9A0 040
http://www.TwPass.com
9A0-040
Adobe
Adobe Premiere Pro
http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?eCode= 9A0-040
The 9A0-040 practice exam is written and formatted by Certified Senior IT Professionals working in
today's prospering companies and data centers all over the world! The 9A0-040 Practice Test covers
all the exam topics and objectives and will prepare you for success quickly and efficiently.
The 9A0-040 exam is very challenging, but with our 9A0-040 questions and answers practice exam,
you can feel confident in obtaining your success on the 9A0-040 exam on your FIRST TRY!
Adobe 9A0-040 Exam Features
- Detailed questions and answers for 9A0-040 exam
- Try a demo before buying any Adobe exam
- 9A0-040 questions and answers, updated regularly
- Verified 9A0-040 answers by Experts and bear almost 100% accuracy
- 9A0-040 tested and verified before publishing
- 9A0-040 exam questions with exhibits
- 9A0-040 same questions as real exam with multiple choice options
Acquiring Adobe certifications are becoming a huge task in the field of I.T. More over
these
exams like 9A0-040 exam are now continuously updating and accepting this challenge is itself a task.
This 9A0-040 test is an important part of Adobe certifications. We have the resources to
prepare you for this. The 9A0-040 exam is essential and core part of Adobe certifications
and
once you clear the exam you will be able to solve the real life problems yourself.Want to take
advantage of the Real 9A0-040 Test and save time and money while developing your skills to pass
your Adobe 9A0-040 Exam? Let us help you climb that ladder of success and pass your 9A0-040
now!
9A0-040
QUESTION: 1
Which action can be performed while using the Capture window and playing back a tape for
viewing or capture?
A. Changing the folder where clips are logged.
B. Entering information about the next clip.
C. Logging clips to a batch list.
D. Changing the scratch disk.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=1
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 2
You want to change the appearance of thumbnails in a sequence window. What should you do?
A. click the triangle next to the name of the track to expand the track, click the Set
Display Style button for the track and select an option
B. Alt-click the header area of the track to toggle between track display options
C. choose Timeline window options from the Timeline window menu and select an
option for track display
D. choose Sequence > Preferences and select an option
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=2
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 3
You have copied a set of keyframes in the Effects Controls window. Where will the copied
keyframes initially appear when you paste them in a second clip?
A. In the selected properties in the destination clip s effect. The earliestkeyframe
appears at the beginning of the clip, and the other keyframes follow in relative order.
B. In the corresponding property in the destination clip s effect. The earliestkeyframe
appears at the beginning of the clip, and the other keyframes follow in relative order.
C. In the corresponding property in the destination clip s effect. The earliestkeyframe
appears at the current time, and the other keyframes follow in relative order.
D. In the selected properties in the destination clip s effect. The earliestkeyframe
appears at the current time, and the other keyframes follow in relative order
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=3
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 4
An image has a particular color in it. You want all of the pixels with that color to be
transparent. What is the term for this process?
A. Alpha Channel
B. Mask
C. Matte
D. Keying
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=4
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 5
You want to export your sequence with an alpha channel for later import into an NTSC DV
project. Which compression method should you choose in the Export Movie Settings dialog
box?
A. QuickTime Sorenson
B. Microsoft DV
C. Uncompressed Microsoft .AVI with millions of colors+
D. QuickTimeCinepak
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=5
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 6
An image has a particular color in it. You want all of the pixels with that color to be
transparent. What is the term for this process?
A. Mask
B. Keying
C. Matte
D. Alpha Channel
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=6
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 7
You want to create transparency based on light or dark areas in your image. Which key should
you use?
A. Chroma Key
B. Luma Key
C. Multiply Key
D. Difference Key
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=7
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 8
You have been give a Premiere Pro project file and source tapes. When you open the project,
you discover that the entry for Media Type for all clips is listed as Offline. What should you
do?
A. Select the clips in the Project window, drag them to the Capture window, and click
the Record button.
B. Choose File > Capture and in the Capture window, click the Tape button.
C. Select the clips in the Project window, and choose Project > Link Media.
D. Select the clips in the Project window and choose File > Batch Capture.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=8
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 9
The capture format options are NOT appearing in the Capture submenu of the Project Settings
dialog box. Which setting has been selected from the Capture Format drop down menu ?
A. QuickTime
B. Video for Windows
C. DV/IEEE 1394 Capture
D. MPEG-2
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=9
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 10
Which audio processing step occurs first when you import a project?
A. Premiere Pro applies gain adjustments applied to clips by using the command Clip >
Audio Options > Audio Gain.
B. Premiere Pro processes track settings such asprefade effects, prefade sends, mute,
etc.
C. Premiere Proconforms its audio to the audio settings specified in the New Project
dialog box.
D. Premiere Pro applies effects to clips.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=10
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 11
Which set of options in the Transcode Settings dialog box of the Adobe Media Encoder will
allow you to store information about the media?
A. Bitrate Encoding
B. Metadata
C. Audience
D. Multiplexer
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=11
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 12
You want to insert a clip into a sequence without altering the soundtrack. Which method results
in an insert edit that shifts subsequent clips only in the tracks to which you add the clip?
A. Alt-drag to a track in the Timeline.
B. Ctrl+Alt-drag to a track in the Timeline.
C. Ctrl+Shift-drag to a track in the Timeline.
D. Ctrl-drag to a track in the Timeline.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=12
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 13
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-040&q=1 Which tool or command was used to create
the highlighted file?
