9A0 056
http://www.TwPass.com
9A0-056
Adobe
Adobe Dream weaver CS3 ACE Exam
http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?eCode= 9A0-056
The 9A0-056 practice exam is written and formatted by Certified Senior IT Professionals working in
today's prospering companies and data centers all over the world! The 9A0-056 Practice Test covers
all the exam topics and objectives and will prepare you for success quickly and efficiently.
The 9A0-056 exam is very challenging, but with our 9A0-056 questions and answers practice exam,
you can feel confident in obtaining your success on the 9A0-056 exam on your FIRST TRY!
Adobe 9A0-056 Exam Features
- Detailed questions and answers for 9A0-056 exam
- Try a demo before buying any Adobe exam
- 9A0-056 questions and answers, updated regularly
- Verified 9A0-056 answers by Experts and bear almost 100% accuracy
- 9A0-056 tested and verified before publishing
- 9A0-056 exam questions with exhibits
- 9A0-056 same questions as real exam with multiple choice options
Acquiring Adobe certifications are becoming a huge task in the field of I.T. More over
these
exams like 9A0-056 exam are now continuously updating and accepting this challenge is itself a task.
This 9A0-056 test is an important part of Adobe certifications. We have the resources to
prepare you for this. The 9A0-056 exam is essential and core part of Adobe certifications
and
once you clear the exam you will be able to solve the real life problems yourself.Want to take
advantage of the Real 9A0-056 Test and save time and money while developing your skills to pass
your Adobe 9A0-056 Exam? Let us help you climb that ladder of success and pass your 9A0-056
now!
9A0-056
QUESTION: 1
You insert an image into an AP Div element but are unable to create a hotspot on the image.
What should you do?
A. Set the Overflow property of the AP Div element to Visible.
B. Set the Zndex property of the AP Div element to zero.
C. Set the link on the image to #.
D. Set the Hide All Visual Aids option toOff.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=1
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 2
You incorporate user interaction on a Web page by using a Spry widget. You want to change
the color of the Web page. What should you do?
A. Edit the widget structure.
B. Edit the widget behavior.
C. Edit the widget styling.
D. Edit the widget property.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=2
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 3
You create a Web page and link it to an external CSS file. You copy a table with formatted text
from a Microsoft Word document to the Web page by using the Paste Special option. From the
Paste Special dialog box, you select the Text with structure plus full formatting option. What is
the expected result when you copy the table to the Web page?
A. CSS classes are added to the external style sheet.
B. CSS IDs are added to the external style sheet.
C. CSS classes are created in the Web page.
D. CSS IDs are created in the Web page.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=3
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 4
You create a Flash Image Viewer by using GIF files stored in the images folder of a site. The
Flash Image Viewer file is saved in a separate folder. When you preview the Flash Image
Viewer in the Web browser, you see a blank animation. Why does this happen?
A. The Flash Image Viewer and the GIF files are stored in different folders.
B. The frameShow option in Flash Image Viewer is set to Yes in the Flash element
panel.
C. The imageLinks option in the Flash Image Viewer does not provide links to images
in the Flash element panel.
D. The Flash Image Viewer can only show SWF and JPEG files.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=4
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 5
You have attached an external CSS file to a Web page. You have also applied a CSS rule from
the external CSS file to a paragraph. You want to edit the CSS rule applied to the paragraph.
What should you do?
A. Edit the CSS rule using the collapsible CSS/Accessibility section of the Attributes
panel.
B. Edit and change the Style attribute in the Property Inspector.
C. Edit the CSS rule using CSS Styles panel.
D. Edit the CSS rule using the Quick tag editor.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=5
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 6
You want to set the default encoding for an HTML page. What should you do?
A. Use the New Document category.
B. Use the Code Rewriting category.
C. Use the File Types / Editors category.
D. Use the Code Format category.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=6
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 7
What is the recommended method for sharing code across Web pages? (Choose two.)
A. Copy the code across all Web pages.
B. Save the code in a text file and share the text file in a folder.
C. Create a snippet and share the snippet in a folder.
D. Create external JavaScript files.
E. Create a Java applet.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=7
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 8
You place a Flash animation in the AP Div element on a Web page so that the animation is
positioned on top of the content text. When you preview the Web page in a Web browser, you
are unable to see the content text after the animation completes. Instead, you see the
background color of the Flash animation. You want to see the text when the Flash animation
completes. What should you do?
A. Use the WMODE parameter to set the background color.
B. Use Timelines and resize the AP Div element.
C. Use the Grow/Shrink behavior to resize the animation.
D. Set the background color to Default Color.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=8
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 9
There are three paragraphs of text on a Web page. You apply an inline CSS style to the text as
follows: First paragraph: style="font-family:Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:12px;
color:#CC0000" Second paragraph: style="font-size:13px; color:#CCCC00" Third paragraph:
style="font-family:Verdana, Helvetica, sans-serif; color:#CC0000" You convert the inline CSS
in the first paragraph to a CSS rule in an external CSS file. You also convert the inline CSS in
the second paragraph to a CSS Rule in the Head section of the Web page while selecting all
<p> tags in the Convert to option. Which CSS attributes are applied to the third paragraph?
A. font-family:Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:12px; color:#CC0000
B. font-family:Verdana, Helvetica, sans-serif; color:#CC0000; font-size:13px
C. font-family:Verdana, Helvetica, sans-serif; color:#CC0000
D. font-size:13px; color:#CCCC00
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=9
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 10
What happens when you insert an opening angle bracket (<) after a tag in an XML file opened
in Dreamweaver CS3?
A. A list of HTML tags compatible with XML appears.
B. The previous tag is closed.
C. A list of properties for the XML file appears.
D. A list of tags used in the XML file appears.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=10
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 11
You want to test a Web page for rendering issues in the latest version of Web browsers which
are listed in the Web browser list defined in Dreamweaver. What should you do?
A. Edit the Edit Browser List option in the Preferences panel.
B. Edit the Browser Compatibility Check settings option in the Preferences panel.
C. Edit the Preview in Browsers category in the Preferences panel.
D. Edit the Validator category in the Preferences panel.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=11
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 12
You want to measure the distance between two guides. What should you do?
