messaging system. All Exchange servers on the ABC.com network run Exchange Server

2003. During the course of the day you receive numerous complaints from users stating that they receive unwanted e-mail messages to their e-mail addresses. One morning several employees complain that numerous unwanted e-mail messages are being sent directly to their e-mail addresses. A new ABC.com policy states that the number of unwanted e-mail messages received by employees has to be kept to a minimum. You have been instructed to make sure that the new policy is adhered to, but you cannot install any software to enforce it. Which of the following actions should you take?

A. Your best option would be to convert all universal distribution groups to universal security groups.

B. Your best option would be to have the junk mail feature enabled on the Exchange server.

C. Your best option would be to have the junk mail feature enabled on all e-mail client

13 applications.

D. Your best option would be to ensure that the client computer�s anti-virus software is up to date.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=12

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

13

You work as the Exchange administrator at ABC.com. The ABC.com network has an Active

Directory domain named ABC.com. The ABC.com Exchange organization contains a solitary server running Exchange Server 2003, which includes a single storage group and mailbox store. Not long after generating mailboxes on the new mailbox store, the disk controller fails prior to the mailbox store being backed up. When you replace the disk controller, you find that the mailbox store has become corrupted and that it is also no longer mounted. You have been instructed to make sure that the mailbox store is mounted with as little loss of data as possible.

Which combination of the following actions should you take? (Choose two.)

A. You should consider executing the exchmerge utility.

B. You should consider copying the transaction logs to the folder containing the eseutil.exe file.

C. You should consider executing the eseutil /r command in recovery mode.

D. You should stop executing the isinteg �fix command to repair the mailbox store.

E. You should consider executing the eseutil /p command in repair mode. 14

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=13

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

14

You work as the Exchange administrator at ABC.com. The ABC.com network has an Active

Directory domain named ABC.com. When you try to install Exchange Server 2003 on a server currently running Exchange Server 5.5, you are presented with an error message informing you that the version of Microsoft Exchange you are trying to install does not allow uABCrading from Exchange Server 5.5. You have to make sure that you perform a successful in-place installation of Exchange Server 2003 on the existing exchange 5.5 Server. Which of the following actions should you take?

A. You should first uABCrade the Exchange 5.5 server to a domain controller.

B. You should first uABCrade the Exchange 5.5 server to Exchange 2000 Server.

C. You should first uABCrade the Global Catalog Server to Windows Server 2003.

D. You should run ADPREP to prepare the forest and domain schema for Exchange

Server 2003.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=14

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

15

You work as the Exchange administrator at ABC.com. The ABC.com network has an Active

Directory domain named ABC.com. The ABC.com network contains a front-end server and two back-end servers that have Exchange Server 2003 installed. ABC.com�s employees who access the network remotely are provided with access to Microsoft Outlook Web Access via the front-end server, which is also the only server that can be accessed from the Internet. ABC has recently hired some new employees. The CIO informs you that the new employees are having problems when using Outlook Web Access because they are unfamiliar with the software. The CIO then instructs you to come up with a solution that allows a customizable

Help and Outlook Web Access logon Web page to be automatically displayed. You then configure the front-end server to make use of forms-based authentication. Which combination of the following actions should you take next? (Choose two.)

A. You should have a custom sign-on page created for each back-end server using

Active Server Pages (ASP).

B. You should also have SSL enabled on all the back-end servers.

C. You should have SSL enabled on the front-end server.

D. You should also require all users to connect using SSL.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=15

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

16

You work as the network administrator at ABC.com. The ABC.com network has an Active

Directory domain named ABC.com. All 30 servers on the ABC.com network run Windows

Server 2003 and all 500 workstations run Windows XP Professional. The ABC.com network contains two servers running Exchange Server 2003, and is configured as a two-node active/passive cluster. The 500 workstations connect to the Exchange cluster using SSL over

HTTP. During the course of the day, the ABC.com network users complain about performance deteriorating when accessing the server using Outlook Web Access. You obtain two new servers to help this performance problem and maintain redundancy. Which of the following actions should you take?

A. You should have the two servers configured as front-end active/passive cluster in a frontend/ back end configuration with the existing cluster as the back-end.

B. You should have the two servers configured to use Network Load Balancing in the back of a front-end/back end configuration with the existing cluster as the front-end.

C. You should have the two servers configured to use Network Load Balancing in the front of a front-end/back end configuration, with the existing cluster as the back-end.

D. You should have the two servers joined to the existing cluster as passive members.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=16

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

17

You work as the network administrator at ABC.com. The ABC.com network has an Active

Directory domain named ABC.com. The network contains a server running Windows 2000

Server with Exchange Server 2003 installed. The company network is connected to the internet by a firewall. Network users in ABC.com�s Sales department do the majority of their work from outside the ABC.com network and use portable laptop computers. Currently, these

Sales users make use of Outlook Web Access to access their email. They have, however, indicated that they would like to 17 be able to access their email using the Outlook email client on their laptops. As a result, you have been instructed to configure the firewall to enable the Sales users to securely download e-mail messages, send email messages and view the

Exchange Global Address List using Outlook on the Sales user laptops. Which of the following actions should you take? Which of the following ports should you open on the firewall? (Choose three.)

A. You should consider having the HTTP, RPC endpoint mapper, and IMAP4 SSL ports opened on the firewall.

B. You should consider having the HTTPS, IMAP4 SSL, and POP3 ports opened on the firewall.

C. You should consider RPC endpoint mapper, HTTPS, and POP3 ports opened on the firewall.

D. You should consider having the IMAP4 SSL, SMTP, and Global catalog LDAP ports opened on the firewall.

E. You should consider having the Global catalog LDAP, RPC endpoint mapper, and

IMAP4 SSL ports opened on the firewall.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=17

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

18

You work as the Exchange administrator at ABC.com. The ABC.com network has an Active

Directory domain named ABC.com. 18 The ABC.com Exchange organization contains three

Exchange Server 2003 servers that must provide e-mail messaging services to several hundred users at ABC.com. When ABC.com informs you of their plans to implement Outlook Web

Access as an e-mail messaging solution to all ABC.com users, they instruct you to configure an Exchange server named ABC-SR01 as a front-end server to run Microsoft Outlook Web

Access. You also have to configure ABC-SR01 to require SSL for all client connections.

Furthermore, ABC.com informs you that the Outlook Web Access solution has to be phased in on the ABC.com network over a couple of months. You decide to analyze ABC-SR01�s performance during the transition period. To do this, you need to gather performance data, which will be used to determine whether ABC-SR01 requires a hardware uABCrade. Which of the following actions should you take?

A. You should consider making use of the Monitoring and Status section in Exchange

System Manager to monitor the resource usage on ABC-SR01.

B. You should consider making use of the Task Manager to view the processor and memory usage on ABC-SR01.

C. You should consider configuring a counter log that monitors CPU and memory usage by using the Performance Logs and Alerts utility on ABC-SR01.

D. You should consider configuring a counter log that monitors the number of emails sent and received by using the Performance Logs and Alerts utility on ABC-SR01.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=18

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

19

You work as the Exchange administrator at ABC.com. The ABC.com network has an Active

Directory domain named ABC.com. The ABC.com network has two servers named ABC-

SR01 and ABC-SR02 that have Exchange Server 2003 installed. ABC-SR01 is configured to host all ABC.com�s user mailboxes, while ABCSR02 is configured as a front-end server.

ABC-SR02 is also configured to handle all Microsoft Outlook Web Access (OWA) client connections from the Internet. 19 ABC.com has recently introduced a new security policy that requires all Outlook Web Access connections to be encrypted. The security policy also requires traffic between ABC-SR01 and ABC-SR02 to be encrypted. You have been

instructed to make sure that the new security policy is enforced. Which combination of the following actions should you take? (Choose two.)

A. You should consider having SSL configured for all communications between ABC-

SR01 and ABC-SR02.

B. You should consider having IPSec configured for all communications between ABC-

SR01 and ABC-SR02.

C. You should consider having ABC-SR01 configured to require IPSec for all OWA connections.

D. You should consider having ABC-SR02 configured to require IPSec for all OWA connections.

E. You should consider having ABC-SR02 configured to require HTTPS for all OWA connections.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=19

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

20

You work as the Exchange administrator at ABC.com. ABC.com has their headquarters located in Miami. ABC.com has an Active Directory domain named ABC.com. All servers on the

ABC.com network have Windows Server 2003 installed and all workstations have Windows

XP Professional installed. ABC.com currently makes use of a server named ABC-EX01 which runs Microsoft Exchange Server 2003. ABC.com has acquired a subsidiary company named

Weyland Industries. Weyland Industries currently has an Active Directory domain named weyland.com, and makes use of server named WEYLAND-EX01. WEYLAND-EX01 has

Microsoft Exchange Server 2003 installed and belongs to the same Exchange organization as

ABC-EX01. Subsequently, you configure a third Exchange server, named ABC-GW01, with an SMTP connector for Internet e-mail. The ABC.com users have ABC.com SMTP addresses and the Weyland Industries network users 20 have weyland.com SMTP addresses. You notice, however, that certain users have both ABC.com and weyland.com addresses. After receiving complaints from the network users stating that they no longer receive e-mail from the Internet, you discover that the e-mail solution functions fine when sending e-mail on the intranet. You have been tasked with making sure that all users are able to receive e-mail from the Internet. Which of the following actions should you take?