A. Sequence > Render Work Area
B. Universal Counting Leader
C. File > Export > Movie
D. Adobe Title Designer
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=13
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 14
Which set of options in the Transcode Settings dialog box of the Adobe Media Encoder will
allow you to store information about the media?
A. Multiplexer
B. Bitrate Encoding
C. Audience
D. Metadata
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=14
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 15
You want to export your sequence to an NTSC DV movie for use in future NTSC DV projects.
Which video options should you choose in the Export Movie Settings dialog box?
A. 720 x 480 Frame Size; Lower Fields First; 29.97 fps Drop FrameTimecode; D1/DV
NTSC (0.9) Pixel Aspect Ratio.
B. 320 x 240 Frame Size; No Fields (Progressive Scan); 15 fps Non DropFrameTimecode; Square Pixels (1.0).
C. 720 x 480 Frame Size; No Fields (Progressive Scan); 15 fps Non DropFrameTimecode; Square Pixels (1.0).
D. 720 x 486 Frame Size; Lower Fields First; 29.97 fps Drop FrameTimecode; D1/DV
NTSC (0.9) Pixel Aspect Ratio.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=15
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 16
Which question about capturing analog video in Adobe Premiere Pro is true?
A. Premiere Pro removestimecode from analog video so it can be used by the
application.
B. A single capture card can only capture either analog or digital video.
C. A stand-alone analog-to-video converter is necessary to batch capture analog video
in Premiere Pro.
D. Analog video must be converted to a digital signal before capturing it in Premiere
Pro.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=16
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 17
Which is a valid use for a reference monitor?
A. Arranging the windows to simulate older versions of Premiere.
B. Viewing the sequence in a secondary monitor, usually for the purpose of color
correction or color matching.
C. Ganging the Source and Program views together.
D. Viewing multiple source clips at once.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=17
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 18
Which audio processing step occurs first when you import a project?
A. Premiere Pro applies effects to clips.
B. Premiere Pro applies gain adjustments applied to clips by using the command Clip >
Audio Options > Audio Gain.
C. Premiere Proconforms its audio to the audio settings specified in the New Project
dialog box.
D. Premiere Pro processes track settings such asprefade effects, prefade sends, mute,
etc.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=18
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 19
Which media format is only available when exporting a timeline using the Adobe Media
Encoder?
A. QuickTime
B. RealMedia
C. Microsoft DV AVI
D. Microsoft AVI
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=19
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 20
You are editing the middle of three adjacent clips. You want to shift the In and Out points of
the clip forward or backward by the same number of frames by using a single action. You do
NOT want to change the duration of the clip or affect the adjacent clips. Which tool should
you use?
A. Slip Edit
B. Ripple Edit
C. Rolling Edit
D. Slide Edit
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=20
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 21
Which is a valid purpose for exporting video with sequence markers?
A. To add subtitles to a sequence.
B. To view a comment in the Program monitor when the CTI is cued to the marker.
C. To create Web links or chapter links in an exported sequence.
D. To mark important points in individual clips in the sequence.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=21
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 22
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-040&q=1 You are exporting the timeline using the
Adobe Media Encoder as shown in the exhibit. What effect will decreasing the bitrate from
8.00 to 5.00 have?
A. Reduce the frame size of the exported file
B. Reduce the number of fields in the exported file
C. Reduce the file size of the exported file
D. Reduce the frame rate of the exported file
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=22
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 23
Which menu allows you to set the default transition?
A. The Effects window menu
B. The Preferences menu
C. The right click menu on the transition
D. The Effects Control window menu
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=23
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 24
Which term is an invisible channel that defines transparent areas for the clip that contains the
channel?
A. keying
B. alpha
C. matte
D. luminance
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=24
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 25
You want to import CD audio into your project. What should you do?
A. Choose File > Capture and select CD Audio Device from the Device Control pop up
menu.
B. Choose File > Capture > CD Audio, and select Current Project Settings in the
Conform Audio dialog box.
C. Use a third party application to first convert the CD Audio to a supported format, and
then import the audio clip
D. Import the CDA file into your project and choose Clip > Audio > Conform to Project
Settings.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=25
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 26
You have created a shape in the Adobe Title Designer. You want to maintain the aspect ratio of
the shape while dragging the boundries of the shape. Which modifer key should you use?
A. Shift key
B. Control / Alt key combination
C. Control key
D. Alt key
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=26
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 27
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-040&q=1 You want to insert Clip D (not shown)
from the Project window into Video Track 2 at edit point 1. Which three steps should you
choose? (Choose three.)
A. Select Clip D in the Project Window and choosensert Clip at Zero Point?from the
Project Window Options menu.
B. Drag Clip D to the Project window to Edit Point 1 while holding the Alt key
C. Right-click Clip D in the Project Window and choose Insert.
D. Drag Clip D from the Project Window to Edit Point 1 while holding the Control key.
E. Place Clip D in the Source Window and click the Insert button.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=27
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 28
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-040&q=1 Your sequence has three clips. You want
to move edit point 2 WITHOUT affecting any other edit points. Which tool should you use?
A. Slip
B. Slide
C. Razor Edit
D. Rolling Edit
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=28
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 29
The source file of a clip does NOT contain an alpha channel. You want to manually apply
transparency to individual clip instances. What should you do?
A. add a bright solid color matte on a track where you want transparency
B. apply a keying effect to the areas you want to be transparent
C. choose the File > Interpret Footage command to automatically add an alpha channel
D. convert the clip to a format that supports only the three RGB channels
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=29
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 30
How do you increase the volume of a clip?
