70 270

70 270

http://www.TwPass.com

70-270

Microsoft

Installing, Configuring, and Administering Microsoft Windows XP

Professional

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?eCode= 70-270

The 70-270 practice exam is written and formatted by Certified Senior IT Professionals working in today's prospering companies and data centers all over the world! The 70-270 Practice Test covers all the exam topics and objectives and will prepare you for success quickly and efficiently.

The 70-270 exam is very challenging, but with our 70-270 questions and answers practice exam, you can feel confident in obtaining your success on the 70-270 exam on your FIRST TRY!

Microsoft 70-270 Exam Features

- Detailed questions and answers for 70-270 exam

- Try a demo before buying any Microsoft exam

- 70-270 questions and answers, updated regularly

- Verified 70-270 answers by Experts and bear almost 100% accuracy

- 70-270 tested and verified before publishing

- 70-270 exam questions with exhibits

- 70-270 same questions as real exam with multiple choice options

Acquiring Microsoft certifications are becoming a huge task in the field of I.T. More over these exams like 70-270 exam are now continuously updating and accepting this challenge is itself a task.

This 70-270 test is an important part of Microsoft certifications. We have the resources to prepare you for this. The 70-270 exam is essential and core part of Microsoft certifications and once you clear the exam you will be able to solve the real life problems yourself.Want to take

advantage of the Real 70-270 Test and save time and money while developing your skills to pass your Microsoft 70-270 Exam? Let us help you climb that ladder of success and pass your 70-270 now!

70-270

QUESTION:

1

You work as an administrator at ABC.com. The corporate network consists of a single Active

Directory domain named ABC.com. All client computers on the corporate network are configured to run Windows 2000 Professional. You are preparing to uABCrade the client computers to Windows XP Professional with zero impact on productivity. You use a server named ABC-SR01 that has a shared folder named Data to save the Setup files required for the uABCrade. You need to determine the appropriate manner in which to start the Setup. What is the first step to make sure the Setup files are installed in an unattended process on the client computers?

A. You should create a test environment and run an unattended installation of the Setup

Files.

B. You should execute the Winnt32.exe command and follow up with the xcopy command onABCSR01.

C. You should execute the Winnt32.exe command with the /dushare:\\ABC-SR01\data parameters.

D. You should use an OEM installation package on the first client computer.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=1

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

2

You are the desktop administrator for ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. All client computers on the network are configured to run Windows XP Professional. The ABC.com users who are assigned laptop computers often work from home. These laptop computers are set up specifically to make a connection to the network and the Internet without any problems. After a few weeks several laptop users complained that they cannot access the shared folders on the laptop computers even when working at the office. You check and discover that these users have permission to access the shared folders. You thus decide to make the necessary modifications in the local

GPO on all laptop computers. Which actions should you take to make sure of continued

Internet protection and provide access to the shared folders? (Choose Two.)

A. You should configure the Windows Firewall on the laptop computers.

B. You should assign all laptop computers to a global security group.

C. You should change the local GPO by deselecting the Prohibit the use of ICF on your

DNS domain network option.

D. You should enable TCP/IP filtering.

E. You should enable the Allow users to connect remotely to this computer option.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=2

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

3

You are employed as an administrator at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. A server named ABC-SR27 is used as a file server that hosts a shared folder. All network users store their files and documents on the shared folder. The ABC.com Finance department makes use of a custom application and save their files to the shared folder on ABC-SR27. You received a complaint from the Finance

Department members that some of the custom application files have become unusable resulting in productivity decrease when they have to restore the application using the backup.

You then find that the other network users configured the shared folder to be available offline and all indications are that this is the cause of the problem. You must make sure that the custom application files will remain unavailable when the users are not logged on. How can you achieve this without impacting on user access to other files in the folder? (Choose TWO.

Each answer forms part of the solution.)

A. You should change the network policy.

B. You should assign the Allow � Write permission to all users.

C. You should configure �My Documents� to be available offline in Windows

Explorer on every client computer.

D. You should include the custom application files in the Files not cached domain group policy.

E. You should select the Synchronize all offline files before logging off check box on the Offline Files tab.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=3

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

4

You work as the network administrator at ABC.com. All client computers on the ABC.com network are configured to run Windows XP Professional. A ABC.com user named Kara Lang is assigned a laptop computer named ABC-WS15. She complains that she gets random error messages regarding missing .dll files on ABC-WS15 when it is not connected to the docking station. After some troubleshooting you discover that the device driver uses the .dll file mentioned in the error messages as an external storage device. The storage device is in turn linked to the docking station of Kara Lang. There are no random error messages when she works in docked mode. To ensure productivity you need to make sure that this incident does not recur. How can this be accomplished? (Choose THREE. Each answer forms part of the solution.)