A. Press SPACE and place the mouse between the two guides.
B. Press CTRL and place the mouse between the two guides.
C. Press ALT and place the mouse between the two guides.
D. Press SHIFT and place the mouse between the two guides.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=12
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 13
Which is a prerequisite for applying a behavior to an element in a Web page?
A. Class
B. Style
C. Title
D. ID
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=13
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 14
You create a Web page that you want to display on a mobile device. You want to preview the
Web page to ensure that the Web page content is displayed correctly on a selected mobile
device before you publish it. What should you do?
A. Choose File > Convert > XHTML Mobile 1.0, and press F12.
B. Choose Modify > Templates > Apply Template to Page > Choose an XHTML
Mobile 1.0 enabled template, and press F12.
C. Choose File > Preview in Browser > Device Central, and choose the mobile device
from the list of the devices.
D. Choose View > Style Rendering > Handheld Media Type, and press F12.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=14
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 15
You apply the Grow/Shrink effect to an image for the onMouseClick event. You notice that on
alternate clicks, the image grows at first and shrinks later on. What causes this behavior?
A. This is the default behavior of the Grow/Shrink effect.
B. The Toggle Effect option in the Grow/Shrink dialog box is selected.
C. The value of Effect in the Grow/Shrink dialog box is set to Grow.
D. The value of Shrink from is in percentage and the value of Shrink tois in pixels.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=15
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 16
Which panel should you use to add a Spry XML data set to a Web page?
A. Bindings
B. Components
C. Assets
D. Attributes
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=16
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 17
In which situation should you use the Jump Menu Go behavior instead of the Jump Menu
behavior?
A. When the action defined in the Jump Menu behavior is not set to automatic.
B. When you open a URL by using a Go button with a Jump Menu in the document.
C. When the user wants to click the Submit button in a form.
D. When the Jump Menu behavior has not been defined in a Web page.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=17
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 18
You perform the following steps: Step 1: You create a table with three rows in the Standard
mode and then change the table mode to the Layout mode. Step 2: In the Layout mode you set
the width to Autostretch. Step 3: You select the table and exit the Layout mode and change the
table mode to Standard mode. You find the number of rows have increased to four. You want
the number of row to be three. What should you do?
A. Click theClear Row Heights button before exiting the Layout mode.
B. Click the Remove All Spacers button in the Layout mode.
C. Click theClear Row Heights button in the Standard mode.
D. Click Remove Nesting button in the Layout mode.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=18
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 19
You add a server-side include (SSI) on a Web page by using a file attribute. What happens
when you view the Web page in Dreamweaver?
A. A relative reference to the SSI in the Web page is created.
B. A link to the SSI in the Web page is created.
C. An absolute reference to the SSI is created.
D. The contents of the SSI file are inserted into the Web page.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=19
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 20
Which option should you use to control the visibility of optional regions on a Web page?
A. Page Properties
B. Selection Properties
C. Template Properties
D. CSS Styles
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=20
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 21
You are moving a library of items from one site to another by using the Copy to Site function.
After using the library items in the new site, you try to view the Web pages in a Web browser.
You notice that several graphics are not displayed. What should you do to fix this issue?
A. You should also move the dependent files.
B. You should move the entire library folder.
C. You should reference the library items from the previous site.
D. You should recreate the library items in the new site.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=21
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 22
You are working in the Table Layout mode. In a three-row, three-column table, you change the
position of the only active cell from the top-left to the bottom-right. How many cells are now in
the table?
A. 4 cells
B. 6 cells
C. 8 cells
D. 12 cells
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=22
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 23
What happens when you select some text in the body tag and then select the Wrap Tag option
from the Coding toolbar?
A. The selected text is indented centrally to the page.
B. The selected text wraps itself to the entire page width in the Code view panel.
C. The selected text is placed inside an HTML tag.
D. The selected text wraps itself to the entire page width in the Design view panel.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=23
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 24
Which option should you use to insert a non-editable optional region in a template?
A. Optional Region
B. Non-editable Optional Region
C. Repeating Table
D. Repeating Region
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=24
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 25
You want to insert a set of collapsible panels. Which menu option should you se?
A. Spry Accordion
B. Spry Collapsible Panel
C. Spry Tabbed Panel
D. Spry menu
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=25
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 26
You have three sentences in a paragraph. You have linked an external style heet to the Web
page. The external CSS file has two CSS IDs A and B, and a CSS class C defined in it. The
CSS ID A defines the font size as 20, the CSS ID B defines the font size as 15, and the CSS
class C defines the font color as red. You apply the CSS ID A to the paragraph and then apply
the CSS DB and he CSS class C to last two sentences of the paragraph. What is the result
when you insertparagraph by pressing the Enter key after the first two sentences?
A. All the paragraphs have font size as 20.
B. The second and third paragraphs have the font color as red.
C. The second and third paragraphs have font size 15.
D. The second and third paragraphs have the font color as red and the font size as 15.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=26
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 27
You want to use the Open Browser Window behavior to open a window when ou click a URL
that displays an image. You also want to display an enlarged version of the image in the
window. In addition, you want to disable the scroll bars for the window and lock the size of the
window. That should you do?
A. Specify the height or width of the window.
B. Deselect all attributes for the window.
C. Specify a name for the window.
D. Specify the parameters for the selected URL.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=27
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 28
Which option should you use to save a search parameter?
A. Save Query button in the Find and Replace window.
B. Saved Log option in the Files panel.
C. SaveAs Command option from the History panel.
D. Saved Report option in the Results panel.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=28
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 29
What happens when you select the Open Documents option in the Coding oolbar?
A. The New Document dialog box appears.
B. The documents that are open in Dreamweaver are listed.
C. All the Web pages in the Web site are listed.
D. A new document with .htm extension is opened.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=29
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 30
You create a new Web page with document type XHTML 1.0 Transitional. You want to
change the document type to HTML 4.01 Transitional. What should you do?