A. re-conform the audio and re-place the clip in the timeline
B. select Meter Inputs Only from the Audio Mixer palette menu
C. select a clip and then choose Clip > Audio Options > Audio Gain
D. boost the gain on your audio card
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=30
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 31
You want to import an Adobe Photoshop image that contains blending modes while preserving
the appearance of the image. What should you do?
A. Import the Photoshop image as a sequence.
B. Import the Photoshop image as a single file, and select Merged Layers in the Layer
Options section of the Import Layered File dialog box.
C. Import the Photoshop image as a series of stills.
D. Import the Photoshop image as a single file, and choose the top layer in the Layer
Options of the Import Layered File dialog box.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=31
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 32
You want to export only the audio from a sequence in the Timeline window that contains both
video and audio. What should you do?
A. right-click each video clip in the timeline, deselect Reveal in Project, and then export
B. turn off the Show Frames selection in the Set Display Style area of the timeline, and
then export
C. set the properties in each video clip in the timeline to the appropriate setting, and then
export
D. click the eye icon to the left of any video clip in the timeline to remove it, and then
export
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=32
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 33
In which situation should you deinterlace video footage?
A. You are exporting for PAL TV
B. You are exporting for the Web
C. You are exporting for broadcast
D. You are exporting for NTSC TV
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=33
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 34
What happens when you attempt to drag an audio clip (including audio linked to video) to an
audio track of a different channel type?
A. Premiere Pro automatically generates or removes audio channels in the clip to match
the audio track s channel type.
B. The clip is added to the track; however, Premiere Pro ignores or distributes audio
channels in the clip according to the audio track s channel type.
C. The audio clip (or audio component of a linked clip) automatically shifts to the next
compatible audio track; if no such track exists, then an audio track of the appropriate
channel type is created automatically.
D. A dialog boxbox appears, prompting you to resolve the problem by choosing another
target track, or creating a compatible target track.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=34
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 35
For which task should you choose Project > Unlink Media?
A. make an online clip offline in order to recapture it
B. reset project settings without having to recapture video
C. break links between Adobe Photoshop and Illustrator files and Premiere Pro
D. log clips from a tape
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=35
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 36
What is the purpose of the Unlink Media command in the Project menu?
A. To convert the selected online file to an offline file.
B. To recapture the selected footage clip at the resolution of the project.
C. To take a single footage clip with audio and video and create two separate clips, one
for audio and one for video.
D. To remove any unused files in the Project Window.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=36
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 37
You are editing a video that will be viewed over the Internet through a Web browser. Which
setting should you choose from the General submenu of the Project Settings dialog box?
A. 29.97 fps Drop-FrameTimecode
B. 30 fpsTimecode
C. 50 fpsTimecode
D. 25 fpsTimecode.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=37
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 38
You have copied a set of keyframes in the Effects Controls window. Where will the copied
keyframes initially appear when you paste them in a second clip?
A. In the corresponding property in the destination clip s effect. The earliestkeyframe
appears at the current time, and the other keyframes follow in relative order.
B. In the selected properties in the destination clip s effect. The earliestkeyframe
appears at the beginning of the clip, and the other keyframes follow in relative order.
C. In the selected properties in the destination clip s effect. The earliestkeyframe
appears at the current time, and the other keyframes follow in relative order
D. In the corresponding property in the destination clip s effect. The earliestkeyframe
appears at the beginning of the clip, and the other keyframes follow in relative order.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=38
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 39
You are working with source footage that is NTSC DV captured via IEEE-1394. You plan to
export your finished project for use on CD-ROM using the following settings: Windows .AVI
file; 320 x 240 Frame Size; 15 Frames Per Second. Which project settings should you choose?
A. Video for Windows Editing Mode; 320 x 240 Frame Size; No Fields (Progressive
Scan); 15 fps Non Drop-FrameTimecode; Square Pixels (1.0).
B. DV Playback Editing Mode; 720 x 486 Frame Size; Lower Fields First; 29.97 fps
Drop FrameTimecode; D1/DV NTSC (0.9) Pixel Aspect Ratio.
C. DV Playback Editing Mode; 720 x 480 Frame Size; No Fields (Progressive Scan); 15
fps Non Drop-FrameTimecode; Square Pixels (1.0).
D. DV Playback Editing Mode; 720 x 480 Frame Size; Lower Fields First; 29.97 fps
Drop FrameTimecode; D1/DV NTSC (0.9) Pixel Aspect Ratio.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=39
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 40
Your timeline is set to display keyframes. You want to set a new keyframe for a property in the
timeline. What should you do?
A. Position the Selection tool over thekeyframe graph line where you want to add the
keyframe, and then Control-click.
B. Position the Selection tool over thekeyframe graph line where you want to add the
keyframe, and then click.
C. Position the Pen tool over thekeyframe graph line where you want to add the
keyframe, and then click.
D. Position the Pen tool over thekeyframe graph line where you want to add the
keyframe, and then Control-click.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=40
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 41
Which three attributes can be adjusted when you use the Fixed Effects area of the Effects
Control palette? (Choose three)
A. Tilt
B. Transform
C. Anchor Point
D. Rotation
E. Scale
F. Swivel
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=41
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 42
Which setting determines the speed of a rolling or crawling title?
A. number of complex graphics in the title
B. font size used in the title
C. length of the title in the Timeline window
D. the X position and Y Position in the Adobe Title Designer
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=42
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 43
What is the default crossfade between two audio tracks when you choose Sequence > Add
Audio Transition?
A. Invert
B. Constant Gain
C. Highpass
D. Constant Power
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=43
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 44
For which task should you choose Project > Automate to Sequence?