A. By disabling the support for the docking station in the BIOS.

B. By creating a new hardware profile named KingUndocked by copying the default hardware profile of ABC-WS15.

C. By disabling the server service in the Services Options.

D. by disabling the storage device in the undocked hardware profile.

E. By informing the user too restart ABC-WS15 using the undocked hardware profile.

F. by disabling the devices used by the docked hardware profile.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=4

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

5

ABC.com has employed you as an administrator for their organization. All computers on the network are configured to run Windows XP professional. A ABC.com user named Rory Allen is assigned a computer named ABC-SR12. ABC-SR12 is configured to host a custom application to create huge databases. A vast amount of disk space is occupied when databases are created with this application. At present the ABC-SR12 configuration is as in Exhibit: microsoft&c=70-270&q=1 You receive a complaint from Rory Allen regarding an error message when he attempts to run the application to create a database. Which actions should you take to create a mount point on the ABC-SR12 C-Drive to make sure that the application allows the creation of database without any error message?

A. You should point the mount point on the C-Drive to the D-Drive root directory.

B. You should convert both Disk A and Disk B to dynamic volumes.

C. You should convert both Disk A and Disk B to basic volumes.

D. You should configure an alternative file distribution system.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=5

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

6

You work as a desktop administrator for ABC.com. All computers on the ABC.com network are configured to run Windows XP Professional. A ABC.com employee named Rory Allen took over the duties of another employee named Kara Lang. This move involved taking over files, documents and the workstation named ABC-WS02 that was used by Kara Lang. however, Rory Allen discovered that he cannot access the documents and files on ABC-WS02.

You then attempt to grant Rory Allen the required permissions after logging on with a local administrator account, but only get an error message stating �access denied�. Which actions should you take to make the ABC-WS02 files accessible to Rory Allen? (Choose all that apply.)

A. You should assign the files and documents stored on ABC-WS02 to you.

B. You should make Rory Allen a member of the Power Users group.

C. You should make Rory Allen a member of the Domain users group.

D. You should assign Rory Allen the Allow-Full Control permission.

E. You should assign Rory Allen the Allow � Read & Execute permissions.

F. You should assign Rory Allen the Allow- Modify permission.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=6

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

7

You are employed as an administrator at ABC.com. All client computers on the ABC.com network run Windows XP Professional. You are preparing to install an OEM version of

Windows XP Professional on a new client computer named ABC-WS10. ABC-WS10 is equipped with the following components: � A PCI network card and graphics card � To accommodate the various drives including the hard drive, an industry standard architecture

(ISA) SCSI controller. Just after initializing the Setup process on ABC-WS10 you get an error message that informs you the �Setup is unable to find a hard disk�. However, even after checking for loose cables and functionality of the SCSI hard disk, you get the same problem.

To ensure productivity you need to make sure that the installation process can run successfully on ABC-WS10. How can this be accomplished? (Choose TWO. Each answer forms part of the solution.)

A. By restarting the Setup process.

B. By changing the Boot.ini file of ABC-WS10.

C. By running fdisk.exe /mbr and restart the installation.

D. By installing the driver for the SCSI adapter using F5 during the Setup process.

E. By restarting the installation from the Windows XP Professional installation C

D.

F. By install the driver for the SCSI adapter using F6 during the Setup process.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=7

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

8

You are employed as an administrator at ABC.com. All client computers on the ABC.com network are configured to run Windows 2000 Professional. You performed a successful migration to Windows XP Professional on all the client computers. You receive a complaint from a user named Kara Lang stating that she is experiencing problems while opening some of the Utilities that are available on the Control Panel. You receive an instruction to restore functionality to Kara Lang�s computer. All indications are that the error on her computer was caused by a dynamic linked library file (.dll file) that is located on a corrupted area on her hard drive. What actions should you take to accomplish this task?

A. You should execute the Sfc.exe command and command prompt.

B. You should execute the Sysprep.exe command at command prompt.

C. You should execute the Sysprep.exe command prior to installing the application.

D. You should execute the RIPrep.exe command prior to installing the application.

E. You should re-install Windows XP Professional.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=8

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

9

ABC.com has employed you as an IT admin for their organization. The ABC.com network consists of a single Active Directory domain named ABC.com. You performed a successful

migration of all Microsoft Windows 98 client computers to Windows XP Professional. A

ABC.com employee named Mia Hamm informs you that she is unable to access or restore her information from a tape device that was created before the uABCrade to Windows XP

Professional. Identify the next steps for restoring the backup to a Windows 98 computer?

(Choose TWO. Each answer forms part of the solution.)

A. You should restore the information in a non-compressed mode.

B. You should establish a performance baseline and restore the information.

C. You should restore Windows 98 using Ntbackup utility and the most recent

Automated System Recovery (ASR) backup.