A. You should consider having the host (A) record, CNAME and pointer (PTR) records added to the appropriate DNS server.

B. You should configure ABC-EX01 and WEYLAND-EX01 to be in separate

Exchange organizations.

C. You should configure ABC-GW01 with two SMTP connectors, one for each domain.

D. You should consider having the CNAME and Mail Exchanger (MX) records added to the appropriate DNS server.

E. You should consider having the Host (A) Mail Exchanger (MX) resource records added to the appropriate DNS server.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=20

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

21

You work as the Exchange administrator at ABC.com. ABC.com uses Exchange Server 2003 as its messaging system. All servers on the network run Windows Server 2003 and all client computers run Windows XP Professional. ABC.com currently makes use of a computer named

ABC-EX01, which runs Microsoft Exchange Server 2003. ABC.com has a permanent Internet connection to the local ISP. However, the permanent Internet connection has been very unreliable lately and often fails over to a backup demand-dial connection. Due to the unreliability on the permanent Internet connection, the ISP has agreed to queue ABC.com�s email on the ISP�s SMTP server, thus allowing ABC-EX01 to retrieve the queued e- 21 mail whenever a demand-dial connection is established. While performing routine maintenance, you discover that ABC-EX01 does not retrieve the queued mail from the Internet. Which combination of the following actions should you take to resolve this issue? (Choose two.)

A. You should consider having ABC-EX01 assigned a dynamically configured TCP/IP configuration which assigns the address of the local ISP�s DNS server.

B. You should consider having ABC-EX01�s SMTP connector configured to forward all outbound messages to the SMTP server of the local ISP.

C. You should consider configuring ABC-EX01�s SMTP connector to issue an ETRN command.

D. You should consider disabling the SMTP relay on ABC-EX01�s SMTP virtual server.

E. You should consider having ABC-EX01�s SMTP connector assigned the IP address of the ISP�s DNS server.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=21

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

22

You work as the network administrator at ABC.com. All servers on the network run Windows

Server 2003 and all client computers run Windows XP Professional. The ABC.com network consists of offices in New York, Miami and Chicago. The New York office contains the root domain named ABC.com, while the Miami and Chicago offices contain domains named miami.ABC.com and chicago.ABC.com respectively. You intend to deploy Microsoft

Exchange 2003 as ABC.com�s messaging system. Exchange servers will be installed in New

York and Miami. Network users in all three of ABC.com�s offices will have mailbox enabled accounts. 22 You are responsible for making sure that the Active Directory infrastructure is prepared for the installation of the Exchange servers. Which combination of the following actions should you take? (Choose two.)

A. You should consider executing the forestprep command in the ABC.com domain.

B. You should consider executing the forestprep command in the ABC.com and

Miami.ABC.com domains.

C. You should consider executing the forestprep command in all three domains.

D. You should consider executing the domainprep command in the ABC.com domain.

E. You should consider executing the domainprep command in the ABC.com and

Miami.ABC.com domains.

F. You should consider executing the domainprep command in all three domains.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=22

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

23

You work as the Exchange administrator at ABC.com. The ABC.com network has an Active

Directory domain named ABC.com. ABC.com has headquarters in London and branch offices in Paris, Moscow, Milan, and New York. Each of these offices is configured as a separate

Active Directory site. ABC.com employs Exchange 2003 to provide network messaging services. Each Active Directory site is configured as a separate routing group, and each routing group contains numerous Exchange 2003 servers. During the course of the business week the

ABC.com network users started complaining that sometimes e-mails are delayed for long periods of times. As a result, you have decided to track the progress of test e-mail messages that is sent from the same Exchange server to a server located on the opposite side of the

ABC.com network. ABC.com is also aware that the e-mail will pass through multiple routing groups before these e-mail messages reach the destination mailbox. You have recently received instruction from the ABC.com network CIO to ensure that message tracking is enabled on the appropriate server or servers on the network to accomplish the task. Which of the following actions should you take?

A. You should consider having message tracking enabled on the source server. 23

B. You should consider having message tracking enabled on the destination server.

C. You should consider having message tracking enabled on all servers that participate in the delivery of the test messages.

D. You should consider having message tracking enabled on the source and destination servers.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=23

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

24

You work as the Exchange administrator at ABC.com. The ABC.com network has an Active

Directory domain named ABC.com. The ABC.com network has one sever, named ABC-

EX01, running Exchange Server 2003 in its exchange organization. ABC-EX01 hosts a solitary storage group that contains three mailbox stores, which hosts 250 mailboxes each.

ABC.com s service level agreement (SLA) states that Exchange should not be offline for more than five hours, and that the most recent data has to be restored if any data becomes corrupted.

You have been tasked with making sure that the recovery process on the existing Exchange server corresponds with the service level agreement (SLA). You, therefore, decide to run an analysis of the recovery process outside of working hours. In preparation of the analysis, you have created a Recovery Storage Group, and added the three mailbox stores to it. Which of

the following actions should you take NEXT?

A. You should consider having an option configured that permits the mailbox stores to be overwritten by a restore operation on the current mailbox stores.

B. You should consider having an option configured that permits the mailbox stores to be overwritten by a restore operation.

C. You should consider having the Recovery Storage Group configured to make use of the default Recovery Storage Group path for the mailbox stores. 24

D. You should consider having the Recovery Storage Group configured to make use of the current database path for the mailbox stores.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=24

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

25

You work as the Exchange administrator at ABC.com. The ABC.com network has an Active

Directory domain named ABC.com. The ABC.com network has two servers, named ABC-

SR01 and ABC-SR02, which runs Exchange Server 2003. ABC-SR01 and ABC-SR02 are configured in a two node active/passive cluster that contains an Exchange Virtual Server

(EVS). ABC-SR01 has been configured as the preferred owner of the EVS, while ABC-SR02 is configured as the failback server in the event of ABC-SR01 going offline. When ABC-

SR01 experiences sporadic hardware failures that results in it going offline, you are instructed to take it offline for troubleshooting the problems. However, the CIO has informed you 25 that the EVS should not experience any downtime during your maintenance. You have moved the cluster group to ABC-SR02 by configuring the option in the Cluster Administrator. Which of the following actions should you take NEXT?

A. You should consider configuring a backup server with ABC-SR01�s identity and join it to the cluster.

B. You should consider configuring the option to prevent failback to ABC-SR01.

C. You should consider deleting the cluster group.

D. You should consider configuring ABC-SR02 as a standalone Exchange server.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=25

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

26

You work as the Exchange administrator at ABC.com. The ABC.com network has an Active

Directory domain named ABC.com. ABC.com has three central offices in New York, Miami and Toronto. ABC.com also has many smaller satellite offices. Each of the ABC.com central offices has 1,500 network users. The three central offices have four domain controllers, and an

Exchange Server 2003 cluster each. The satellite offices have a server running Exchange

Server 2003 and one domain controller each. Each office is configured as an Active Directory

Site within the ABC.com domain. The satellite offices are connected to a central site via WAN links, and the central offices are connected to each other via WAN links. All network users

make use of Microsoft Outlook 2003 to access their e-mails. The network users also frequently arrange meetings via Outlook s meeting scheduling feature. You have received reports from network users saying that the available and unavailable times for users in other offices are often incorrect. Which of the following actions should you take to rectify this?

A. You should decrease the frequency of Active Directory replication on all Active

Directory site links and site link bridges.

B. You should have all ABC.com�s Exchange servers configure to increase the frequency of public folder replication with other Exchange servers.

C. You should have the satellite office Exchange servers configured as Preferred

Bridgehead Servers.

D. You should have all Exchange servers configured to decrease the frequency of public folder replication with other Exchange servers.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=26

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

27

You work as the Exchange administrator at ABC.com. The ABC.com network consists of an

Active Directory forest named ABC.com. All servers on the ABC.com network run Windows

Server 2003 and all client computers run Windows XP Professional. The ABC.com network contains an Exchange organization. ABC.com has recently gone into partnership with another company, which has its own Active Directory forest and Exchange organization. Users in both of these network forests need to be able to send e-mail messages to each other. You have recently received instruction from the ABC.com network CIO to make sure that all user addresses displayed in the partner�s global address list (GAL), appears in the GAL in your

Exchange organization. Which of the following actions should you take?