A. Use the New Document option in the Preferences dialog box.
B. Use the Code Format option in the Preferences dialog box.
C. Use the Design Notes option in the File menu.
D. Use the Page Properties option in the Modify menu.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=30
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 31
You use a template with Multiple Repeating Regions to create multiple pages n your site. You
have created a new page with the template. You do NOT want the content in one of the
repeating regions. What should you do?
A. Select the Detach from Template option.
B. Use the Template Property option to set the value of the repeating region to false.
C. Use the Delete repeating entry option.
D. In the Code view, delete the repeating region code.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=31
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 32
You create a Web page without using JavaScript. In the Code view, you want o hide some
content that is visible when you preview the page in a Web browser. What should you do?
A. Add the // comment to the text.
B. Add the <!-- --> comment to the text.
C. Add the /* */ comment to the text.
D. Add the comment to the text.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=32
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 33
You are using an external CSS file on your Web page. You have selected the se CSS instead of
HTML tags editing option. What happens when you use the Property Inspector to elect a font
type for the text in the Web page?
A. A CSS ID is created in the external CSS file.
B. A CSS class is created in the external CSS file.
C. A CSS ID is created in the Web page.
D. A CSS class is created in the Web page.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=33
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 34
What happens when you apply the attributes of the Link category to a Web age?
A. The attributes are created in the body tag of the Web page.
B. An internal CSS rule is created in the Web page.
C. An internal CSS ID is created in the Web page.
D. An external CSS rule is added to the Web page.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=34
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 35
You want to upload a site that was developed by using Dreamweaver CS3 to our company
Web server by using FTP. The FTP server is hosted behind a firewall at a remote location.
You want to ensure that the connection between the remote server and the Web server is
encrypted. What should you do?
A. Use the Secure FTP option.
B. Use the Passive FTP option.
C. Use the WebDAV option.
D. Use Remote Development Services (RDS).
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=35
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 36
You set the src attribute of an image in a template as editable. You create a ew Web page based
on a template. You want to change the attribute of the image. What should you do?
A. In the Assets panel, go to the URLs tab.
B. In the Properties panel, set the src attribute.
C. In the Template Properties dialog box, set the src attribute.
D. In the Code view, change the src of the image.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=36
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 37
By default, what happens when you insert an image into your Web page?
A. Dreamweaver automatically changes to the Layout mode, enabling you to apply
accessibility attributes.
B. Dreamweaver shows the accessibility attributes in the Property Inspector.
C. Dreamweaver shows the accessibility attributes with the image in the Design view.
D. Dreamweaver prompts you for accessibility information.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=37
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 38
You are editing an HTML page with a text paragraph. You want to apply a template to it to
make the Web page consistent with other Web pages in the site. You apply the template by
using the Apply Template command. What happens after you apply the template?
A. The Inconsistent Region Names popup appears.
B. The Web page content is automatically moved to an editable region.
C. Only the text paragraph is deleted from the Web page.
D. The applied template is placed below the paragraph text in the Web page.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=38
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 39
You are previewing the contents of a layer in the Netscape 4.0 browser window. The contents
of the layer are NOT displayed correctly when you resize the Netscape 4.0 browser window.
How does the Add/Remove Netscape Resize Fix command help solve this problem?
A. By forcing the spacer image to reload each time the Web browser window is resized.
B. By forcing the Web page to reload each time the Web browser window is resized.
C. By assigning a set of fixed co-ordinates to the layer.
D. By resetting the position of the layer to absolute.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=39
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 40
You want to create a sliding menu by using a Dreamweaver extension. You have downloaded
the extension and want to enable it. What should you do?
A. Install the extensions by using Extension Manager.
B. Import the extension to the File panel.
C. Import the extension to the Asset panel.
D. Import the extension to the Component panel.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=40
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 41
Which edit option for an image permanently changes the source file attributes?
A. Optimize
B. Crop
C. Brightness and Contrast
D. Sharpen
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=41
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 42
You create an extension. You want to test the extension before publishing it. What should you
do?
A. Test the extension locally with Extension Manager.
B. Test the extension by using the Components panel.
C. Test the extension on Device Central.
D. Test the extension by usingAdobe Bridge.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=42
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 43
Which code makes a layer invisible?
A. style="visibility:hidden"
B. style="visibility:invisible"
C. style:hidden
D. style:invisible
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=43
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 44
You want to create a recordset without manually entering SQL statements. Which panel should
you use?
A. Bindings panel
B. Components panel
C. Databases panel
D. Server Behaviors panel
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=44
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 45
You want to set the resolution of a pop-up page to 600x300 pixels. Which feature should you
use to check that the page content fits in the modified page layout?
A. Device Central
B. Page Properties
C. Window Size
D. Local Server
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=45
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 46
Which access method requires you to run ColdFusion when you connect to a Web server?
A. Remote Deployment Services (RDS)
B. WebDAV
C. Microsoft Visual SourceSafe
D. FTP
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=46
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 47
You create a duplicate site for a Dreamweaver site and set a home page for the duplicate site.
What happens? (Choose two.)
A. When you cloak a file in one site, the file is automatically cloaked in the duplicate
site.
B. When you check-in a file in one site, the file is automatically locked in the duplicate
site.
C. When you create a duplicate site, you are warned of synchronization problem.
D. When you set a home page for one site, the same home page is automatically set for
the duplicate site.
E. When you duplicate a site, the sitemap is always similar for both the sites.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=47
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 48
You insert a table on your Web page. The table has three rows and three columns. You want to
proportionately increase the height of the table rows to 100 pixels without setting the height of
the rows or columns individually. What should you do?
A. Set the height of table in the Properties inspector to 300 in the Standard mode.
B. Set the value of the height attribute in the table tag to 300 in the Code view.
C. Set the height of table in Properties inspector to 300 in the Expanded Tables mode.
D. Set the value of CellPad to 100 in the Properties inspector.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=48
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 49
When you create a CSS starter page, the following code appears in the Code view. body {
margin:0px; } #navigation td { border-bottom: 1px solid #F4FFE4; } bodyText { font:11px
Arial, Helvetica, sans-serif; color:#666666; line-height:20px; margin-top:0px; } In which
sequence do Class Styles, ID Styles, and Global Styles appear in this code?