D. You should restore the information in a compressed mode.

E. You should restore the information on the computer of Mia Hamm.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=9

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

10

You work as an administrator at ABC.com. All client computers on the network are configured to run Windows XP Professional computers. A ABC.com user named Kara Lang informs you that she is unable to connect to the secure intranet Web site at intranet.ABC.com. She gets an error message that the digital certificate is not from a trusted source as soon as she types http://intranet.ABC.com into the Internet explorer address bar. You check and discover that the intranet Web server is using a digital certificate issued by your company s Enterprise

Certificate Authority. The Enterprise Certificate Authority is located on a server named certificates.ABC.com. Which action should you take to make sure that Kara Lang is able to access the secure intranet Web site? (Choose TWO. Each answer forms part of the solution.)

A. You should install the certificate in the certificate store using the Certificate import

Wizard.

B. You should open the Internet Explorer�s list of certificates on the Kara Lang computer.

C. You should enable Use TLS 1.0 option in order to configure internet Explorer for the

Kara Lang computer.

D. You should request a new certificate from the enterprise CA.

E. You should contact the support company to obtain a certificate and add it to the list of personal certificates.

F. You should import a copy of the certificate into the Trusted Publishers certificates store of Kara Lang.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=10

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

11

You are employed as IT Admin at ABC.com. All client computers on the ABC.com network are configured to run Windows XP Professional. After successfully deploying three new applications to the ABC.com marketing division computers using Group Policy you receive

numerous complaints from the Marketing division users stating that they need to logout and logon many times before the applications can be seen on their computers. Which option should you select to ensure that the software is successfully deployed?

A. You should modify the group policy to apply the Always wait for the network at computer startup and logon policy option.

B. You should have the Maximum retries to unload and update user profile applied.

C. You should disable the existing EFS policy.

D. You should instruct the Marketing department users to synchronize their logon time to occur simultaneously.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=11

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

12

You are the newly appointed application developer at ABC.com. All computers on the

ABC.com network are configured to run Windows XP Professional and all employees belong to the local Users group. A ABC.com employee named Mia Hamm is assigned a computer named ABC-WS13. ABC-WS13 contains a removable hard drive with an third-party file system. Mia Hamm formats the removable hard drive in order to use it with her computer but she receives an �Access denied� error message as soon as she tried to format the drive. You must make sure that information can successfully be stored to the removable hard drive.

Which actions should you take?

A. You should grant Mia Hamm the Allow-Full Control permission.

B. You should assign Mia Hamm the Allow-Modify permission on ABC-WS13.

C. You should have Mia Hamm take ownership of all content on ABC-WS13.

D. Mia Hamm should be allowed to format the removable hard drive after you configured the local security settings. Thereafter she should be informed to remove the removable media.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=12

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

13

You are the senior technician for ABC.com. The client computers on the ABC.com network are configured to run Windows 98. You successfully uABCrade the client computers on the network to Windows XP professional. A ABC.com employee named Andy Booth is assigned a computer named ABC-WS09. Due to the nature of Andy Reid�s work he often has to make use of large database files that he stores in a folder named ABCData on ABC-WS09.

Unfortunately ABC-WS09 has insufficient hard drive space to allow Andy Booth to save database files to ABCData. You must enable Any Reid to save his database files to the

ABCData folder on ABC-WS05. What should you do? (Choose three.)

A. Install an additional hard drive on another client computer.

B. Install a bigger hard drive on ABC-WS09.

C. Create an NTFS volume and name it KingVolume.

D. Execute the convert Fixmbr command on KingVolume.

E. Execute the Convert c:/fs:ntfs command on KingVolume.

F. Execute the Ftonline e: command on ABCData.

G. Execute the Winnt32.exe /unattend command on ABCData.

H. Mount the ABCData folder on KingVolume.

I. Mount the ABCData folder on the existing hard drive on ABC-WS09.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=13

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

14

ABC.com has employed you as an administrator. All computers on the network are configured to run Windows XP Professional. At present all ABC.com employees save their files in the My

Documents folder on their client computers. ABC.com is now expanding operations and, as the building of a bigger office is on its way, users have to share computers and move around a lot. To this end you are preparing to implement a roaming user profile as well as a home directory for all employees. After the implementation of the roaming profiles you receive numerous complaints regarding an unacceptable log time that users have to wait to log on to their computers when they make use of their roaming profile. How can you solve the problem to improve speed?