A. The administrator of the partners Exchange organization should be requested to export all recipients in their forest to a file and import the file to your Active Directory

B. A custom address list should be created with the addresses of all recipients from the partner�s Exchange organization

C. A custom GAL should be created with the addresses of all recipients from the partner�s 28 Exchange organization

D. Create a forest trust between ABC.com and the Partner�s forest.

E. A mailbox-enabled user account should be created in your forest for each recipient in the Partner�s forest.

F. A Contact object should be created in your forest for each recipient in the Partner�s forest.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=27

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

28

You work as the Exchange administrator at ABC.com. The ABC.com network has an Active

Directory domain named ABC.com. All servers run Windows Server 2003 and all client

computers run Windows XP Professional. The network contains a server named ABC-SR01 that runs Exchange Server 2003. A junior Exchange Administrator, named Mia Hamm, has modified the configuration of ABC-SR01 in an attempt to improve the security. Mia Hamm has configured the SMTP virtual server with Integrated Windows Authentication only. You start receiving reports from clients who are unable to send e-mail to ABC.com users. You then decide to send an e-mail from your external personal e-mail account to your ABC.com e-mail account. The e-mail fails, and you are presented with an error message saying you do not have permission to submit e-mail to the server. Which of the following actions should you take to correct this?

A. You should configure the SMTP virtual server by allowing the Everyone group to

Submit and Relay.

B. You should configure the SMTP virtual server to have Integrated Windows

Authentication disabled by deselecting the option in the authentication dialog box.

C. You should configure the SMTP virtual server to have anonymous access enabled by selecting the option in the authentication dialog box.

D. You should configure the SMTP virtual server to have basic authentication enabled by selecting the option in the authentication dialog box.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=28

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

29

You work as the Exchange administrator at ABC.com. The ABC.com network has an Active

Directory domain named ABC.com that contains 4 four domain controllers and 30 File and

Print Servers. All domain controllers and File and Print servers are contained in the same subnet, while workstations are located on a different subnet. The ABC.com network has a server named ABC-SR04 that has Exchange Server 2003 installed, and is configured to host the all ABC.com�s user mailboxes. All ABC.com network users make use of Microsoft

Outlook for sending and receiving e-mail. During the course of the day you decide to install an additional redundant network adapter on the four domain controllers, as well as on ABC-

SR04. You configure the additional network adapters to connect to the subnet containing the servers, and configure the network adapters with IP addresses. The following morning you receive numerous complaints from employees stating that are presented with an error message when they attempt to view the global address list and send emails. The error message informs them that the connection to the Microsoft Exchange Server computer is being prevented by network problems, and that they should contact their system administrator if it continues. You have verified that the workstations are able to connect to all servers in the server subnet. You have to now provide a solution that makes sure all ABC.com employees are able to view the global address list, as well as send e-mail messages Which of the following actions should you take?

A. Your best option would be to reboot ABC-SR04. 30

B. Your best option would be to reboot the domain controllers.

C. Your best option would be to restart the netlogon service on the domain controllers.

D. Your best option would be to have the network adapters configured to make sure that the file and print sharing is bound to all network adapters on the domain controllers.

E. Your best option would be to have the Full Administrator permissions assigned to all

ABC.com employees.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=29

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

30

You work as the Exchange administrator at ABC.com. The ABC.com network has an Active

Directory domain named ABC.com. All servers on the ABC.com network have Windows

Server 2003 installed and all workstations have Windows XP Professional installed. The

ABC.com network has two servers, named ABC-EX01 and ABC-EX02, which runs Exchange

Server 2003. ABC-EX01 and ABC-EX02 are configured in a two node active/passive cluster that includes an Exchange Virtual Server (EVS) named ABC-SR01, which contains all mailboxes. The cluster nodes are configured to obtain their IP addresses from a DHCP server.

The ABC-EX01 node is configured as the preferred owner of ABC-SR01. When users report that they are unable to access the Exchange server, you open Cluster Administrator and find that all the cluster resources in the Exchange cluster group are offline. Your attempts to get the

ABC-SR01 cluster group online, results in an error message stating that the IP address is already in use. You receive instructions from the CIO to bring the ABC-SR01 cluster group back online, and also to guarantee that it stays accessible. Which of the following will allow you to achieve this objective?

A. You should execute the ipconfig /all command from both of the cluster nodes.

B. You should execute the ipconfig /flushdns command.

C. You should have the IP address of the cluster IP address resource modified to a fixed

IP address that is reserved for the cluster node.

D. You should have a new cluster group created In Cluster Administrator. You should also create a new Exchange EVS in this new cluster group, and then configure the cluster IP address resource with a reserved DHCP address

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=30

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

31

You work as the Exchange administrator at ABC.com. The ABC.com network has an Active

Directory domain named ABC.com. All servers on the ABC.com network have Windows

Sever 2003 installed and all Exchange servers have Exchange Server 2003 installed. The

Finance department is assigned an Exchange Server named ABC-EX15. ABC.com has employed a temporary employee named Clive Wilson to work in the Finance department. You receive an instruction from the CIO to make sure that ABC-EX15, as well as other domain servers is accessible to Clive Wilson. The CIO has informed you that all Clive Wilson�s email messages have to be sent to his external e-mail address. The CIO also wants the global address list (GAL) to include Clive Wilson�s external e-mail address. Which of the following actions should you take?

A. You should create a user account and a mail-enabled Contact object for Clive Wilson in Active Directory.

B. You should create a mail-enabled domain user account for Clive Wilson in Active

Directory.

C. You should create a domain user account with a mailbox for Clive Wilson in Active

Directory.

D. You should create a mail-enabled Contact object for Clive Wilson in Active

Directory.

E. You should create a mail-enabled distribution group and a domain user account for

Clive Wilson in Active Directory.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=31

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

32

You work as the Exchange administrator at ABC.com. All servers on the ABC.com network have Windows Server 2003 installed and all workstations have Windows XP Professional installed. ABC.com currently makes use of a computer named ABC-EX01, which runs

Exchange Server 2003. ABC.com has recently entered into partnership with Weyland

Industries. The Weyland Industries network users make use of Outlook Web Access (OWA) when externally accessing e-mail on ABC-EX01, and make use of Microsoft Outlook 2003 and third party e-mail clients when inside the office network. During the course of the day you receive complaints from the Weyland Industries network users that they receive error messages when sending e-mail to external recipients. After a brief investigation you discover that the Weyland Industries network users using Microsoft Outlook 2003 experience no error messages. You have been instructed to make sure that the Weyland Industries users are able to effectively forward e-mails to external mailboxes without compromising ABC-EX01�s security Which of the following actions should you take?

A. You should configure the SMTP virtual server on ABC-EX01 to only allow relaying from the IP addresses on the office network.

B. You should enable POP3 on ABC-EX01.

C. You should consider having the Exchange server assigned a static TCP/IP configuration which uses the address of the ABC.com DNS server which will be registered manually in DNS.

D. You should disable the SMTP relay option on the SMTP virtual server.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=32

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

33

33 You work as the Exchange administrator at ABC.com. The ABC.com network has an

Active Directory domain named ABC.com. All servers on the ABC.com network run

Windows Server 2003. The ABC.com Exchange organization contains multiple servers that have Exchange Server 2003 installed. ABC.com has two organizational units (OUs) named

ABCExchServers and ABCUsers. ABCExchServers holds the computer accounts for the

Exchange servers, while ABCUsers hold the user accounts for all ABC.com users. Only members of a domain global group named ABCExchAdmins have permission to administer the Exchange organization. One morning you find that a user named Andy Reid, who should not have been added to the ABCExchAdmins group, has been added to it. Since you are unable to discover who added Andy Reid to the ABCExchAdmins group, you want any future modifications to the membership of the ABCExchAdmins group to be logged. Which of the following actions should you take?

A. You should consider having the auditing of successful object access events included in the Default Domain Controllers Policy.

B. You should consider having the auditing of successful object access events included in the Default Domain Policy

C. You should consider having the audit successful account management events option configured for the Default Domain Controllers Policy.

D. You should consider having the audit successful account management events option configured for the Default Domain Policy.

E. You should consider having a new Group Policy object (GPO) configured to audit successful object access events. Link the GPO to the ABCExchServers OU.

F. You should consider having a new Group Policy object (GPO) configured to audit successful account management events. Link the GPO to the ABCExchServers OU.