A. 1 (Class Styles), 2 (ID Styles), 3 (Global Styles)
B. 1 (Global Styles), 2 (Class Styles), 3 (ID Styles)
C. 1 (Global Styles), 2 (ID Styles), 3 (Class Styles)
D. 1 (Class Styles), 2 (Global Styles), 3 (ID Styles)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=49
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 50
CORRECT TEXT adobe&c=9A0-056&q=1 <img
src="http://www.TwPass.com/Exams/images/Adobe/9A0-056_MaskImg_1(1).png" /> A site
has four main sections called: Services, Client, Event, and Contact Us. The name of the default
image folder is called Images. How should you organize the folders for this Web site?
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=50
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 51
What happens when you resize an image on a Web page and then apply the Resample tool in
the Property Inspector to the image?
A. The image resets to its original size.
B. The image resets itself to match visually to the original image as closely as possible.
C. The image resets itself to match the sharpness of the original image.
D. The image resets itself to match the brightness and contrast of the original image.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=51
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 52
You develop a Web site for your company. When you test the Web site, you notice that a few
Web pages are not rendering properly in different Web browsers. You want to locate all
rendering issues. What should you do?
A. By using the Add/Remove Netscape Resize Fix feature.
B. By using the Check Browser Compatibility feature.
C. By using the Apply Source Formatting feature.
D. By using the Insert Mark of the Web feature.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=52
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 53
You create a CSS file with the following code: #paragraph_format {font-family: Arial,
Helvetica, sans-serif; float:right} You link the CSS file to a Web page. You add the
class=aragraph_format?You link the CSS file to a Web page. You add the
class=?aragraph_format attribute to the paragraph on the Web page. What is them result?
A. The paragraph font is set to Arial.
B. The paragraph font is set to Arial and the paragraph is right aligned.
C. The paragraph retains the default Web page settings.
D. The paragraph font is set to Arial and the paragraph is right indented.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=53
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 54
You want to use JavaScript to display the text Welcome to JavaScript in a Web browser.
Which method should you use?
A. concat()
B. parse()
C. valueOf()
D. write()
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=54
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 55
You are developing a site for your company. You create the home page for the site by using
frames. The left frame contains navigation and the right frame contains content. he page
contains the following code: <frameset rows="*" cols="231,*" framespacing="0"
frameborder="no" border="0"> <frame src="left.html" name="left" scrolling="No"
noresize="noresize" id="left" title="left" /> <frame src="right.html" name="right" id="main"
title="right" /></frameset> In the navigation panel, you create a link to the contact.html page
of the site. You want to ensure that the left panel is always available for navigation. Which two
target attributes should you assign? (Choose two.)
A. target="_blank"
B. target="_parent"
C. target="_self"
D. target="_top"
E. target="right"
F. target="left"
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=55
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 56
What happens when the Math.floor method in JavaScript return on a number that has a decimal
point?
A. The largest integer less than or equal to the specified number is returned.
B. The number is rounded to the nearest integer.
C. The largest integer greater than or equal to the specified number is returned.
D. The primitive value of a Math object is returned.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=56
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 57
Which HTML tag represents the cell on the right of the following layout? adobe&c=9A0056&q=1
A. <td colspan=
B. <td rowspan=
C. <td cols= ,2
D. <td row= ,2
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=57
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 58
You write the following JavaScript code: Enter E-mail: <INPUT TYPE="text" VALUE=""
NAME="Email" onBlur=validate()> <script type="text/javascript" language="JavaScript">
function validate() { alert ("Please validate your e-mail address!") } </script> What happens
when you execute this code?
A. You are prompted with a message when the text box loses the focus.
B. You are prompted to enter the e-mail address in the text box.
C. You are prompted with a message when you click inside the text box.
D. You are prompted with a message when a focus event is completed.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=58
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 59
You have created a Web page that has five absolutely-positioned (AP) Divtags. You want to
bring the second AP Div tag to the top. What should you do?
A. In the AP Elements panel, drag the name of the second AP element to the top of the
list.
B. In the Design view, select the second Div tag and set Overflow property to Auto in
the Property Inspector.
C. In the Design view, select the second Div tag and change the z index to 5 in the
Property inspector.
D. In the Design view, select the second Div tag and change the z index to 1 in the
Property inspector.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=59
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 60
What is the default FTP timeout period in Dreamweaver CS3?
A. 30 seconds
B. 60 seconds
C. 90 seconds
D. 120 seconds
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=60
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 61
You create a site in Dreamweaver and then specify a remote folder to upload the files from the
site. You want to preview the dynamic pages from your site. What should be your first step?
A. Define a testing server.
B. Define a remote server.
C. Define a Web server.
D. Define a RDS server.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=61
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 62
You uncloak all files in a site. When you attempt to re-cloak all files, you are unable to do so.
What should you do?
A. Re-cloak all files individually.
B. Re-cloak the files at the site level.
C. Restart Dreamweaver.
D. Recreate the site cache.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=62
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 63
Which two types of assets are considered as special assets in Dreamweaver CS3? (Choose
two.)
A. Templates
B. Libraries
C. Scripts
D. Links
E. Colors
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=63
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 64
You are developing a site in a collaborative environment by using a remote server. You use the
Check In/Check Out feature to work on the files. You check out a file that is already checked
out by another user. That user can NO longer check in the file on the remote server. Why does
this happen?
A. The file is in read-only mode.
B. The first check out is overridden.
C. The LCK file no longer exists on the remote server.
D. The LCK file no longer exists on the user computer.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=64
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 65
Which widget state occurs when a user resets a form?
A. Initial state
B. Focus state
C. Invalid state
D. Required state
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=65
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 66
Which type of path should you define while linking a document in a URL residing on another
server?