A. You should set up a non-restrictive GPO for all employees.

B. You should add all employees to the Authenticated Users group.

C. You should modify the local user profile to a roaming profile.

D. You should modify the Target folder location to the home directory of the employees.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=14

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

15

You work as an administrator at ABC.com. All servers on the domain run Windows 2000 server and all client computers run Windows XP Professional. At present a computer named

ABC-DC01 is configured as a domain controller. ABC.com network users access resources in the ABC.com domain via ABC-DC01. You must make sure that the network client computers event log always retains 6 MB of data and thus want to configure a Group Policy to apply the required settings to the client computers. What should you do to make sure that the policies are applied consistently on all the client computers?

A. You should deploy the Group Policy as a network policy.

B. You should run use a restrictive group policy object and link it to all networkusers.

C. You should execute the Gpupdate /target:computer/sync command.

D. You should execute the Gpupdate /boot command.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=15

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

16

You work as the network administrator for ABC.com. The ABC.com network consists of a single Active Directory domain named ABC.com. Certain servers have been configured to run services such as RIS, DHCP and DNS. You are preparing to install Windows XP Professional on a computer named ABC-WS25. You discover that ABC-WS25 does not have a CD-ROM drive but is equipped with a Pentium IV 1-GHz processor, a 4-GB hard disk, a modem and a network interface card. The modem is located in the first PCI slot and the network interface card in the last ISA slot. You receive an instruction from the CIO to use a RIS bootable floppy disk to install Windows XP Professional on ABC-WS25. Whilst attempting to install

Windows XP Professional you discover that you cannot access the RIS server. Which actions should you take? (Choose TWO. Each answer forms part of the solution.)

A. By changing the BIOS settings of ABC-WS25.

B. By removing the network interface card.

C. By changing the modem to the ISA slot and the network interface card to the PCI slot.

D. By replacing the Memory card.

E. By replacing with PXE compliant network card.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=16

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

17

You are employed as a helpdesk technician at ABC.com. All servers on the ABC.com network run Windows Server 2003 and all client computers run Windows XP Professional Service

Pack 2 (SP2). Microsoft Internet Explorer is the only allowed browser on the ABC.com network. You receive a complaint from a user, named Amy Walsh, stating that other Web browser windows pop up whenever she accesses certain Internet Web sites. How can you prevent this from happening in a minimum amount of time and with least amount of modifications to her computer settings?

A. You should access the Internet Explorer settings on Amy Walsh�s computer remotely. Thereafter you should enable the Check for signatures on downloaded programs option.

B. You should access the Internet Explorer settings on Amy Walsh�s computer remotely. Thereafter you should enable the option to block pop-up windows.

C. You should access the Internet Explorer settings on Amy Walsh�s computer remotely. Thereafter you need to clock all outbound traffic from TCP port 443.

D. You should access the Internet Explorer settings on Amy Walsh�s computer remotely. Thereafter the Privacy tab should be accessed to determine the cookies that should be stored.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=17

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

18

You work as a technician at ABC.com. All computers on the ABC.com network are configured to run Windows XP Professional. All ABC.com users enjoy membership of the local Power

Users group. ABC.com has two work shifts and the computers are shared by employees who work on these shifts. Every computer has a predefined set shortcuts in addition to the system icons on the desktop that needs to be available to all users. Though users are allowed to place their own shortcuts on their desktop. Due to complaints from numerous users a new ABC.com policy is passed that prevents users from adding and removing shortcuts to the default desktop.

Which actions should you take to implement this policy ensuring that users are still able to change their own desktop configuration as they desire?

A. The Allow-Modify permission should be removed from the Documents as well as the settings\All Users folder.

B. The Allow-Read permission should be removed from the Document as well as the

Settings\%username% folders for all users.

C. You should apply separate profiles for the separate shifts of employees.

D. You should apply a restrictive Default Domain Group Policy Object.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=18

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

19

You are the newly appointed administrator at ABC.com. All servers on the ABC.com network run Windows 2000 Server and all client computers run Windows XP Professional. All

ABC.com employees are configured to have roaming profiles. A server named ABC-SR05 is configured to host the roaming profiles of employees in a folder named KINGDATA. A

ABC.com user named Kara Lang has been assigned to the Finance division. You receive a complaint from the Finance manager stating that Kara Lang make changes to her desktop settings constantly and need assistance from your department which results in her not meeting her target for the week. How can you prevent her from making any changes to her roaming profile in increase her work performance?

A. You should create local computer policy created on ABC-SR05 that stops them from modifying the location of My Documents.

B. You should create a group policy at the domain level that stops Kara Lang from saving her settings when she leaves a session.

C. You should make sure that the profile of Kara Lang on ABC-SR05 is modified to

Ntuser.man.

D. You should copy Kara Lang�s user profile into the local computer policy on all client computers.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=19

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

20

You work as an administrator at ABC.com. All servers on the ABC.com network run Windows

2000 Server and all client computers run Windows XP Professional. You are responsible for managing the Windows XP Professional laptop computers. The Marketing department makes use of a shared folder named ABCDATA that are located on a server named ABC-SR01.