G. You should consider having a new Group Policy object (GPO) configured to audit successful account management events. Link the GPO to the ABCUsers OU

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=33

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

34

You work as the Exchange administrator at ABC.com. The ABC.com network has an Active

Directory domain named ABC.com. All servers on the ABC.com network run Windows Server

2003. The ABC.com Exchange organization contains six servers running Exchange Server

2003. An organizational unit (OU) named ABCExchServers holds the computer accounts for the Exchange servers. Half the workstations have Windows NT Workstation 4.0 installed, while the rest of the workstations have Windows 2000 Professional or Windows XP

Professional installed. An organizational unit (OU) named ABCComputers contains all computer accounts. When ABC.com introduces a new security policy that does not allow unencrypted data communication with the Exchange servers, they also add that ABC.com�s workstations are excluded from this requirement. You configure a new Group Policy object

(GPO) that assigns the Secure Server (Require IP Security) default IPSec policy, and link it to the ABCExchServers OU. You then assign the default IPSec policy to all workstations on the network. The following morning, several users that use Windows NT Workstation workstations complain they are unable to send and receive e-mail messages. After a brief analysis, you discover that unlike the Windows NT Workstation users, the Windows 2000

Professional and Windows XP Professional users are able to send and receive e-mail messages. Which two of the following options could you use to rectify this? (Choose two.)

A. You should consider having all Windows NT Workstation workstations uABCraded to Windows XP Professional workstations.

B. You should consider having a new GPO create that assigns the Client (Respond only) IPSec policy. Link this GPO to the ABCComputers OU.

C. You should consider having the Secure Server (Require IP Security) default IPSec policy currently linked to the ABCExchServers OU disabled. You should also consider having all Exchange servers Configure to have SSL enabled for connections to all virtual servers. 35

D. You should consider having the Secure Server (Require IP Security) default IPSec policy currently linked to the ABCExchServers OU edited and change it to Server

(Request Security.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=34

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

35

You work as the Exchange administrator at ABC.com. The ABC.com network has an Active

Directory domain named ABC.com. All servers on the ABC.com network have Windows

Sever 2003 installed and all Exchange servers have Exchange Server 2003 installed.

ABC.com has its headquarters in Chicago and a branch office in Dallas. The headquarters contains six Exchange servers and supports 3,200 users. The Dallas office contains a single

Exchange server and supports 200 users. The Chicago and Dallas offices are connected via low bandwidth WAN connection, which is heavily used during business hours. The Chicago users are members of a mail-enabled distribution group with the email address [email protected]

The Dallas users are members of a mail-enabled distribution group with the email address [email protected] One morning, users in the Dallas branch office complain that when they send e-mail messages to [email protected], some users only receive the e-mail messages after considerable time has 36 passed while some users receive the e-mail within a couple of minutes. You receive an instruction fro the CIO to enhance the delivery of e-mail messages between the Chicago office and the Dallas office. Which combination of the following actions should you take? (Choose all that apply.)

A. You should install one global catalog server at each office.

B. You should have a routing group created in the Chicago office and Dallas office.

C. You should add the Exchange servers to the new routing group.

D. You should rcreate outing group connectors to forward e-mail messages between the groups.

E. You should enable universal group caching in the Dallas office.

F. You should configure each office as a separate Active Directory Site.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=35

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

36

You work as the Exchange administrator at ABC.com. The ABC.com network has an Active

Directory domain named ABC.com. The ABC.com network contains a server named ABC-

SR01 that has Exchange Server 2003 installed. ABC-SR01 hosts a storage group and a mailbox store. You have been tasked with assembling an Exchange server in your lab for the purpose of analyzing third-party utilities against the Exchange store using the latest information A full backup of the data on ABC-SR01 is performed every night and incremental backups taken throughout the day. You have gotten hold of a second tape with a full backup for the analysis. The CIO has emphasized that the existing backup rotation schedule on ABC-

SR01 should be maintained. You want to configure the test Exchange Server with the very latest version of the information store. 37 Which combination of the following options provides you with a method of achieving this goal? (Choose all that apply.)

A. You should execute a full backup of the ABC-SR01 data to the second tape.

B. You should execute a copy backup of the ABC-SR01 data to the second tape.

C. You should execute an incremental backup of the ABC-SR01 data to the second tape.

D. You should restore the full backup data to the lab server.

E. You should restore the copy backup data to the lab server.

F. You should make use of the incremental backup tape with the most recent full backup to restore the production data to the lab server.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=36

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

37

You work as the network Exchange administrator at ABC.com. The ABC.com network has an

Active Directory domain named ABC.com. All servers on the ABC.com network have

Windows Server 2003 installed and all workstations have Windows XP Professional installed.

The ABC.com network contains a DNS server that in configured to use Active Directory

Integrated DNS, with dynamic updates allowed. The ABC.com network Exchange organization consists of two servers named ABC-EX01 and ABC-EX02 that has Exchange

Server 2003 installed. You are configuring Outlook on a Windows XP Professional workstation to make use of ABCEX02 as its Exchange server. You receive an error saying that the client computer is unable to connect to the Exchange server. 38 To troubleshoot the issue, you run the nslookup command on the client computer. The output of the command returns the correct IP address of ABC-EX02. You then try to ping ABC-EX02. However the output of the ping command returns an incorrect IP address for ABC-EX02. How can you connect the client computer to ABC-EX02?

A. Add an MX record ABC-EX02 to the ABC.com DNS server.

B. Run the ipconfig /flushdns command on the client computer.

C. Configure Outlook on the client computer to connect to ABC-ex02.ABC.com.

D. The entry for ABC-EX01 should be removed from the hosts file on the client computer.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=37

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

38

You work as the Exchange administrator at ABC.com The ABC.com network has an Active

Directory domain named ABC.com. All servers on the ABC.com network have Windows

Server 2003 installed and all workstations have Windows XP Professional installed.

ABC.com has their headquarters located in Miami. ABC.com currently makes use of two computers named ABC-DC01 configured as a domain controller and ABC-EX01 which runs

Exchange Server 2003 as their messaging solution. ABC.com recently entered into partnership with Weyland Industries. Weyland Industries has their office located in Toronto. An

Exchange server named WEYLAND-EX01 and a domain controller named WEYLAND-

DC01 are installed in the Toronto office. All servers in the WEYLAND office have been migrated to the ABC.com domain. The two offices are connected via a VPN connection. You create mailboxes for users on WEYLAND-EX01 and configure the workstations in the

Toronto office to use WEYLAND-EX01. During the course of the day you receive complaints from the Weyland Industries network users stating they are unable to use Outlook to resolve email addresses when sending e-mail to users in the Miami office. They also report that they are unable to view the Global Address List. 39 Which of the following actions should you take?

A. You should have the VPN connection configured to allow global catalog queries between the Miami and Toronto offices.

B. You should consider having the Active Directory configuration modified to have

ABC-DC01 defined as the global catalog server.

C. You should consider having the Active Directory configuration modified to have

WEYLANDDC01 defined as the global catalog server.

D. You should consider having the host (A) record and pointer (PTR) records added for the appropriate DNS server.

E. Configure WEYLAND-DC01 as a DNS server. Configure all client computers in the

Toronto office to use WEYLAND-DC01 for DNS name resolution.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=38

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

39

You work as the network Exchange administrator at ABC.com. The ABC.com network has an

Active Directory domain named ABC.com. All servers on the ABC.com network have

Windows Server 2003 installed and all workstations have Windows XP Professional installed.

You have been informed that an Active Directory Administrator, named Kara Lang, deleted a user�s account by mistake. After a brief analysis, you find that the mailbox remains intact but the account of the user was deleted. Kara Lang has told you that that it is imperative that the user be able to access the network resources and mailbox. Which of the following actions should you take?

A. Your best option would be to create another user account in Active Directory and associate the 40 mailbox with the new user account.

B. Your best option would be to run the Mailbox Recovery Centre.

C. Your best option would be to execute an authoritative restore of the user account from backup.

D. Your best option would be to create another user account in Active Directory and create a new mailbox. Then use the Exmerge utility to copy the emails from the old mailbox to the new mailbox.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=39

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

40

You work as the Exchange administrator at ABC.com. The ABC.com network has an Active

Directory domain named ABC.com. All servers on the ABC.com network have Windows

Server 2003 installed and all workstations have Windows XP Professional installed.

ABC.com has its headquarters in London and branch offices in Paris, Berlin, Milan, and

Madrid. Management is intending to deploy a server running Exchange Server 2003 in every

ABC.com office. Outlook 2003 and Outlook Web Access will be used by ABC.com users to connect to the Exchange servers. The CIO also instructs the IT administrators in each office to prepare the servers to support the Exchange installations. You have been asked to identify any added Windows Server 2003 components that are required. Which of the following actions should you take? (Choose all that apply.)