A. Site root-relative path
B. Document-relative path
C. Absolute path
D. Site-relative path
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=66
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 67
You are working on a local site. You want to configure an existing Dreamweaver site for
Contribute users. You install Contribute on the same computer where Dreamweaver is
installed. You want to enable Contribute compatibility. What else should you do?
A. Connect to the remote site.
B. Enable Administrator rights for Contribute.
C. Configure WebDAV or VSS as the remote connection access method.
D. Use FTP to share the connection with Contribute users.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=67
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 68
When does Dreamweaver save the site definition information into the registry?
A. When you close Dreamweaver.
B. When you specify the site definition information in Dreamweaver.
C. When you close the site definition wizard.
D. When you choose an access method.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=68
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 69
Which DOCTYPE is the default document type set in the Preferences dialog box in
Dreamweaver CS3?
A. XHTML 1.0 Transitional
B. XHTML 1.0 Strict
C. HTML 4.0
D. HTML 3.2
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=69
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 70
What should you do to ensure that files are saved locally before they are uploaded to the FTP
server?
A. Choose the IPv6 transfer mode option.
B. Choose the Show dialog when inserting objects option.
C. Choose the Put option.
D. Choose the Prompt Before Moving Files On Server option.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=70
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 71
You are using local and remote folders to maintain files for a site. The recent version for some
of the files is stored in a folder on a remote server. You want to get only the recent version of
these files to the local folder and ensure both the folders have a consistent set of files. What
should you do?
A. Use the Synchronization option.
B. Use the Get method.
C. Use the Put method.
D. Use the Check Out option.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=71
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 72
You want to cloak all Microsoft Word documents in a Dreamweaver site. The Microsoft Word
documents are stored in the \Source, \Documents, and \Objects folders in the Dreamweaver
site. Cloaking is configured for the site and the .doc extension is specified for cloaking. What
should you do?
A. Cloak the entire site.
B. Cloak all the folders in the site.
C. Cloak only specific folders.
D. Cloak individual files in specific folders.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=72
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 73
What should you do to ensure that files are saved locally before they are uploaded to the FTP
server?
A. Choose the IPv6 transfer mode option.
B. Choose the Show dialog when inserting objects option.
C. Choose the Put option.
D. Choose the Prompt Before Moving Files On Server option.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=73
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 74
You check out a file from a remote server. You then use the Put command to upload the file to
the remote server. Which two statements represent the status of the file? (Choose two.)
A. The file is marked as checked-in.
B. The file is marked as checked-out.
C. The file is updated.
D. The file is deleted.
E. The file is marked as locked.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=74
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 75
In your site, you have a form that contains five check boxes. To submit the form, a user has to
select a minimum of three check boxes. A user attempts to submit the form but does NOT
select any check boxes. Which validation widget state occurs?
A. Initial state
B. Valid state
C. Required state
D. Minimum number of selections state
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=75
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 76
You are using the Get command to transfer files from a remote site to your local site. The file
transfer is very slow. You want to improve the performance of the file transfer process. What
should you do?
A. Turn off the background file transfer.
B. Turn off logging for the background file transfer.
C. Use the Put command instead of the Get command.
D. Use the Synchronize command instead of Get command.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=76
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 77
What should you do to enable the Input Tag Accessibility Attributes dialog box?
A. Enable the Embedded Styles option.
B. Enable the Form objects option.
C. Enable the Scripts option.
D. Enable the Anchor Points for AP Elements option.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=77
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 78
Which access method requires a remote folder to be hosted on the computer that runs
ColdFusion?
A. Web-based Distributed Authoring and Versioning (WebDAV)
B. Visual SourceSafe
C. Local/Network
D. Remote Development Services (RDS)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=78
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 79
You maintain a copy of your company Web site on a remote server. You define the remote
folder as the remote site. Later, you modify a file on your local computer and try to upload it to
the remote site. Which two actions should you perform to upload the file to the remote site?
(Choose two)
A. Overwrite the existing version of the remote file.
B. Compare the local and the remote file.
C. Delete the remote file.
D. Rename the local file, and then upload it to the remote site.
E. Rename the remote file.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=79
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 80
A site contains files on the local folder and remote folder. You modify one of the documentpath links in a new file and delete the old file from the local folder. What happens when you
delete the file?
A. The file is deleted from the remote folder, but the links are not updated
automatically.
B. The new file is automatically checked-in to the remote site, but you need to update
the links manually.
C. Links are automatically updated on the remote and local folders.
D. An orphan file remains on the remote folder.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=80
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 81
Which shortcut key invokes the Files panel?
A. F2
B. F7
C. F8
D. F11
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=81
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 82
When does Dreamweaver save the site definition information into the registry?
A. When you close Dreamweaver.
B. When you specify the site definition information in Dreamweaver.
C. When you close the site definition wizard.
D. When you choose an access method.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=82
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 83
Which causes different outputs for the Play Sound behavior?
A. The volume setting in the computer on which the Web page is viewed.
B. The Web browser in which a Web page is viewed.
C. The size of the audio file embedded in the Web page.
D. The sound card in the computer in which the Web page is viewed.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=83
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 84
What happens when you resize an absolutely positioned element?
A. The guide is locked.
B. The guide is recorded as a percentage.
C. The guide is resized.
D. The resized element snaps to a guide.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=84
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 85
You have run the Browser Compatibility Check command on a Web page on your Local site.
The check returns a number of rendering issues. What happens when you select an issue and
click the More Info button?
A. The XML file that contains the Results report appears.
B. The XML file that contains the exception appears.
C. The Online CSS Advisor page appears.
D. An HTML file containing the Dreamweaver Browser Compatibility Check report
appears.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=85
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 86
You want to increase the number of rows in the repeating table. What should you do?
A. In the BASE template, click over repeating table.
B. In the BASE template, use the Template Description option.
C. In the Web page, use the Template Description option.
D. In the Web page, click over repeating table.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=86
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 87
Which panel should you use to rollback a Web page?