Remote users in the Marketing department access the files in \\ABC-SR12\ABCDATA using the Offline Files feature. How can you improve the security of the files and make sure that files cannot be accessed if the laptop is stolen?

A. You should change the permissions on the home folder to only allow members of the

Authenticated Users group to access the files.

B. You should apply the Encrypt the Offline Files cache setting for the laptops using a

GPO.

C. You should remove the Offline Files options completely from the laptop computers.

D. You should apply a default domain policy that species Offline File restrictions.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=20

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

21

You are the helpdesk technician for ABC.com. The ABC.com network contains a single Active

Directory domain named ABC.com. You are preparing to install an OEM version of Windows

XP Professional on a new client computer named ABC-WS10. ABC-WS10 is equipped with the following components: � A PCI network card and graphics card � SCSI controller connecting A CD-ROM drive A Hard Drive Just after initializing the Setup process on ABC-

WS10 you get an error message that informs you the �Setup is unable to find a hard disk�.

However, even after checking for loose cables and functionality of the SCSI hard disk, you get the same problem. To ensure productivity you need to make sure that the installation process can run successfully on ABC-WS10 Which action should you take? (Choose TWO. Each answer forms part of the solution.)

A. You should restart the Setup process.

B. You should install the driver for the SCSI adapter using F5 during the Setup process.

C. You should copy ACPI Hal.dll from the Windows XP Professional CD-ROM.

D. You should change the Boot.ini file of ABC-WS10.

E. You should install the driver for the SCSI adapter using F6 during the Setup process.

F. You should run fdisk.exe /mbr and restart the installation.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=21

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

22

You work as the network administrator at ABC.com. The ABC.com network consists of a single Active Directory domain named ABC.com. All client computers on the ABC.com network are configured to run Windows XP Professional. You are preparing to deploy a new application that comes in the form of an .msi file to the ABC.com marketing department only.

A new ABC.com policy states that the Msiexec.exe utility should be used when an application is installed. Which action should you take to make sure that no other graphic interfaces are shown during this process?

A. You should create a logon script that executes the .msi file in attended mode.

B. You should execute a manual installation of the application.

C. You should execute a unattended installation of the application.

D. You should create a GPO that advertises the application to all users who will use the application.

E. You should apply a group policy that installs the package on client computers in the domain.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=22

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

23

You work as a system administrator at ABC.com. The ABC.com network consists of a single active Directory domain named ABC.com. You are responsible for administering 20 Windows

XP Professional laptop computers in the Finance department. Client computers have IP addresses that are assigned dynamically using Automatic Private IP Addressing (APIPA). A

ABC.com policy allows the Finance Department users to take their laptops home with them.

You receive a complaint from a ABC.com user stating that her laptop cannot access her network at home. You check and discover that her home network make use of a static IP

Address. YHow can you Finance Department user s laptops to connect to their networks at home and to the ABC.com network when they are in the office?

A. You should enable Internet Connection Firewall.

B. You should disable APIPA on the user�s client computer.

C. You should enable Challenge Handshake Authentication Protocol (CHAP)

D. You should set an IP Address in the Alternative Configuration tab.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=23

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

24

You are employed as an administrator at ABC.com. All servers on the ABC.com network are configured to run Windows Server 2000 and the client computer Windows XP Professional. A

ABC.com Marketing Department user named Amy Walsh is assigned a laptop computer named ABC-WS270. Amy Walsh takes ABC-WS270 to home in preparation for out of office workdays. Amy Walsh complains that she is forced to select either docked or undocked hardware profiles from the Hardware Profile Menu every time she turns ABC-WS270 on offsite. This is problematic as there is not always a docking station available and wastes valuable time. How configure ABC-WS270 so that she does not have to enter a hardware profile as well as to start automatically?

A. You should modify the hardware profiles on ABC-WS270 and position the Docked hardware profile at the top of the list of hardware profiles.

B. You should create a new hardware profile named Docked for the default hardware profile.

C. You should have ABC-WS270 restarted in the undocked profile.

D. You should delete the Docked hardware profile.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=24

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

25

You work as a desktop administrator at ABC.com. The servers on the network run are configured to run Windows Server 2000 and the client computers Windows XP Professional.

ABC.com users in the Marketing department sometimes connect to the ABC.com network from remote locations using dial-up connections. You receive numerous complaints from marketing personnel informing you that as soon as they dial in to the remote access server they are unable to establish connection. How can you solve the problem?