A. You should consider identifying World Wide Web Service and NNTP service.

B. You should consider identifying WSUS Service and ASP.NET.

C. You should consider identifying NNTP service and WSUS Service.

D. You should consider identifying WSS Service and SMTP service.

E. You should consider identifying SMTP service and ASP.NET.

F. You should consider identifying POP3 service and WSS Service.

G. You should consider identifying ASP.NET and POP3 service.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=40

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

41

You work as the Exchange administrator at ABC.com. There are currently six servers running

Exchange Server 2003 within an administrative group in ABC.com�s Exchange organization.

Five mailbox stores are hosted by each Exchange server. Due to the large number of employees, a new ABC.com policy was issued stating that all users must only be allowed a maximum of 100MB of e-mail storage space. You have been instructed to enforce the new policy on all Exchange mailbox stores. You solution should require as little administrator input as possible. Which of the following actions should you take?

A. You should modify the properties on the Exchange General tab of the user accounts to configure the mailbox limits.

B. You should configure a Group Policy Object to define disk quotas for the Exchange servers.

C. You should run the Mailbox Management Process on each Exchange server.

D. You should consider setting up a mailbox store policy that identifies storage limits.

Then the policy should be applied to all mailbox stores.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=41

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

42

You work as the Exchange administrator at ABC.com. The ABC.com network has an Active

Directory domain named ABC.com. ABC.com makes use of Exchange Server 2003 as its messaging solution. You have created a new child domain named uk.ABC.com and several new user accounts in the uk.ABC.com domain. You are in the process of configuring the user accounts to make use of mailboxes hosted on the Exchange servers in the ABC.com domain.

The following morning several users in the new uk.ABC.com domain complain that when they to access their Exchange mailboxes via Microsoft Outlook, they are presented with an error message. You check and discover that the error message informs users that the mailbox name is unable to be associated with a name in the address list. Upon further investigation you discover that the user accounts in the uk.ABC.com domain have no e-mail addresses. Which two of the following steps do you need to do to ensure that e-mail addresses are assigned to all users in the uk.ABC.com domain and that they are able to access their mailboxes?

A. You should execute the setup /domainprep command in the uk.ABC.com domain.

B. You should execute the setup /domainprep command in the ABC.com domain.

C. You should configure a Recipient Update Service for the uk.ABC.com domain.

D. You should configure a Recipient Update Service for the ABC.com domain

E. You should install an Active Directory Connector (ADC) on a domain controller in the uk.ABC.com domain.

F. You should configure a DNS Zone Delegation in the ABC.com domain.

G. You should create user accounts for the uk.ABC.com domain users in the ABC.com domain.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=42

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

43

You work as the Exchange administrator at ABC.com. The ABC.com network has an Active

Directory domain named ABC.com. ABC.com internal network is connected to the Internet via a firewall. The ABC.com network contains a server named ABC-SR01 that runs Exchange

Server 2003. ABC.com clients currently forward enquiries in e-mail messages to the email address [email protected], which is received by the Sales Manager. When ABC.com

Management decides to collect customer enquiries in a single site so that they can easily be viewed by all Sales staff, you remove the [email protected] email SMTP address from the mailbox of the Sales Manager. You then make use of Exchange System Manager to create a new public folder named Enquiries on ABC-SR01. After sending a test e-mail message to the [email protected] email address, you receive a non-delivery report (NDR). You have been instructed to make sure that the [email protected] email address receives client enquiries.

Furthermore, you have to make sure that the Enquiries public folder stores in the client

enquiries. Which of the following actions should you take?

A. You should reconfigure the Enquiries folder to be mail-enabled.

B. You should create a new mailbox on the Exchange server. Associate the mailbox with the Enquiries public folder.

C. You should create a new User Account named Enquiries in Active Directory and configure [email protected] as the User Account�s e-mail address.

D. You should create a new Contact object named Enquiries in Active Directory and configure the [email protected] email address as the contact object�s e-mail address. 44

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=43

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

44

You work as the Exchange administrator at ABC.com. The ABC.com network has an Active

Directory domain named ABC.com. The ABC.com Exchange organization contains an

Exchange Server 2003 computer named ABCSR24 that serves as the front-end server for

ABC.com. ABC-SR24 has Microsoft Outlook Web Access installed, and is accessed by all users over the Internet using the URL http://owa.ABC.com. Sitting between ABC-SR24 and the Internet, is a firewall device that is configured to allow HTTP traffic from the Internet to

ABC-SR24. You are concerned about the security of ABC-SR24. To ensure that all users establish only secure connections to ABC-SR24, you decide to configure ABC-SR24 to only allow SSL connections. You then verify that you are able to successfully connect to ABC-

SR24 from the corporate network. A ABC.com user named Amy Walsh complains that she and several other users are unable to establish secure connections to ABC-SR24 from the

Internet. You investigate and discover that users are still able to establish unsecured connections to ABC-SR24. Which of the following options would rectify this problem?

A. You should configure the firewall device to block all incoming traffic on port 80.

B. You should configure the firewall device to allow traffic to pass from the Internet to

ABC-SR24 on port 443.

C. You should instruct the users to use the URL https://owa.ABC.com.

D. You should configure the Exchange Virtual Server to require SSL connections.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=44

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

45

You work as the Exchange administrator at ABC.com. The ABC.com network has an Active

Directory forest that contains the forest root domain named ABC.com and a child domain named north.ABC.com. Both of these domains have user and group accounts configured.

When ABC.com informs you that they intend to install Exchange Server 2003 as the messaging solution for the whole of ABC.com, they instruct you to prepare the forest to support the new organization. After configuring the initial Exchange Server 2003 system in the ABC.com

domain, you are instructed to make sure that all user accounts can be mailbox-enabled. Which of the following actions should you take?

A. You should stop the setup /domainprep command in the ABC.com domain.

B. You should execute the setup /forestprep command in the ABC.com domain

C. You should execute the setup /domainprep command in the north.ABC.com domain.

D. You should execute the setup /forestprep command in the north.ABC.com domain

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=45

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

46

You work as the Exchange administrator at ABC.com. ABC.com uses Exchange Server 2003 as its messaging system. The ABC.com Exchange organization contains an Exchange server named ABC-SR05 which is located in a perimeter network. Half of the ABC.com users are local users and the rest are remote users who make use of POP3 and IMAP4 clients. You have become aware that thousands of junk-mail messages were sent from the ABC.com network over the past few days. You have received instruction from your CIO to solve this issue without delay. You start investigating the issue by first ensuring that no internal network users have sent these junk-mail messages. You believe that these messages were sent by a network intruder who has accessed ABC-SR05. You have been tasked with preventing junk-mail messages from being sent from the ABC.com network. However, you have to make sure that

ABC.com users are able to continue sending and receiving valid e-mail messages. 46 Which combination of the following actions should you take? (Choose two.)

A. You should consider having ABC-SR05 configured to drop all incoming SMTP packets.

B. You should consider having ABC-SR05 configured to allow SMTP relaying for authenticated users.

C. You should consider instructing all remote users to configure their e-mail clients in order to authenticate as soon as they transmit e-mail messages.

D. You should consider having the Exchange server moved to a different administrative group.

E. You should consider having ABC-SR05 moved to the internal network from its location on the perimeter network.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=46

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

47

You work as the network administrator at ABC.com. The ABC.com network has an Active

Directory domain named ABC.com. All servers on the ABC.com network have Windows

Server 2003 installed and all workstations have Windows XP Professional installed. The

ABC.com network is in the process of migrating the proprietary UNIX-based POP3 messaging system to an Exchange 2003 organization. You have deployed Exchange Server 2003 on the appropriate computers. You are now in the process of preparing to migrate the users�

mailboxes with all the data from the existing UNIX system to Exchange. You create a migration file which lists all the users in the POP3 system. During the course of the day you decide to use the Exchange Migration Wizard to migrate the data. You need to use a user account that is assigned the required level of privileges to perform the migration. Which of the following actions should you take?

A. You should use an account that is a member of the Enterprise Admins group

B. You should use an account that is a member of the Local Admins group 47

C. You should use an account that is a member of the Domain Admins group

D. You should use an account that has the same user name and password as the POP3 administrator. You should then have the Send As permission assigned for all Exchange servers to this account

E. You should use an account that is a member of the Schema Admins group

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=47

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

48

You work as the Exchange administrator at ABC.com. ABC.com uses Exchange Server 2003 as its messaging system All servers on the ABC.com network have Windows Server 2003 installed and all workstations have Windows XP Professional installed. All Exchange servers on the ABC.com network run Exchange Server 2003. ABC.com currently makes use of a server named ABC-EX01 in its exchange organization. ABC.com recently entered into partnership with Weyland Industries. The Weyland Industries network users make use of

MAPI, POP3 and IMAP4 clients when accessing ABC-EX01. During the course of the day you receive complaints from the Weyland Industries network users who use POP3 saying that their e-mail messages contain attachments of a .dat file containing arbitrary characters. You have been tasked with making sure that this does not occur. Which of the following actions should you take?