A. Files
B. History
C. Assets
D. Results
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=87
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 88
You apply the following attributes to the Div tags: style="position:relative" Which describes
how the images will be placed on the Web page? adobe&c=9A0-056&q=1
A. B
B. C
C. A
D. D
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=88
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 89
You have created a table with three rows and three columns with the top row having table
headers. You insert the text Serial Code, Product Code, and Product Number as headers in the
table. You see empty cell space on either side of the header text in the Serial Code and Product
Code cells. What should you do to delete the empty spaces without changing the overall width
of the table?
A. Click Clear Column Widths.
B. Click Clear Row Heights.
C. Click Convert Table Widths to Pixels.
D. Click Convert Table Widths to Percent.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=89
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 90
You create a Web page containing Flash files. You want to ensure that a user is redirected to
another Web page if the user is NOT able to view the Flash files. What should you do?
A. Apply the Control Shockwave Or Flash behavior.
B. Apply the Check Browser behavior.
C. Apply the Check Plugin behavior.
D. Apply the Go To URL behavior.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=90
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 91
You create a new Web page with document type XHTML 1.0 Transitional. You want to
change the document type to HTML 4.01 Transitional. What should you do?
A. Use the New Document option in the Preferences dialog box.
B. Use the Code Format option in the Preferences dialog box.
C. Use the Design Notes option in the File menu.
D. Use the Page Properties option in the Modify menu.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=91
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 92
You create a Web page called home.html which links to an external CSS file named
MMEvent.css. In the file home.html, the Shake effect is applied to an image for the
onMouseOver event. You want to reduce the speed with which the image shakes. What should
you do?
A. Modify the SpryEffects.js file.
B. Modify the AC_RunActiveContent.js file.
C. Modify the home.html file.
D. Modify the MMEvent.css file.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=92
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 93
You insert a button onto a Web page by using the Flash Button option and save the Web page.
You now want to change the URL of the button. What should you do?
A. Modify the URL for the button in the Property inspector.
B. Modify the Go To URL behavior from the Behaviors panel.
C. Modify the URL parameter by clicking the Parameters button in the Property
Inspector.
D. Use the Open Browser Window behavior from the Behaviors panel.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=93
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 94
You want to display an external Web page inside an AP Div element. You want to move the
external Web page along with the AP Div element without using server-side scripts. What
should you do?
A. Use IFrame.
B. Use File Field.
C. Use server-side includes.
D. Use Spry Widgets.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=94
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 95
You want to set the default encoding for an HTML page. What should you do?
A. Use the New Document category.
B. Use the Code Rewriting category.
C. Use the File Types / Editors category.
D. Use the Code Format category.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=95
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 96
What happens when you insert a repeating table with one row and one column inside an
existing repeating region? A new repeating region with a repeating table having one row and
one column is created inside the existing repeating region.
A. A table with one row and one column is created inside the existing repeating region.
B. A repeating table with one row and one column is created inside the existing
repeating region.
C. An optional region with a repeating table having one row and one column is created
inside the existing
D. repeating region.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=96
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 97
You want to edit a Web page that was created by using Dreamweaver 8. The Web page
contains a Flash Shockwave file. When you open the Web page, Dreamweaver CS3 prompts
you to convert active content. What happens when you enable Dreamweaver CS3 to convert
active content?
A. The security settings in Internet Explorer are changed automatically to allow Active
content to run on the computer.
B. A Java Script code is inserted in the Web page, which installs Flash Player 9 when
the Web page is previewed in the Internet Explorer.
C. A Java Script code is inserted in the Web page, which enables Internet Explorer to
run a Flash Shockwave file even when the Flash plug-in is not installed on the
computer.
D. A Java Script code is inserted in the Web page, which enables and runs Flash
Shockwave content in the Internet Explorer.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=97
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 98
You apply the Open Browser Window behavior to the onClick event for an image on a Web
page. You do NOT specify any attributes for the window that opens on clicking the image.
What happens when you click the image?
A. A minimized window opens.
B. A maximized window opens.
C. A window of the size of the parent window opens.
D. A window with a default size of 800 x 600 opens.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=98
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 99
What happens when you use the windows.location.href JavaScript property?
A. A link is created to another Web page.
B. A popup is opened.
C. The path of the linked Web page is returned.
D. The user is redirected to another Web page.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=99
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 100
You create a table and set the value of the border attribute to 1. When you preview the page in
a Web browser, the height of the table appears to be different from that in the Design view.
Why does this happen?
A. The Table Borders in Visual Aids is enabled.
B. The Table Mode is currently set to the Layout mode.
C. The Table Width in Visual Aids is enabled.
D. The table is currently set in the Expanded table mode.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=100
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 101
You want to print a Web page. You want to ensure that the printed layout isthe same as the
Design view. What should you do?
A. Select the Visual Aid option.
B. Select the Print Code option.
C. Select the Print Media Type option.
D. Select the Check Page option.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=101
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 102
You are in Code view. When you press the Space key after the text inside the body tag, a list of
attributes for the Body tag appears. Which key should you press to remove this list?
A. ALT
B. CTRL
C. ESC
D. SHIFT
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=102
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 103
You want to view the background color you applied to a table. What should you do?
A. Disable the Layout mode.
B. Disable the Expanded Tables mode.
C. Disable the CSS Layout Background.
D. Disable the CSS Layout Outlines.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=103
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 104
You want to insert active content that uses tags which are safe to run in Internet Explorer. What
should you do?
A. Edit the Code Format category.
B. Edit the Code Rewriting category.
C. Edit the Code Hints category.
D. Edit the CSS Styles category.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=104
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 105
The pages of a Web portal use the same layout. You want to create new Web pages for the
Web portal with a different layout. To create the new Web pages, you want use a nested
template using an already existing template. You also want to ensure that the changes you
make in the template are not replicated to the existing Web pages. What should you do?
A. Save the existing template after making changes.
B. Save an instance of the existing template.
C. Save the existing template after creating a nested region.
D. Save the existing template after creating a Repeating Region.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=105
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 106
A Web page contains the following text: <!-- #BeginLibraryItem Library/Adobe.lbi --><span
@ta class=ineprint Adobe © 2007</span><!-- #EndLibraryItem --> What is the output when
you view the Web page in a browser?