A. The default connection speed of the modem should be reduced.

B. You should restart the server to the Last Known Good Configuration.

C. The default connection speed of the modem should be increased.

D. You should replace the modem with a newly acquired one.

E. You should use Internet Connection Sharing to create a dial-up connection.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=25

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

26

You are the newly appointed administrator at ABC.com. All servers on the single Active

Directory domain run Windows Server 2000 and the client computers Windows XP

Professional. A ABC.com user named Dean Austin works in the Sales department. Dean

Austin is assigned a Bluetooth-enabled Windows XP Professional client computer named

ABC-WS345. You receive notification from Dean Austin that he is unable to connect his mobile phone using Bluetooth connectivity to ABC-WS345 but other Bluetooth devices are connecting properly to ABC-WS345. You check and discover that the mobile phone of Dean

Austin is unable to detect ABC-WS345. To ensure productivity how can you establish connection to ABC-WS345 from his mobile phone?

A. You should connect ABC-WS345 to a Bluetooth Personal Area Network.

B. You should enable Bluetooth connectivity on ABC-WS345.

C. You should put the mobile phone of Dean Austin in discovery mode.

D. You should enable infra-red mode on the mobile phone of Dean Austin.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=26

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

27

ABC.com has employed you as an IT admin. The servers on the network are configured to run

Windows Server 2000 and the client computers Windows XP Professional. The network contains 200 client computers. You are responsible for managing a computer named ABC-

WS270 that is configured to host an accounting application. Various users log onto

ABCWS270 to access the application to accomplish their daily tasks. These users make use of their local user accounts to access ABC-WS270. You want the passwords for the local user accounts on ABC-WS270 to be changed every 30 days. How should you configure so that the domain user accounts will remain unaffected?

A. By changing the local security policy on ABC-WS270 to limit the password age to

30.

B. By changing the default domain controller policy to apply a restrictive policy.

C. By changing the passwords never expires option on the computer that host the application.

D. By allowing passwords to be cached.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=27

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

28

You work as a system administrator at ABC.com. All servers on the ABC.com network run

Windows Server 2000 and all client computers run Windows XP Professional. A ABC.com user named Rory Allen has been assigned a laptop computer named ABC-WS234. Rory Allen informs you that he often utilizes a file named salesProject.doc when he is out of office. The file is located on a shared folder named C:\docs on file server named ABC-SR23. You configure all the required permissions to enable Rory Allen to access salesProject even when he is not logged on to the ABC.com network. However, Rory Allen informs you that there is no option to make the file available offline when he right-clicks the file on ABC-WS234. How can you solve the problem?

A. You should enable offline files on ABC-SR23 and reinitialize the offline folders cache on ABCWS234.

B. You should enable caching of files in the \\ABC-WS234\docs folder.

C. You should modify the server-based file permission to have the Allow-Read/Write permissions.

D. You should enable caching of files in the \\ABC-SR23\docs folder.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=28

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

29

You work as a technician at ABC.com. All client computers on the network are configured to run Windows XP Professional. You are in the process of installing a new application on a client computer named ABC-WS256. During routine monitoring you discover that the

performance on ABC-WS256 is degraded after the installation. You decide to uninstall the new application and reboot ABC-WS256 but it does not address performance issues. How can you return ABC-WS256 to its previous level of performance without losing any data or configuration settings in as little time as possible?

A. You should edit the registry.

B. You should use System Monitor to establish a performance baseline.

C. You should use the latest system restore point to restore Windows XP Professional after ABCWS256 is started in Safe mode.

D. You should run ABC-WS256 from the latest Full backup.

E. You should use the Auto Update utility.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=29

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

30

You work as a network administrator at ABC.com. All servers on the ABC.com network run

Windows Server 2000 and all client computers Windows XP Professional. You have installed

Internet Information Services (IIS) on a client computer named ABC-WS234 that will serve as a test machine for the development of new content for the internal Web site. However when you try to access the IIS Management Console you see the following options. - Creation of a new Website is not possible. - Creation of new virtual directory is possible. How can you allow creating of new websites in IIS Microsoft Management Console?

A. You should modify the properties for IIS on ABC-WS234.

B. You should assign the team the Full Control permissions to ABC-234.

C. You should assign the team the Allow-Read access to ABC-234.

D. You should install Internet Information Services (IIS) on a Windows 2000 Server as the test server.

E. You should uninstall and then re-install IIS on ABC-WS234.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=30

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

31

You are employed as a technician at ABC.com. All servers on the domain are configured to run

Windows Server 2000 and the client computers Windows XP Professional. A ABC.com user named Mia Hamm is assigned a client computer named ABC-WS270. Mia Hamm informs you that the security log on ABC-WS270 is full. When you attempt to clear the security log on

ABC-WS270 you notice that it is full of events that relate to logons, resource access, and other events that is not needed at this point in time. How can you ensure that ABC-WS270 prevent logging of these security events?