A. quickly assemble a rough cut of clips into a sequence
B. export clips from a bin to a DV camera
C. automatically place different transitions between clips in a sequence
D. place parts of clips in a sequence without setting in and out points
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=44
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 45
You want to slow down the speed of a credit roll you have created as a rolling title in the
Adobe Title Designer. What should you do?
A. increase the length of the title clip in the timeline
B. decrease the Speed value in the Object Style area of the Title Designer
C. increase the Y value of the title in the Transform area of the Title Designer
D. decrease the length of the title in the timeline
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=45
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 46
In which three situations should you choose the Automate to Sequence command in the Project
window? (Choose three.)
A. To automatically place the selected clips into the timeline at unnumbered markers.
B. To place clips on the timeline with your default effects and transitions applied
C. To automatically place the selected clips into the gaps between clips already on the
timeline.
D. To automatically place the selected clips into the timeline using the default transition
between clips.
E. To quickly assemble a rough cut in the timeline based on the sort order of the project
bin.
F. To automatically place transitions between clipsthat are already on the timeline
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=46
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 47
You want to adjust the edit point between two clips in your timeline. You do NOT want to
adjust the total length of the sequence. Which editing tool or button should you use?
A. Rolling Edit tool
B. Extract button
C. Insert Edit button
D. Ripple Edit tool
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=47
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 48
Which statement about a static title created in the Adobe Title Designer is true?
A. If you are creating a static title in content for the Web or for a CD, the safe title and
safe action zones do not apply since you can see the entire video.
B. The title is saved with a .ppj file extension.
C. Logos added to a static title cannot be resized.
D. You must apply transparency to a title before bringing it into the timeline.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=48
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 49
You want a title to fade in over a clip. What should you do?
A. select the clip in the timeline, then set opacitykeyframes in the Effects window
B. select the clip in the timeline, then set opacity keyframes in the Effects Control
window
C. select the title in the timeline, then set opacity keyframes in the Effects window
D. select the title in the timeline, then set opacity keyframes in the Effects Control
window
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=49
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 50
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-040&q=1 You are exporting the timeline using the
Adobe Media Encoder as shown in the exhibit. What effect will happen if you decrease the
quality from 5 to 3 have?
A. Reduce the interlacing of the exported file
B. Increase the quality of the exported file
C. Increase the time it takes to encode the file
D. Reduce the time it takes to encode the file
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=50
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 51
When is the Apply Video Transition option in the Squence menu be available?
A. Anytime there is a clip on the timeline
B. Anytime a clip is selected
C. Anytime thethe current-time indicator is on the edit point between two clips on your
target track
D. Anytime the Video Transitions Bin is selected
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=51
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 52
You want to create a smooth, semi circle text path. What should you do?.
A. Select the Path Type Tool, draw your path;then, drag the anchor point handles to
smooth your path.
B. Select the Pen Tool, draw your path;then, drag the anchor point handles to smooth
your path.
C. Select the Ellipse tool, draw your ellipse; then, select the Type Tool to type along the
ellipse.
D. Select the Pen Tool, draw your path; then, right-click the path and choose Smooth
Anchor Points.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=52
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 53
You want to add an additional keyframe directly to a clip on the timeline. You select the clip
and set it to Show Keyframes for the filter you want to add a keyframe to. Which tool should
you use to add a new keyframe to the clip?
A. left click the clip with the Selection tool
B. left click the clip with the Pen tool
C. Ctrl+left click the clip with the Selection tool
D. Ctrl+left click the clip with the Pen tool
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=53
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 54
You want to advance five frames by using the playback controls in the Monitor window. What
should you do?
A. Alt-click the Step Forward button
B. click the Step Forward button
C. Control-click the Step Forward button
D. Shift-click the Step Forward button
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=54
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 55
You are working with a sequence that will be exported to a movie for streaming Web playback.
Which three encoding formats should you choose? (Choose three)
A. MPEG2
B. MPEG1
C. QuickTime
D. RealMedia
E. Windows Media
F. Microsoft DV
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=55
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 56
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-040&q=1 How many instances of the clip will be
deleted if you delete the file that is selected?
A. 3
B. 4
C. 2
D. 1
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=56
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 57
What is the purpose of the Sync to Timeline Timecode button in the Adobe Title Designer?
A. to insert the title in Target Track at the timeline marker.
B. to lock the title to thetimecode at the timeline marker.
C. to toggle the display of the timelinetimecode as a text object
D. to preview the title over the video at the timeline marker.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=57
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 58
Which options in the Export Movies dialog box will allow you to open and edit the original
project from within another Adobe Premiere Pro project or from another application that
supports the command.?
A. File Type set to Animated GIF and Embedding Options set toNone
B. File Type set to Microsoft AVI and Embedding Options set to Project
C. File Type set toTarga and Embedding Options set to Project
D. File Type set to QuickTime and Embedding Options set toNone
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=58
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 59
How do you increase the volume of a clip?
A. select Meter Inputs Only from the Audio Mixer palette menu
B. re-conform the audio and re-place the clip in the timeline
C. boost the gain on your audio card
D. select a clip and then choose Clip > Audio Options > Audio Gain
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=59
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 60
Which equipment does Adobe Premiere Pro support natively and is necessary for device
control of an external digital video device?
A. a serial port connection on your computer
B. a source videotape withouttimecode
C. a IEEE 1394 cable that connects the device to the computer
D. a software driver for Windows Media Player or AppleQuicktime
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=60
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 61
You are working in the Adobe Title Designer. You want your title to begin off screen, roll from
the bottom to the top, and finish off screen. What should you do?