A. You should open the message format tab in the POP3 server settings and configure the character set to be DOS: Western European.

B. You should open the message format tab in the POP3 server settings and configure the character set to be Unicode

C. You should open the message format tab in the POP3 server settings and configure the character set to be Windows: Cyrillic.

D. You should open the message format tab in the POP3 server settings and disable support richtext formatting option.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=48

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

49

You work as the Exchange administrator at ABC.com. The ABC.com network has an Active

Directory domain named ABC.com. All servers on the ABC.com network run Windows Server

2003. The ABC.com Exchange organization contains a server named ABC-EX01. The user

accounts for ABC.com users are contained in an organizational unit (OU) named DataUsers.

While performing routine monitoring, you discover that the mailbox store had become infected an e-mail virus has. You receive an instruction from the CIO to ensure that the virus is removed from the mailbox store. You plan to use the Exmerge tool to open all users mailboxes to remove the virus. In order to run the Exmerge tool, you decide to configure a new nonadministrative user account named Exmerge. Which of the following actions should you take?

A. Your best option would be to assign the user account the Full Control permission to the priv1.edb file.

B. Your best option would be to add the user account to the Domain Admins group.

C. Your best option would be to have the Send As and Receive As permission granted to the user account.

D. Your best option would be to add the user account to the Power users group on the

Exchange Server.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=49

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

50

You work as the Exchange administrator at ABC.com. The ABC.com network has an Active

Directory domain named ABC.com, and contains a solitary server running Exchange Server

2003 in its Exchange organization. ABC.com users often send urgent emails out to external

Sales staff and Engineers. Users report that when a message to an external ABC.com user is not deliverable, it can take up to 24 hours they receive notification. 50 The CIO has instructed you to make sure that the message sender is notified within sixty minutes if the message is not delivered. Which of the following actions should you take?

A. Your best option would be to change the first retry interval to one hour on the SMTP virtual server.

B. Your best option would be to change the outbound connection timeout to one hour on the SMTP virtual server.

C. Your best option would be to enable logging on the SMTP virtual server.

D. Your best option would be to change the outbound delay notification to one hour on the SMTP virtual server.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=50

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

51

ABC.com uses Exchange 2003 as its messaging system. The Exchange organization contains several Exchange servers that are configured in a front-end/back-end topology. The relevant portion of the network is presented in the exhibit. 51 Some employees work remotely and connect to the corporate network over the Internet. The remote employees use secure Outlook

Web Access (OWA) to access their mailboxes and public folders and to send e-mail messages to other employees and to Internet users. The front-end server is also configured to handle all

SMTP traffic to and from the Internet. Remote users complain that OWA access is slow. You

must minimize the load on the front-end server that is caused by supporting SSL. The remote users should continue to use OWA, and the communications between the remote users and the front-end server across the Internet must remain secure. Your actions must not interfere with any other services on ABC.com s network. Which of the following should you do?

A. Configure the ISA server to perform all SSL processing for the front-end server.

B. Instruct the remote employees to use SMTP with TLS to send messages to internal users.

C. Configure the ISA server to require IPSec on all incoming connections from the

Internet.

D. Configure the front-end server to require IPSec on all incoming connections from the

Internet.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=51

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

52

ABC.com consists of a central office and several branch offices. Exchange 2003 is used as the messaging system, and Microsoft Outlook is used as the MAPI client. A separate Active

Directory site and a separate routing group are configured for each office. All computers on the network can properly communicate with each other. Each office contains at least one domain controller and at least one Exchange 2003 server. Employees often need to schedule meetings with each other. It is important that the most current free/busy information be available to all employees through their Outlook clients. You must provide this functionality.

Which of the following should you do?

A. Enable bridging of all site links.

B. Configure Active Directory replication among all sites.

C. Configure public folder replication among all public stores.

D. Configure all routers on the network to use a dynamic routing protocol.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=52

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

53

ABC.com uses Exchange 2003 as its messaging system. You are an Exchange administrator.

The Active Directory forest is named company.com. Microsoft Outlook is the only e-mail client that is used in the company. Ann is the Director of Sales. Her assistant s name is John.

When Ann is away, John must be able to respond to urgent e-mail messages that are addressed to her. If the recipients of the messages that John will send on behalf of Ann reply to those messages, then their replies should be delivered to Ann s mailbox. You must ensure that John can perform his job duties. Which of the following should you do?

A. Assign John s user account the Send To permission for Ann s mailbox.

B. Instruct Ann to add John s user account to her mailbox as a delegate.

C. Instruct Ann to assign John the Publishing Author permissions for her mailbox.

D. Add an SMTP address [email protected] to John s user account, and set it as the default SMTP address.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=53

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

54

ABC.com uses Exchange 2003 as its messaging system. The ABC�s network consists of an

Active Directory forest that uses the company.com namespace. ABC.com establishes a partnership agreement with another company, which uses a proprietary SMTP-based messaging system. That system is configured to receive e-mail that is addressed to the partner.com SMTP domain. Both networks are connected to the Internet. In your Exchange organization, there is an SMTP connector that is configured to send e-mail to the Internet. You install a direct WAN link between the two networks, and you must configure your Exchange organization to enable users on your network to send messages to users in the partner company through the direct WAN link. Which of the following should you do?

A. Add the partner.com address space to the Internet SMTP connector, and assign it a lower cost than the cost of all other address spaces on that connector.

B. Create a new SMTP connector, add the partner.com address space to the connector, and specify the IP address of the SMTP server on the partner ABC�s network as a smart host.

C. Add the partner.com address space to the Internet SMTP connector, and specify the

IP address of the SMTP server on the partner ABC�s network as a smart host for that address space.

D. Create a new SMTP connector, add the company.com address space to the connector, and assign it a higher cost than the cost of any address spaces that are specified on the Internet SMTP connector.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=54

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

55

You administer an Exchange 2003 server that is configured with the default settings.

Employees in the Accounting department require faster searches on their mailbox contents. To accommodate them, you create a full-text index on the mailbox store. Numerous changes occur during the day, and users need searches to be current at all times; thus, you set the update interval for the index to Always run. Now, all users complain that it takes longer to open messages in their mailboxes. Only the users in the Accounting department require faster searches. Other users mailboxes are substantially smaller, and regular character-based searches provide adequate performance for those users. You want to reduce the amount of time that it takes to open messages, and you want to reduce the size of the index. Which of the following should you do? 54

A. Enable circular logging for the mailbox store.

B. Modify the properties for the full-text index by specifying a smaller size for the index.

C. Delete the existing full-text index, and create a new full-text index only on the mailboxes of the Accounting users.

D. Create a new mailbox store, and move the mailboxes of the Accounting users to it.

Create a new full-text index for the new store, and delete the original index.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=55

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

56

ABC.com consists of a central office and a branch office. The network consists of a single

Active Directory domain and two sites. One site has been configured for each office. All servers run Windows Server 2003. A network administrator has prepared the Active Directory infrastructure to support Exchange 2003 and has assigned you to the Exchange Full

Administrator role for the Exchange organization. You must install Exchange Server 2003 on one computer in each site. The Exchange server in the central office must belong to the administrative group named AG1, and the Exchange server in the branch office must belong to the administrative group named AG2. You must perform this task with the least amount of administrative effort. Which of the following should you do?

A. During the installation of each Exchange server, specify the name of the appropriate administrative group when prompted.

B. Install Exchange System Manager, and create two administrative groups named AG1 and AG2, respectively. Install Exchange Server 2003 on the designated computers; during each installation, specify the appropriate administrative group.

C. Install both Exchange servers with default settings. In Exchange System Manager, create two new administrative groups named AG1 and AG2, respectively. Move each

Exchange server to the appropriate administrative group; then, delete the default administrative group.

D. Install Exchange Server 2003 in the central office into the default administrative group. Use Exchange System Manager to rename the default administrative group to

AG1 and to create a new administrative group named AG2. Install the second Exchange server into the AG2 group.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=56

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

57

ABC.com uses Exchange 2003 as its messaging system. The Exchange organization contains several servers, each of which runs Exchange Server 2003. 55 The company hires contractors for some of its projects. To communicate with the contractors, you implement a front-end server, and configure it to support Outlook Web Access (OWA). The ABC�s written security policy requires that business-related information sent over the Internet be encrypted. To comply with this policy, you configure the front-end server to use SSL. All contractors who access their Exchange mailboxes by using OWA must use SSL. As ABC.com expands its business operations, more contractors are required to produce new projects. You are concerned

that the hardware on the front-end server is not adequate to support SSL for a large number of users. Your manager instructs you to monitor the performance of the front-end server to determine when new hardware should be purchased for an uABCrade. You must decide how to obtain the relevant performance data. Which action(s) should you perform?