A. Adobe 2007
B. Adobe ?2007
C. Adobe
D. Adobe.lbi
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=106
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 107
You use JavaScript to define seven variables in the Script tag of a Web page. You define the
script type as text/javascript. You declare the variables in separate lines in the Code view. You
want to convert the variables into comments as efficiently as possible. What should you do?
A. Add the // comment.
B. Add the <!-- --> comment.
C. Add the /* */ comment.
D. Add the comment.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=107
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 108
You want to create a CSS rule in an external CSS file. You want the CSS rule to automatically
set the text font in all the Web pages linked to the CSS file. What should you do?
A. Create a new rule by using CSS Styles panel and select Class as Selector type.
B. Create a new rule by using CSS Styles panel and select Tag as Selector type.
C. Create a new rule by using CSS Styles panel and create an ID selector.
D. Create a new rule by using CSS Styles panel and create a pseudo-class selector.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=108
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 109
You create a three-row, three-column table in Standard mode. You enter text in the top-left cell.
You want to move that cell to the center cell. You do NOT want to use copy-and-paste to copy
the content.. What should you do?
A. Change the position of the top-left cell in the Expanded Tables mode.
B. Change the position of the top-left cell in the Layout mode.
C. Change the position of the top-left cell by using the Style Rendering option.
D. Change the position of the top-left cell by using the CSS Layout Box Model.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=109
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 110
You link an external CSS file to a Web page and select All from the CSS Styles tab. Then, you
select an element and delete the CSS rule applied to the element. What is the result?
A. The deleted CSS rule is removed from the Web page and the CSS Styles panel.
B. The CSS rule is deleted from the element to which the CSS rule is applied.
C. The CSS rule is deleted from the CSS file.
D. The deleted CSS rule is removed only from the CSS Styles panel.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=110
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 111
You insert a background image named imagebg1.gif onto a Web page by using the Page
Properties panel. You also insert another image named imagebg2.gif as the background image
by using the background attribute in the body tag. What happens when you delete the
background image path from the Page Properties panel?
A. Multiple instances of imagebg2.gif are displayed.
B. No background image is displayed on the Web page.
C. A single instance of imagebg2.gif is displayed on the top-left corner of the Web
page.
D. A single instance of imagebg2.gif is displayed on the center of the Web page.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=111
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 112
Which function should you use to display a confirmation message after a user enters data in a
text box?
A. msgBox
B. prompt
C. alert
D. window.open
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=112
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 113
You have disabled the Allow multiple consecutive spaces option in the document preferences.
You want to add a non-breaking space in the Design view of the Web page. What should you
do?
A. Press ALT + SPACEBAR
B. Press CTRL + SHIFT + SPACEBAR
C. Press CTRL + SPACEBAR
D. Press CTRL + ALT + SPACEBAR
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=113
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 114
What is the expected result when you use the Match Whole Word option in the Find and
Replace feature?
A. Limits the search to text that exactly matches the case of the text you want to find.
B. Treats all white space as a single space for the purpose of matching.
C. Limits the search to text that matches one or more complete words.
D. Causes selected characters and short strings in your search to be interpreted as
regular expression operators.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=114
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 115
You want to edit a table with fixed width in Layout mode. The table has one row and three
columns. What happens when you increase the table width horizontally in the Design view?
A. Only the right cell width increases.
B. A spacer image is added.
C. All the cells increase in width proportionately.
D. Only the left cell width increases.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=115
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 116
By default, what happens when you insert an image into your Web page?
A. Dream weaver automatically changes to the Layout mode, enabling you to apply
accessibility attributes.
B. Dream weaver shows the accessibility attributes in the Property Inspector.
C. Dream weaver shows the accessibility attributes with the image in the Design view.
D. Dream weaver prompts you for accessibility information.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=116
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 117
What is the primary function of the Browser Compatibility Check (BCC) feature in Dream
weaver?
A. Locates the connection scripts.
B. Locates the faulty CSS and HTML combinations.
C. Previews a Web page in all the Web browsers.
D. Tests the Web page in Device Central.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=117
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 118
Which should you use to create a consistent layout for the subsection and main section of a
Web site?
A. Templates
B. Snippets
C. Components
D. AP Elements
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=118
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 119
You use absolutely-positioned (AP) elements for the text layout of your Web page. You notice
that the Web page does not preview correctly when you change the window size of your Web
browser. Which feature should you use to resolve this error?
A. Add/Remove Netscape Resize Fix
B. Check Browser Compatibility
C. Apply Source Formatting
D. Insert Mark of the Web
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=119
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 120
You have a Web site that contains a large number of images. You are able to list the images in
the Asset panel. You remove a few images from the Web site. In the Asset panel, the removed
images are still listed as part of the Web site. Why does this occur?
A. The Enable Cache option is disabled in the Local info panel.
B. The Display dependent files option is not selected in Site Map Layout.
C. The links in the site are relative to the Site root.
D. The default images folder is not selected in the site.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=120
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 121
You manage Dreamweaver extensions by using the Adobe Extension Manager, which is
installed on a Windows XP computer. Some of the installed extensions appear as disabled in
the Extension Manager. You want to enable the extensions. What should you do?
A. Log on as Administrator.
B. Assign Write permissions on the extension.
C. Reinstall the extension.
D. Change the extension properties.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=121
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 122
You create a duplicate site for a Dreamweaver site and set a home page for the duplicate site.
What happens? (Choose two.)
A. When you cloak a file in one site, the file is automatically cloaked in the duplicate
site.
B. When you check-in a file in one site, the file is automatically locked in the duplicate
site.
C. When you create a duplicate site, you are warned of synchronization problem.
D. When you set a home page for one site, the same home page is automatically set for
the duplicate site.
E. When you duplicate a site, the sitemap is always similar for both the sites.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=122
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 123
What happens to a Web page when you create it by using the CSS starter page that is provided
with Dreamweaver?