A. Select Roll from the Title Type pop up menu. Create your text. Choose Title >
Roll/Crawl Options and check Start Off Screen and EndOff Screen.
B. Create your text. Right-click the text box and choose Transform > Roll/Crawl
Options and check Start Off Screen and EndOff Screen.
C. Create your text. Right-click the text box and choose RollFrom Bottom to Top, and
check Start Off Screen and End Off Screen.
D. Create your text. Choose Title > Roll/Crawl Options and check RollFrom Bottom to
Top.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=61
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 62
Which three attributes can be adjusted when you use the Fixed Effects area of the Effects
Control palette? (Choose three)
A. Swivel
B. Rotation
C. Anchor Point
D. Transform
E. Tilt
F. Scale
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=62
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 63
For which type of project would it be acceptable to ignore or turn off the Title Safe function in
the Title Designer?
A. a project that will be used for PAL broadcast TV
B. a project that will be output for web streaming
C. a project where color safe levels are not important
D. a project that will be used for NTSC broadcast TV
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=63
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 64
You want text in a title to follow a circular path. What should you do?
A. Draw the path with the Path Type tool, then click on the path a second time with the
Path Type tool, and then start typing to add the text
B. Draw the path with the Ellipse tool,then add the text using the Path Type tool
C. Draw the path with the Ellipse tool,then add the text using the Type tool.
D. Draw the path with the Path Type tool,then start typing to add the text
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=64
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 65
Which type of file is created when you choose Project > Export Batch List?
A. tab delimited text file (.txt)
B. mp3 audio file (.mp3)
C. comma separated value file (.csv)
D. digital video file (.avi)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=65
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 66
You want to know where in your video frame you can display a title that will NOT be cut off
when viewed on a video monitor. Which setting in the Monitor window should you use?
A. Output
B. Set In and Out Points
C. Safe Margins
D. Set Unnumbered Marker
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=66
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 67
Which three options allow you to capture analog video directly into your project? (Choose
three.)
A. Connect your analog camcorder to the RCA or S-Video input of Adobe Premiere,
and select the DV Input from the Device Control menu of the Capture screen.
B. Transfer your analog video via a Universal Serial Bus (USB)
C. Use a DV camcorder with an analog video input, dub the analog tape to DV format
tape, and then capture from the DV copy.
D. Use an analog capture card that is certified with Premiere Pro.
E. Use a DV camcorder that supports IEEE 1394 output directly from analog input, and
then capture using DV.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=67
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 68
You want to export your sequence with an alpha channel for later import into an NTSC DV
project. Which compression method should you choose in the Export Movie Settings dialog
box?
A. Microsoft DV
B. QuickTime Sorenson
C. Uncompressed Microsoft .AVI with millions of colors+
D. QuickTimeCinepak
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=68
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 69
Which three transition settings can be made directly in the Effects Control window? (Choose
three)
A. Change the transition type
B. Change the in/out points of the A or B clip
C. Change the default transition
D. Change the duration of the transition
E. Change the transition position
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=69
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 70
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-040&q=1 You are exporting the timeline using the
Adobe Media Encoder as shown in the exhibit. What effect will decreasing the bitrate from
8.00 to 5.00 have?
A. Reduce the number of fields in the exported file
B. Reduce the frame size of the exported file
C. Reduce the frame rate of the exported file
D. Reduce the file size of the exported file
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=70
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 71
You are editing the middle of three adjacent clips. You want to shift the In and Out points of
the clip forward or backward by the same number of frames by using a single action. You do
NOT want to change the duration of the clip or affect the adjacent clips. Which tool should
you use?
A. Ripple Edit
B. Rolling Edit
C. Slide Edit
D. Slip Edit
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=71
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 72
You want to add an additional keyframe directly to a clip on the timeline. You select the clip
and set it to Show Keyframes for the filter you want to add a keyframe to. Which tool should
you use to add a new keyframe to the clip?
A. Ctrl+left click the clip with the Pen tool
B. left click the clip with the Pen tool
C. left click the clip with the Selection tool
D. Ctrl+left click the clip with the Selection tool
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=72
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 73
A timebase setting of 24 has been set in the General submenu of the Project settings dialog box.
Which type of footage is typically edited using that setting?
A. NTSC format video
B. PAL format video
C. SECAM format video
D. motion picture film
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=73
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 74
Which statement about a static title created in the Adobe Title Designer is true?
A. If you are creating a static title in content for the Web or for a CD, the safe title and
safe action zones do not apply since you can see the entire video.
B. The title is saved with a .ppj file extension.
C. Logos added to a static title cannot be resized.
D. You must apply transparency to a title before bringing it into the timeline.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=74
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 75
Which button in the Project window allows you to override the default thumbnail that is
displayed?
A. Poster Frame
B. Play
C. Icon
D. Automate to Sequence
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=75
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 76
You want to export your sequence to an NTSC DV movie for use in future NTSC DV projects.
Which video options should you choose in the Export Movie Settings dialog box?
A. 320 x 240 Frame Size; No Fields (Progressive Scan); 15 fps Non DropFrameTimecode; Square Pixels (1.0).
B. 720 x 480 Frame Size; No Fields (Progressive Scan); 15 fps Non DropFrameTimecode; Square Pixels (1.0).
C. 720 x 486 Frame Size; Lower Fields First; 29.97 fps Drop FrameTimecode; D1/DV
NTSC (0.9) Pixel Aspect Ratio.