A. Use Task Manager to monitor processor and memory usage.

B. Use System Monitor to continuously monitor hard disk usage.

C. Use Performance Logs and Alerts to collect performance data about processor and memory usage.

D. Use Network Monitor to determine network bandwidth usage on the ABC�s

Internet connection.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=57

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

58

You are an Exchange administrator for ABC.com s Exchange 2003 organization. The ABC�s network contains a two-node server cluster. Both nodes run Windows Server 2003. You want to install Exchange Server 2003 on the cluster and implement an active/passive configuration.

You install Exchange Server 2003 on each node, but when you open Exchange System

Manager on your administrative workstation, you do not see the new Exchange server. You must take the appropriate steps in order to implement Exchange on the cluster in an active/passive configuration. Which of the following should you do?

A. Create a single Exchange virtual server, and specify both nodes as possible owners.

B. On each node, create an Exchange virtual server, and specify both nodes as preferred owners.

C. Create a single Exchange virtual server; specify one node as a preferred owner, and specify the other node as a possible owner.

D. On each node, create an Exchange virtual server; specify that node as a preferred owner, and specify the other node as a possible owner.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=58

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

59

ABC.com consists of a central office and a branch office. The network consists of a single

Active Directory forest. The network in the central office is configured as a forest root domain and a separate site. The network in the branch office is configured as a child domain and a separate site. All servers in both domains run Windows Server 2003. Each site contains domain controllers only for its corresponding domain. All domain controllers are configured with default settings. You are responsible for administering the entire network. A designated

Exchange administrator will deploy Exchange Server 2003 to both sites. Before the Exchange administrator installs any Exchange servers, you must prepare Active Directory. Which of the following should you do?

A. Run the ForestPrep program only in the central office, and run the DomainPrep program in each office.

B. Run the DomainPrep program only in the central office, and run the ForestPrep program in each office.

C. Run the ForestPrep program only in the central office, and run the DomainPrep program only in the branch office.

D. Run the DomainPrep program only in the central office, and run the ForestPrep program only in the branch office.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=59

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

60

ABC.com s network consists of a single Active Directory domain in which all servers run

Windows Server 2003. You are planning to install Exchange Server 2003 on a member server named MemSrvA. This will be the first Exchange installation on the network. You must ensure that the installation is successful, but you should not perform any unnecessary actions.

Which of the following prerequisites must be met before you can perform the installation?

(Choose all that apply. Each correct answer is part of the solution.)

A. You must be a member of the Domain Admins group.

B. You must promote MemSrvA to a domain controller.

C. You must be a member of the Schema Admins group.

D. You must be a member of the Enterprise Admins group.

E. You must be a member of the local Administrators group on MemSrvA.

F. You must run the Exchange 2003 ForestPrep program on the schema master.

G. You must run the Exchange 2003 DomainPrep program on any server in the domain.

H. You must run the Exchange 2003 ForestPrep program on any server in the domain.

I. You must run the Exchange 2003 DomainPrep program on the infrastructure master.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=60

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

61

ABC.com enters into a partnership agreement with another company. ABC.com uses Exchange

2003 as its messaging system. The users in both companies can exchange e-mail messages over the Internet. An SMTP connector is configured on an Exchange server to route all Internet email. To protect confidential information, it is necessary to encrypt the messages as they are being sent between the two companies over the Internet. This requirement does not apply to the messages to or from any other companies. Budget constraints require that you implement the least expensive solution. You purchase a digital certificate from a commercial certification authority (CA). Which of the following should you do next?

A. Enable the Require secure channel option on the local bridgehead server for the

existing SMTP connector.

B. Instruct all users in ABC.com to use RPC over HTTP when they send messages to the partner company.

C. Create an SMTP connector with the address space of the partner ABC�s SMTP domain. Enable TLS on the connector.

D. Install a VPN server, and configure an L2TP/IPSec connection between your network and the partner ABC�s network.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=61

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

62

You are the Exchange administrator for the ABC.com. You have two Exchange servers, Exch1 and Exch2. Users on Exch2 cannot open their mailboxes. Users on Exch1 can open their mailboxes and can send email messages to users on both servers. You suspect that the mailbox store on Exch2 needs to be mounted. You open Queue viewer on Exch2. Which of the following queues would indicate a need to mount the store if it had many messages in it and all other queues had no messages in them?

A. Local delivery

B. Final destination currently unreachable

C. DNS messages pending submission

D. Messages waiting to be routed

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=62

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

63

ABC.com uses Exchange 2003 as its messaging system. The Exchange organization includes a server that runs Exchange Server 2003 and hosts a mailbox store. As part of your disaster recovery plan, you perform a full backup of the mailbox store every Friday night, and you perform an incremental backup at the end of each business day from Monday through

Thursday. On Wednesday afternoon, users report that they cannot access their mailboxes. You determine that the mailbox store is corrupted. You must recover the mailbox store with minimal or no data loss. Which of the following should you do?

A. Create a Recovery Storage Group, and add the mailbox store to the Recovery

Storage Group.

B. Restore the full backup that was made last Friday. Then, restore the incremental backup that was made on Tuesday.

C. Restore the full backup that was made last Friday. Then, restore the incremental backups that were made on Monday and Tuesday.

D. Delete the existing transaction logs, and restore to the original location the transaction logs from the backup that was made on Tuesday. Replay the restored transaction logs.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=63

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

64

ABC.com consists of a central office and a branch office. The network configuration is presented in the exhibit. The Exchange organization consists of two Exchange Server 2003 computers, which are named Exch1 and Exch2. Users in the branch office report that they no longer receive e-mail messages from the Internet. 59 From the central office, you ping Exch2, but receive no response. The branch office administrator issues the ping Exch1 command from the branch office and informs you that the command failed. You must ensure that users in the two offices can exchange e-mail messages with each other and with Internet users. Which of the following should you do?

A. On Router3, specify the default gateway address 192.168.0.1.

B. On Router2, specify the default gateway address 192.168.3.2.

C. On Router2, configure a static route to the 192.168.1.0/24 network.

D. On Router3, configure a static route to the 192.168.1.0/24 network.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=64

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

65

ABC.com s network consists of a single Active Directory domain. ABC.com is planning to migrate from a proprietary UNIX-based POP3 messaging system to an Exchange 2003 organization. You deploy Exchange Server 2003 on the appropriate computers, and you are preparing to migrate users mailboxes with all the data from the existing system to Exchange.

You create a migration file that contains the list of all users in the POP3 system, and you plan to use Exchange Migration Wizard to migrate the data. You must use the account that is assigned the appropriate level of privileges to perform the migration. Which of the following accounts should you use?

A. Use the account that is a member of the Schema Admins group.

B. Use the account that is a member of the Domain Admins group.

C. Use the account that is a member of the Enterprise Admins group.

D. Use the account that is a member of the Exchange Administrators role for the organization.

E. Use the account that is a member of the Exchange Full Administrator role for the administrative group.

F. Use the account that has the same user name and password as the administrator of the

POP3 system. Assign the Send As permission for all Exchange servers to this account.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=65

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

66

John works as a Network Administrator for ABC. The company has a Windows 2003 Active

Directory domain-based network and is operating in a single domain, named apple.com. The

network contains several Windows Server 2003 servers. Some of them have Exchange Server

60 2003 installed. John adds another server to the domain. He wants to register the server immediately after the addition so that its services could be used without delay. Which of the following commands will he use to accomplish the task? Each correct answer represents a part of the solution. Choose three.

A. NET STOP NETLOGON

B. NBTSTAT

C. IPCONFIG /registerdns

D. NET START NETLOGON

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=66

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

67

You work as an Exchange Administrator for ABC.com. The company has a Windows 2003

Active Directory-based network, which has been configured with Exchange Server 2003. The server is using only a single storage group. Recently, some employees have been dismissed from the company. Therefore, you delete their mailboxes. However, you want to retain their mailboxes for sixty days after their deletion, but do not want to retain the items within the deleted mailboxes. What will you do to accomplish this?

A. In Exchange System Manager, open the Limit tab page of the Mailbox Store properties dialog box, and configure the settings in the Deletion settings section.

B. In Exchange System Manager, open the General tab page of the Mailbox Store properties dialog box, select the Clients support S/MIME signatures check box, and click the OK button.

C. In Exchange System Manager, open the Limit tab page of the Mailbox Store properties dialog box, and configure the settings in the Storage limits section.