A. On ABC-WS270 auditing should be disabled.

B. On ABC-WS270 you need to configure the CrashOnAuditFail setting.

C. On ABC-WS270 Mia Hamm should be assigned as a member of the Domain

Admins group.

D. On ABC-WS270 auditing should be enabled on the event log.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=31

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

32

ABC.com has hired you as a network administrator. All client computers run Windows XP

Professional. A computer named ABC-WS125 is connected to the Internet via an ADSL connection that is configured with a static IP address obtained from your Internet Service

Provider (ISP). Internet access to the other client computers is provided by ABC-WS125 via

Internet Connection Sharing (ICS). You also configured the ABC-WS125 Windows Firewall accordingly and you check that it is able to ping internet domains and websites. You check and discover that the other client computers are able to ping ABC-WS125. However, other users complain that they do not get any response when they execute the ping connectivity test to the internet, how can you solve the problem?

A. You should clear the Allow incoming echo requests on the ICMP tab.

B. You should clear the Web server (HTTP) check box on the Services tab.

C. You should enable the Internet Control Message Protocol (ICMP) echo requests by making the necessary modifications to the Firewall.

D. You should deselect the Web server (HTTP) setting in the Services tab of Internet connection firewall.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=32

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

33

You employed as the administrator for ABC.com. All servers on the network run Windows

Server 2000 and the client computer Windows XP Professional with Service Pack 2 (SP2). A

ABC.com user named Kara Lang is assigned a computer named ABC-WS25 and configured with Remote Deskptop.. Kara Lang complained that she is unable to access ABC-WS25 when using Remote Desktop. However the configuration dialog box appears to be inaccessible when trying to setup the Windows Firewall to allow the Remote Desktop Protocol (RDP). Which actions would you take to enable the user to connect to ABC-WS25 when using Remote

Desktop without modifying the computer configuration of Kara Lang? (Choose TWO. Each answer forms part of the solution.)

A. You should configure the domain Group Policy objects (GPOs).

B. You should select the Allow incoming echo requests setting on the ICMP tab.

C. You should modify the TCP/IP properties.

D. You should enforce the No exceptions Windows Firewall policy not to be applicable on ABCWS25.

E. You should disable Windows Firewall on ABC-WS25.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=33

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

34

You work as an administrator at ABC.com. All servers on the network run Windows Server

2000 and the client computers run Windows XP Professional. You are in the process of installing an updated version of a custom application on three computers named ABC-WS201,

ABC-WS202 and ABC-WS203. The application can be updated by running an .msi Windows

Installer package. You need to identify the correct method to install the updated application on

ABC-WS201, ABCWS202 and ABC-WS203?

A. You should run the Msiexec.exe command with the /update CustomApp.msi parameter on the three computers.

B. You should execute the Winnt32.exe command and specify the

/dushare:\\original\updates on the three computers.

C. You should execute the Gpupdate /target: ABC-WS201, ABC-WS202, ABC-WS203 command.

D. You should execute the adsiedit command.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=34

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

35

You are the newly appointed administrator at ABC.com. All client computers on the network are configured to run Windows XP Professional. A computer named ABC-WS25 is configured to run several 16X applications. You are preparing to monitor ABC-WS25 performance with all the applications running concurrently. To this end you make use of the

System Monitor utility because it will allow you to select all the relevant performance counters required in your analysis. How can this be accomplished? (Choose TWO. Each answer represents part of your solution.)

A. Every one of the 16X applications should be run separately, but concurrent with each other.

B. You should have all the 16X applications configured to run in an A l priority class.

C. You should have the processor affinity configured for all applications.

D. You should monitor every instance of the applications.

E. You should use the Performance and Reliability Monitor as well.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=35

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

36

ABC.com has employed you as a IT admin. All client computers on the ABC.com network run

Windows XP Professional. You are assigned a client computer named ABC-WS03. You are in the process of installing a new driver for the network interface card (NIC) on ABC-WS03.

Upon restarting ABC-WS03, the monitor displays a STOP error with no text before you are

able to log on. You attempt to restart ABC-WS03 but receive a STOP error that halts the start process. You need to resolve this issue without affecting the user information on ABC-WS03 as well as restoring the original network adapter driver. Which actions should you take?

A. You should use the Last Known Good Configuration option to reboot ABC-WS03.

B. You should restore the System State information from a backup tape.

C. You should perform an Automated System Recovery restore using a verified backup.

D. You should reinstall the network adapter.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=36

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

37

You work as an administrator at ABC.com. A Windows XP Professional computer named

ABCWS270 is configured to host confidential information that must be available only to accountants in the Finance department. You receive notification from the manager in the

Finance department that another network user accessed ABC-WS270. You look into the matter and find that the network user accessed ABCWS270 with administrative permissions using a Domain Admins account. How can you prevent this from happening again?