D. 720 x 480 Frame Size; Lower Fields First; 29.97 fps Drop FrameTimecode; D1/DV
NTSC (0.9) Pixel Aspect Ratio.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=76
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 77
Which media format is only available when exporting a timeline using the Adobe Media
Encoder?
A. Microsoft DV AVI
B. Microsoft AVI
C. QuickTime
D. RealMedia
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=77
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 78
Which setting in the Audio Mixer window should you choose if you want to alter automation
settings for some properties while leaving other properties unchanged?
A. Switch to TouchAfter Write
B. Show/Hide Tracks
C. SafeDuring Write
D. Pre-Fader
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=78
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 79
What is the default crossfade between two audio tracks when you choose Sequence > Add
Audio Transition?
A. Constant Gain
B. Highpass
C. Constant Power
D. Invert
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=79
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 80
You want to adjust the edit point between two clips in your timeline. You do NOT want to
adjust the total length of the sequence. Which editing tool or button should you use?
A. Insert Edit button
B. Extract button
C. Ripple Edit tool
D. Rolling Edit tool
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=80
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 81
Which roll/crawl option specifies the number of frames that will play before the title begins?
A. Ease-In
B. Pre-Roll
C. Ease-Out
D. Post-Roll
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=81
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 82
Your sequence has several clips on the Timeline. The edit points for the clips are timed to the
beat of a music soundtrack. The edit point between the third and fourth clips are NOT in sync
with the music. You want to drag the edit point between clips three and four to the correct
location WITHOUT affecting any of the other edit points. Which tool should you use?
A. Pen
B. Ripple Edit
C. Slip
D. Rolling Edit
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=82
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 83
You want to add a new video clip to your timeline between two existing video clips. You do
NOT want to lose any existing footage. Which editing technique should you use?
A. insert edit
B. overlay edit
C. razor edit
D. rolling edit
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=83
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 84
When is digital audio conformed to the project settings?
A. when the project is exported to its final format
B. when the audio is edited in Premiere Pro
C. when the audio is imported
D. when the project is completely previewed in Premiere Pro
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=84
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 85
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-040&q=1 You are exporting the timeline using the
Adobe Media Encoder as shown in the exhibit. What effect will happen if you decrease the
quality from 5 to 3 have?
A. Reduce the time it takes to encode the file
B. Reduce the interlacing of the exported file
C. Increase the time it takes to encode the file
D. Increase the quality of the exported file
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=85
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 86
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-040&q=1 What happens if you position the cursor
over the edit point of the transition graphic as shown in the exibit, and then drag the cursor left
or right?
A. Change the transition duration
B. A ripple edit
C. Change the transition position
D. A rolling edit
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=86
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 87
Click the Exhibit Button. adobe&c=9A0-040&q=1 You want to use the alpha channel from
Clip B on Video Track 2 to define the transparency of Clip A on Video Track 1. What should
you do?
A. Add the Track Matte Key Video Effect to ClipA and choose Video Track 2 as your
matte.
B. Add the Image Matte Key Video Effect to ClipA and select Clip B as the Matte
Image.
C. Right-click Clip A and select Define Alpha Channel; then, select Clip
B.
D. Add the Alpha Matte Key Video Effect to Clip B.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=87
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 88
Which statement about locking a video track in the timeline is true?
A. The locked track becomes the target track.
B. The locked track is not shifted when performing insert edits.
C. The associated audio track is also locked.
D. The locked track is not exported.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=88
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 89
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-040&q=1 What happens if you position the cursor
over the edit point of the transition graphic as shown in the exibit, and then drag the cursor left
or right?
A. A ripple edit
B. Change the transition duration
C. A rolling edit
D. Change the transition position
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=89
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 90
Which automation mode in the Audio Mixer window should you use if you want automation to
start only when you begin to adjust a value, and the value to remain where it is when you stop
adjusting it.
A. Write
B. Latch
C. Touch
D. Read
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=90
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 91
You want a title to fade in over a clip. What should you do?
A. select the clip in the timeline, then set opacitykeyframes in the Effects Control
window
B. select the title in the timeline, then set opacity keyframes in the Effects window
C. select the title in the timeline, then set opacity keyframes in the Effects Control
window
D. select the clip in the timeline, then set opacity keyframes in the Effects window
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=91
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 92
Which portion of the timeline is represented in the Effect Controls window?
A. The duration of the timeline
B. The duration of the selected clip on the timeline
C. The duration of the active sequence on the timeline
D. The duration of the work area set on the timeline
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=92
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 93
When is the Apply Video Transition option in the Squence menu be available?
A. Anytime a clip is selected
B. Anytime the Video Transitions Bin is selected
C. Anytime thethe current-time indicator is on the edit point between two clips on your
target track
D. Anytime there is a clip on the timeline
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=93
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 94
You want to move clip A from left to right across the screen with one full revolution. Which
should you use?
A. One positionkeyframe and one rotation keyframe.
B. Two positionkeyframes and one rotation keyframe.
C. Two motionkeyframes and one rotation keyframe.
D. Two positionkeyframes and two rotation keyframes.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=94
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 95
You want to copy a single effect from clip A to clip B. You do NOT want to copy all effects
from clip
A. What should you do? A. Right click on clip A and choose Copy; then, right click on
clip B and choose Paste Attributes
B. select Clip A and choose Edit > Copy;then,select Clip B and choose Edit > Paste
C. select Clip A, select the effect in the Effect Controls window and choose Edit >
Copy; then, select Clip B and choose Edit > Paste in the Effect Controls window
D. select Clip A and choose Edit > Copy;then,select Clip B and choose Edit > Paste
Attributes
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=95
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 96
You are working with a sequence that will be exported to a movie for streaming Web playback.