D. In Exchange System Manager, open the Limit tab page of the Mailbox Store properties dialog box, select the Do not permanently delete mailboxes and items until the store has been backed up check box, and click the OK button.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=67

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

68

John works as an Exchange Administrator for ABC.com. The company has a Windows 2003

Active Directory domain-based network. The network has been configured with Exchange

Server 2003 Enterprise Edition. John complains to the Network Administrator that he is unable to hide a 61 recently created public folder from an Exchange address list by configuring the properties of the folder. However, he can successfully perform the same task on other folders.

What could be the most likely cause of the issue?

A. The version of Exchange Server installed on the server does not allow one to hide a

public folder from an Exchange address list.

B. John has not mailbox-enabled the folder.

C. A public folder policy is preventing John from mail-enabling the folder.

D. John has not mail-enabled the folder.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=68

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

69

John works as an Exchange Administrator for ABC.com. The company has a Windows 2003

Active Directory domain-based network. The network has been configured with Exchange

Server 2003. John creates a public folder named Marketing in the default public folder tree. He wants to prevent a user from accessing a subfolder of the Marketing folder. What will he do to accomplish the task?

A. In Exchange System Manager, remove the Folder Visible permission for the user at the Marketing folder level.

B. In Exchange System Manager, open the Permissions tab page of the subfolder s

Properties dialog box, click the Client permissions button, select the user, remove the

Folder Visible check box in the Permissions section, and click the OK button.

C. In Exchange System Manager, open the Permissions tab page of the subfolder s

Properties dialog box, click the Client permissions button, remove the Read items check box in the Permissions section, and click the OK button.

D. In Exchange System Manager, open the Permissions tab page of the subfolder s

Properties dialog box, click the Client permissions button, select None from the Roles drop down list in the Permissions section, and click the OK button.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=69

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

70

John works as an Exchange Administrator for ABC.com. The company has a Windows 2003 domain based network. The network contains a Windows Server 2003 server and one hundred client computers. John installs Exchange Server 2003 on the server. He wants to configure a

POP3 virtual server to limit the simultaneous connections to the server. What will he do to accomplish this? 62 Each correct answer represents a part of the solution. Choose three.

A. On the General tab page of the Default POP3 Virtual Server dialog box, select the

Limit number of connections to check box, and enter the required value in the text box beside the check box.

B. Select the server, click Protocol, click POP3, right-click Default POP3 virtual server, and click Properties.

C. In Exchange System Manager, navigate to the Administrative Group > First

Administrative Group > Servers.

D. On the General tab page of the Default POP3 Virtual Server dialog box, select the

Connection time-out (minutes) check box, and provide a value in the text box beside the check box.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=70

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

71

John works as an Exchange Administrator for ABC.com. The company has a Windows 2003

Active Directory domain-based network. The network is configured with Exchange 2000

Server. There are four front-end servers and sixteen back-end servers. John decides to uABCrade all the servers to Exchange Server 2003. What will he do to accomplish this?

A. UABCrade all the front-end servers, and then all the back-end servers.

B. UABCrade all the back-end servers, and then all the front-end servers.

C. UABCrade a front-end server, then all the back-end servers, and then the remaining front-end servers.

D. UABCrade each front-end server and back-end server alternatively.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=71

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

72

John works as an Exchange Administrator for ABC.com. The company has a Windows 2003

Active Directory domain-based network. The network contains a Windows Server 2003 server that has Exchange Server 2003 Enterprise Edition installed. The server is using a single storage group that has been created in the First Administrative group. The storage group contains a public store and a mailbox store. John complains to the Network Administrator that he is unable to create a new public store in the storage group. On right-clicking the storage group, and selecting New > Public store, an error message is displayed on the screen. What could be the most likely cause of the issue?

A. John is creating the public store in the same administrative group that also contains a mailbox store.

B. The storage group already contains the maximum number of stores on the server. 63

C. Each of the available public folder trees has an associated public store on the server.

D. The storage group contains a mailbox store.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=72

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

73

John works as an Exchange Administrator in ABC.com. The company has a Windows 2003 domain-based network. The network, which has a single domain honeywell.com, contains a

Windows 2003 server that is configured as a domain controller. The honeywell.com domain has an Exchange Server 2003 organization that John has to manage on a regular basis. He wants to view the events that are recorded when the Exchange server uses Active Directory to store and share directory information. Which of the following event sources will he monitor in

Event Viewer to accomplish the task?

A. MSExchangeAL

B. MSExchangeTransport

C. MSExchangeSA

D. MSExchangeIS

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=73

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

74

John works as an Exchange Administrator for ABC.com. The company has an Exchange organization consisting of Exchange Server 2003 servers. The network has been configured with a forest root domain named accent.com. Another company named ABC.com., has a separate Exchange organization operating at the excel.com forest root domain. Both the companies decide to merge. Therefore, the management asks John to ensure proper communication among the employees of both the companies. What will John do to accomplish this? Each correct answer represents a part of the solution. Choose two.

A. Configure a mail-enabled user account for each user of excel.com in accent.com.

B. Configure a mail-enabled user account for each user of accent.com in excel.com.

C. Configure all the users in accent.com as contact recipients in the GAL of excel.com.

D. Configure all the users in excel.com as contact recipients in the GAL of accent.com.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=74

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

75

John works as an Exchange Administrator for ABC.com. The company has a Windows 2003

Active Directory-based network, which is configured with an Exchange Server 2003 server.

The Mailbox Store on the server has been configured to retain its associated mailboxes for ninety days after their deletion. One day, some of the employees resign from the company.

Therefore, John deletes their mailboxes from Exchange System Manager without deleting their user accounts from the Active Directory Users and Computers console. However, immediately after the deletion, the management asks him to reconnect the recently deleted mailbox of one of the employees to another user. What will he do to accomplish this? Each correct answer represents a part of the solution. Choose two.

A. In the Active Directory Users and Computers console, right-click the employee s user account, click Exchange Tasks, and configure the settings appropriately in the

Exchange Task Wizard.

B. Right-click the appropriate mailbox, click Reconnect, and configure the settings appropriately in the Select a new user for this mailbox dialog box.

C. In Exchange System Manager, navigate to Mailbox Store, right-click the Mailboxes folder within the store, and click Run Cleanup Agent.

D. In Exchange System Manager, navigate to Mailbox Store, click on the Mailboxes

folder, rightclick the deleted mailbox, and click Purge.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=75

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

76

John works as an Exchange Administrator for ABC.com. He decides to migrate from Exchange

Server 5.5 to Exchange Server 2003. Since complete migration might take several days, John wants to ensure that users have no problem accessing their e-mails during the migration process. Which of the following tools will he use to accomplish the task?

A. Active Directory Connector (ADC)

B. Exchange Migration Wizard

C. Active Directory Account Cleanup Wizard

D. Resource Mailbox Wizard

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=76

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

77

John works as a Network Administrator for ABC.com. The company has a Windows 2003

Active Directory domain-based network. The network has been configured with several

Exchange Server 2003 servers. John creates a cluster of two servers named Server01 and

Server02 by using 65 Cluster Service. Each server is running Exchange Server 2003

Enterprise Edition. Server01 has two storage groups and Server02 has three. One day,

Server02 fails, but Server 01 is unable to mount all the storage groups that are on Server02.

What could be the most likely cause of the issue?

A. Servers running Exchange Server 2003 Enterprise Edition cannot mount storage groups.

B. Server02 cannot have less than two storage groups.

C. Server01 cannot have more than four storage groups.

D. Server01 already has the maximum amount of storage groups.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-284&qno=77

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TwPass Certification Exam Features;

- TwPass offers over

2500

Certification exams for professionals.

- More than

98,800

Satisfied Customers Worldwide.

- Average

99.8%

Success Rate.

- Over

120

Global Certification Vendors Covered.

- Services of Professional & Certified Experts available via support.

- Free 90 days updates to match real exam scenarios.

- Instant Download Access!

No Setup required.

- Price as low as $19, which is 80% more cost effective than others.

- Verified answers researched by industry experts.

- Study Material

updated

on regular basis.

- Questions / Answers are downloadable in

PDF

format.

- Mobile Device Supported (Android, iPhone, iPod, iPad)

-

No authorization

code required to open exam.

-

Portable

anywhere.

-

Guaranteed Success

.

- Fast, helpful support 24x7.

View list of All Exams (AE);

http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx

Download Any Certication Exam DEMO.

http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx

To purchase Full version of exam click below; http://www.TwPass.com/

Was this manual useful for you? yes no
Thank you for your participation!

* Your assessment is very important for improving the work of artificial intelligence, which forms the content of this project

Download PDF

advertisement