A. CSS is applied only to the text on the Web page.
B. CSS is defined as CSS IDs which you call to apply to the content you create.
C. CSS is applied and the complete layout of the Web page is controlled by CSS.
D. CSS is defined as CSS classes that you call to apply to the content you create.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=123
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 124
What happens when you draw a layout cell on a Web page?
A. The layout cell automatically stretches to fit the entire width of the screen.
B. The layout cell is automatically nested inside a larger layout table.
C. The layout cell automatically snaps to grid.
D. The layout cell automatically snaps to guides.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=124
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 125
You are modifying a Web site by adding new content and graphics to it. You want to reset the
page layout resolution from 800x600 pixels to 1024x800 pixels. What should you do?
A. Use the Snap To Guides option.
B. Use the Snap To Grid option.
C. Use the Manage Sites panel option.
D. Use the Window Size option.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=125
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 126
You insert a ColdFusion ImageField in a form on a Web page. You select the ImageField and
set a value for the Cfimagefield option in the Property Inspector. What happen after you do
this?
A. A text field with text shown as an image.
B. An image placeholder.
C. A linked image.
D. A custom button.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=126
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 127
You are developing dynamic pages for which you want to set up a testing server. You want to
choose ColdFusion as the Server model. Which option should you choose rom the Access
popup menu to do this?
A. Remote Development Services (RDS)
B. WebDAV
C. Microsoft Visual SourceSafe
D. Local/Network
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=127
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 128
Which view in the Files panel requires you to define a home page to view the site hierarchy?
A. Local
B. Map
C. Remote
D. Testing Server
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=128
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 129
You have a Web page that has a rollover image. When you change the image ID of the rollover
image in Property Inspector, the rollover function in the image does NOT work as expected.
What should you do?
A. Reset the value of the Map option to the changed image I
D.
B. Reset the Low Src to the changed image I
D.
C. Reset the image name in the file panel to the changed image I
D.
D. Reset the image reference of MM_swapImage function to the changed image ID.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=129
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 130
What happens when you select the CSS Layout Box Model option by clicking the Visual Aids
button on the Document toolbar?
A. The view in Dreamweaver is changed to the Layout mode.
B. The selected CSS layout block is temporarily assigned background colors.
C. The padding and margins of the selected CSS layout block are displayed when you
select a block.
D. The outline of all the CSS layout blocks is displayed when you select a block.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=130
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 131
A Web page has an animated GIF file. You want to change the animation settings for the GIF
by using Dreamweaver. Which should you use?
A. The Tag Inspector.
B. The Optimize tool.
C. The Asset panel
D. The Behaviors panel.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=131
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 132
You develop a Web site that uses templates. You create new templates and replace the existing
templates in the Dreamweaver Site palette. You find that the new templates are not applied to
the existing Web pages. What should you do?
A. Modify the template by using the Template property.
B. Modify the template by using the Find and Replace command.
C. Modify the template by using the Update Pages command.
D. Modify the template by using Recreate Site Cache.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=132
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 133
You want to remove an extension in Dreamweaver. What should you do?
A. Apply the Remove connection Script option and restart Dreamweaver.
B. Delete the extension from the Macromedia Extension Manager, and restart
Dreamweaver.
C. Delete the extension from the Edit Command list, and restart Dreamweaver.
D. Delete the extension from the Asset panel, and restart Dreamweaver.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=133
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 134
What is the result when you use the JavaScript Window Object, window.status on a Web page?
A. The status of your Web page is set as active or inactive.
B. A temporary message is displayed in the status bar.
C. The size of the Web browser window is defined.
D. The status bar in the Web browser window is defined.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=134
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 135
You apply the blockquote tag to a paragraph in a Web page. How does text in the paragraph
appear on the Web page?
A. The text is aligned right.
B. The text is aligned left.
C. The text is center aligned.
D. The text is indented on the left and right.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=135
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 136
You link an external CSS file containing a CSS ID named Text_size to a Web page. You want
to apply the CSS ID Text_size to a paragraph on your Web page. Which should you use?
A. Property inspector
B. Code view
C. Asset panel
D. Design view
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=136
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 137
You are developing a site for your company. You create the home page for the site by using
frames. The left frame contains navigation and the right frame contains content. The page
contains the following code: <frameset rows="*" cols="231,*" framespacing="0"
frameborder="no" border="0"> <frame src="left.html" name="left" scrolling="No"
noresize="noresize" id="left" title="left" /> <frame src="right.html" name="right" id="main"
title="right" /></frameset> In the navigation panel, you create a link to the contact.html page
of the site. You want to ensure that the left panel is always available for navigation. Which two
target attributes should you assign? (Choose two.)
A. target="_blank"
B. target="_parent"
C. target="_self"
D. target="_top"
E. target="right"
F. target="left"
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=137
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 138
You want a client computer to be able to initiate inbound and outbound FTP connections with
an FTP server. Which FTP option should you use?
A. FTP
B. Passive FTP
C. Secure FTP
D. IPv6 transfer mode
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-056&qno=138
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TwPass Certification Exam Features;
-
TwPass offers over 2500 Certification exams for professionals.
More than 98,800 Satisfied Customers Worldwide.
Average 99.8% Success Rate.
Over 120 Global Certification Vendors Covered.
Services of Professional & Certified Experts available via support.
Free 90 days updates to match real exam scenarios.
Instant Download Access! No Setup required.
Price as low as $19, which is 80% more cost effective than others.
Verified answers researched by industry experts.
Study Material updated on regular basis.
Questions / Answers are downloadable in PDF format.
Mobile Device Supported (Android, iPhone, iPod, iPad)
No authorization code required to open exam.
Portable anywhere.
Guaranteed Success.
Fast, helpful support 24x7.
View list of All Exams (AE);
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
Download Any Certication Exam DEMO.
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
To purchase Full version of exam click below;
http://www.TwPass.com/
Was this manual useful for you? yes no
Thank you for your participation!

* Your assessment is very important for improving the work of artificial intelligence, which forms the content of this project

Download PDF

advertisement