Which three encoding formats should you choose? (Choose three)
A. MPEG1
B. Microsoft DV
C. MPEG2
D. Windows Media
E. QuickTime
F. RealMedia
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=96
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 97
You are looking at a timeline and CANNOT see the first frame of each video clip. You want to
view the thumbnails of the video clips. What should you do?
A. right-click the clips in the video track and select Frame Hold from the pop-up menu
B. click the Eye icon to the left of the video track
C. right-click the clips in the video track and selectEnable from the pop-up menu
D. expand the video track by clicking the triangle to the left of a track s name
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=97
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 98
In which situation should you deinterlace video footage?
A. You are exporting for the Web
B. You are exporting for PAL TV
C. You are exporting for broadcast
D. You are exporting for NTSC TV
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=98
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 99
Under which circumstance should you choose Audio Units in the Source view menu?
A. To make an audio waveform appear in the Source view.
B. To display each track of a stereo clip separately.
C. To set the Source view s time ruler to audio samples, so you can set sample-based In
and Out points.
D. To create a 1kHz tone for use in a video leader.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=99
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 100
Which automation mode in the Audio Mixer window should you use if you want automation to
start only when you begin to adjust a value, and the value to remain where it is when you stop
adjusting it.
A. Latch
B. Write
C. Touch
D. Read
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=100
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 101
You are creating a title in the Title Designer. You can see some video behind your title in the
Title Designer window. You want to match the display to the video frame at the edit line in the
Timeline window. What should you do?
A. choose Title > View > Safe Title Margin
B. click the Sync to TimelineTimecode button
C. click the Send Frame to External Monitor button
D. select the Show Video check box
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=101
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 102
You want to create transparency based on light or dark areas in your image. Which key should
you use?
A. Luma Key
B. Chroma Key
C. Difference Key
D. Multiply Key
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=102
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 103
Which edit is created by default when you drag a clip from a bin into the Timeline?
A. rolling edit
B. insert edit
C. overlay edit
D. razor edit
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=103
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 104
Which options in the Export Movies dialog box will allow you to open and edit the original
project from within another Adobe Premiere Pro project or from another application that
supports the command.?
A. File Type set to QuickTime and Embedding Options set toNone
B. File Type set toTarga and Embedding Options set to Project
C. File Type set to Microsoft AVI and Embedding Options set to Project
D. File Type set to Animated GIF and Embedding Options set toNone
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=104
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 105
When would you choose an option from the Audio Display Format pop-up box in the General
submenu of the Project Settings dialog box?
A. to change the time division for the audio track(s) in all sequences
B. to change how the currently selected sequence displays time in the timeline
C. to change the time division for the current project
D. to change how all sequences display time in the timeline
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=105
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 106
Which term is an invisible channel that defines transparent areas for the clip that contains the
channel?
A. luminance
B. keying
C. alpha
D. matte
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=106
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 107
Which portion of the timeline is represented in the Effect Controls window?
A. The duration of the work area set on the timeline
B. The duration of the timeline
C. The duration of the selected clip on the timeline
D. The duration of the active sequence on the timeline
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=107
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 108
You are composting greenscreen footage that was poorly lit. The corners of the green footage
are dark. The subject is in the center of the frame, and you want to remove the dark corners to
make the green screen key easier to achive. Which filter should you use to help crop the
corners of the green screen footage?
A. Remove Matte
B. Garbage Matte
C. Difference
D. Corner Pin
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=108
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 109
A still image has a duration of 2 seconds in a project that is set to 30 frames per second. Which
procedure will create a 2-second clip instead of 60 frames at 1/30 of a second each?
A. Select Optimize Stills in the Video Rendering submenu of the Project Settings dialog
box.
B. Select Millions of Colors from the Color Depth menu in the Video Rendering
submenu of the Project Settings dialog box.
C. Select an appropriate codec from the Compressor menu in the Video Rendering
submenu of the Project Settings dialog box.
D. Select Scale Clips to Project Dimensions when Adding to Sequence from the
General menu of the Project Settings dialog box.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=109
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 110
You want to evaluate the luminance levels of certain clips in a sequence. Which viewing mode
would you use?
A. Alpha
B. Vectorscope
C. Waveform Monitor
D. Composite
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=110
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 111
You are using device control with a non-DV device. You want to control this device direclty
from Adobe Premiere Pro. Which is required?
A. a software plug-in for Premiere Pro from manufacturere of the non-DV device
B. a USB cable connecting the device to your computer
C. a source videotape that was not recorded with its owntimecode
D. a high speed hard drive with fast data access times
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=111
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 112
You want to copy a single effect from clip A to clip B. You do NOT want to copy all effects
from clip
A. What should you do? A. select Clip A and choose Edit > Copy;then,select Clip B
and choose Edit > Paste Attributes
B. select Clip A, select the effect in the Effect Controls window and choose Edit >
Copy; then, select Clip B and choose Edit > Paste in the Effect Controls window
C. select Clip A and choose Edit > Copy;then,select Clip B and choose Edit > Paste
D. Right click on clip A and choose Copy; then, right click on clip B and choose Paste
Attributes
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=112
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 113
Which statement about audio sample rate in the Capture submenu of the Project Settings dialog
box is true?
A. Resampling the audio will not affect the quality of the audio.
B. Audio should be captured at a lower rate than the final rate in the finished project.
C. Setting a different rate from the original audio will take less time for processing.
D. Higher rates generally provide better audio quality than lower rates.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=113
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 114
You are dragging the shuttle slider in the Monitor window to the left. What happens as you
move the slider further to the left?
A. The clip plays forward going slower as you drag further to the left.
B. The clip plays forward going faster as you drag further to the left.
C. The clip plays backwards going slower as you drag further to the left.
D. The clip plays backwards going faster as you drag further to the left.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=114
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 115
You want to apply the same amount of transparency to an entire clip. What should you do?
A. setkeyframes at the end of a clip, and then adjust the clip s Opacity Handles earlier in
the timeline
B. adjust the clip s opacity in the Effect Controls window with the Opacity stopwatch
turned off
C. setkeyframes at the beginning of a clip, and then adjust the clip s Opacity Handles
later in the timeline
D. choose File > Interpret Footage and automatically add an alpha channel
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=115
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 116
Your timeline is set to display keyframes. You want to set a new keyframe for a property in the
timeline. What should you do?
A. Position the Pen tool over thekeyframe graph line where you want to add the
keyframe, and then Control-click.
B. Position the Selection tool over thekeyframe graph line where you want to add the
keyframe, and then Control-click.
C. Position the Pen tool over thekeyframe graph line where you want to add the
keyframe, and then click.
D. Position the Selection tool over thekeyframe graph line where you want to add the
keyframe, and then click.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=116
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 117
You want to move clip A from left to right across the screen with one full revolution. Which
should you use?
A. Two positionkeyframes and one rotation keyframe.
B. One positionkeyframe and one rotation keyframe.
C. Two positionkeyframes and two rotation keyframes.
D. Two motionkeyframes and one rotation keyframe.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=117
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 118
You are working in a project that is 720 by 480 pixels. You import a still image that is 1024
pixels by 768 pixels. What happens to the still image in your project?
A. It imports at 1024 pixels by 786 pixels using the project s pixel aspect ratio.
B. It imports at 1024 pixels by 786 pixels using the still image s pixel aspect ratio.
C. It automatically resizes to 720 pixels by 480 pixels with the project s pixel aspect
ratio.
D. It automatically resizes to 720 pixels by 480 pixels with the still image s pixel aspect
ratio
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=118
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 119
Which task can be accomplished from the Audio Mixer window?
A. adding a split edit between two audio clips
B. adding a cross-fade to two audio clips
C. adding an audio effect
D. adding a clip from a bin
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=119
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 120
You want to resize the Work Area Bar over a contiguous range of clips. What should you do?
A. Double-click the Work Area Bar.
B. Alt-double click the Work Area Bar.
C. Ctrl-click the Work Area Bar.
D. Context-click the Work Area Bar and select the appropriate option in the context
menu.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=120
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 121
Which menu allows you to set the default transition?
A. The Effects Control window menu
B. The Preferences menu
C. The Effects window menu
D. The right click menu on the transition
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=121
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 122
Where does a saved static title created in the Adobe Title Designer automatically appear?
A. in the active bin in the Project window
B. at the current time in the Timeline
C. in a separate file that needs to be imported to the current project
D. at the end of the currently selected clip in the Timeline
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=122
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 123
Which transition setting for a wipe transition can be controlled from the Effects Control
window?
A. adding a transition between two clips
B. changing the type of wipe transition, such as from a clock wipe to a radial wipe
C. changing the color of the border between the two clips that forms the edge of the
wipe
D. deleting a transition between two clips
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=123
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 124
Which setting in the General submenu of the Project Settings dialog box determines which
video method is used to play back sequences and which compression methods appear in the
Video Settings panel.
A. Timebase
B. Editing Mode
C. Pixel Aspect Ratio
D. Display Format
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=124
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 125
You are working on your sequence and realize that you chose the wrong preset when you
started the project. The audio sample rate of your project is 32kHz, but the sample rate of your
source media audio is 48kHz. You do NOT want to downsample your audio. What should you
do?
A. Nest the sequence in a new sequence that uses the proper sample rate.
B. change the audio sample rate to48kHz in the General panel of the Project Settings
dialog box,
C. Continue working, but make sure to export the project at48kHz.
D. Start a new project with the48kHz setting and import the sequence you were working
on into that project.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=125
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 126
You want to ensure that a title will be completely visible on a television set. Which command
should you choose?
A. Title > View > Safe Title Margin
B. Project > Project Settings > General > Title Safe Area
C. Project > Project Settings > General > Action Safe Area
D. Title > View > Safe Action Margin
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-040&qno=126
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TwPass Certification Exam Features;
-
TwPass offers over 2500 Certification exams for professionals.
More than 98,800 Satisfied Customers Worldwide.
Average 99.8% Success Rate.
Over 120 Global Certification Vendors Covered.
Services of Professional & Certified Experts available via support.
Free 90 days updates to match real exam scenarios.
Instant Download Access! No Setup required.
Price as low as $19, which is 80% more cost effective than others.
Verified answers researched by industry experts.
Study Material updated on regular basis.
Questions / Answers are downloadable in PDF format.
Mobile Device Supported (Android, iPhone, iPod, iPad)
No authorization code required to open exam.
Portable anywhere.
Guaranteed Success.
Fast, helpful support 24x7.
View list of All Exams (AE);
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
Download Any Certication Exam DEMO.
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
To purchase Full version of exam click below;
http://www.TwPass.com/
Was this manual useful for you? yes no
Thank you for your participation!

* Your assessment is very important for improving the work of artificial intelligence, which forms the content of this project

Download PDF

advertisement