A. You should make all accountant members of a GPO on ABC-WS270.

B. You should take away the Domain Admins group from the local Administrators group on ABCWS270.

C. You should apply a restrictive Default Domain Policy.

D. You should make all network users members of Power Users group on ABC-

WS270.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=37

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

38

You are a senior helpdesk technician for ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. All servers on the network are configured to run

Windows Server 2000 and the client computer Windows XP Professional. The Research and

Development department developed a new application on which they need to run some tests.

This new application is in the form of an .msi admin pack. A new policy states that all installations of applications should be over the network and that any repairs to the application are executed in the same location as the application files. You must make the necessary rollout preparations for the new application to comply with the ABC.com policy. Which actions should you take? (Choose Three. Each answer forms part of your solution.)

A. You should copy the .msi file to a shared folder.

B. You should edit an answer file in order to connect to the client computers to the

GPO.

C. You should have a Group Policy object (GPO) creatds that will advertise the

application to users who will be using the application.

D. You should perform a passive installation to the test computer.

E. You should create an .msi file that indicates the name of the workgroup.

F. You should point the GPO to the .msi file in the shared folder.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=38

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

39

You work as an administrator at ABC.com. All servers on the ABC.com network run Windows

2000 Server and all client computers run Windows XP Professional. A ABC.com Marketing department user named Andy Reid often works from home, and has been assigned a computer named ABC�WS016. On this particular day, Andy Reid informs you that he worked from home the day before. Andy Reid says that he created a new dial-up connection from

ABC�WS016, after logging on with his domain user account. When Andy Reid attempted to set up Internet Connection Firewall (ICF), he found that he was unable to do so. How can you ensure that he is able to create the dial-up connection he requires?

A. On ABC�WS016 the flow control option of the modem should be set to XON/XOF

F.

B. On ABC�WS016 the �Negotiate multi-link for single link connections� should be disabled.

C. On ABC�WS016 security settings for the dial-up connection should be configured in the Advanced (custom settings) security option.

D. On ABC�WS016 the local �Prohibit use of Internet Connection Firewall on your

DNS domain network� policy should be disabled.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=39

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

40

You are the senior network administrator for ABC.com. The company�s network consists of a single Active Directory domain named ABC.com. All the servers run Windows Server 2000 and the client computers Windows XP Professional. A user named Amy Wilson is assigned a client computer named ABC-WS63. You receive a complaint from Amy Wilson that ABC-

WS63 is not functioning as it should. While troubleshooting the computer, you find out that the hard disk on ABC-WS63 doesn�t work properly. You replace the hard disk and install

Windows XP Professional with all the default settings using the OEM version. You discover that you are unable to access files on ABC-WS63 and receive an error message stating �Error

5: Access is denied�. Identify your first step you should perform to ensure that she can access network resources successfully?

A. She should run the Dynamic Update Wizard.

B. She should make changes to the Boot.ini file.

C. She should determine whether the components are compatible.

D. She should run a complete installation of Windows XP Professional on ABC-WS63.

E. She should run the Accessibility Wizard.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=40

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

41

You are employed as a helpdesk technician at ABC.com. All servers on the ABC.com network run Windows Server 2003 and all client computers Windows XP Professional Service Pack 2

(SP2). You receive a complaint from a user, named Amy Walsh, stating that other Web browser windows open automatically whenever she accesses certain Internet Web sites. Amy

Walsh informs you that she only uses Microsoft Internet Explorer for browsing. How can you prevent this from happening again? (Choose all that apply.)

A. You should configure the Privacy setting in Internet Explorer to High.

B. You should remotely access the Internet Explorer settings on the computer of Amy

Walsh.

C. You should clear the existing cookies received by the Internet.

D. You should block cookies for the first-party and last-party cookies.

E. You should select the option that will block pop-up windows.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=41

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

42

ABC.com has hired you as a helpdesk technician for their network. A ABC.com user named

Dean Austin is assigned a Windows XP Professional computer named ABC-WS66. Dean

Austin needs to collect some documents from other users so he attempts to create a new shared folder named KingData on ABC-WS66. You must assist Dean Austin since he cannot create a new shared folder using Windows Explorer or the command line. What actions should you take to give Dean Austin the minimum required permissions to create shared folders?

A. You should add Dean Austin� user account to the Power Users group on ABC-

WS66.

B. You should assign Dean Austin Administrative Privileges.

C. You should add Dean Austin� user account to the Network Operators group on

ABC-WS66.

D. You should add Dean Austin� user account to the Domain Users group on ABC-

WS66.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=42

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

43

You are a help desk technician for ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. The servers on the network are configured to run

Windows Server 2003 and the client computers Windows XP Professional. A ABC.com user

named Mia Hamm is assigned a laptop computer named ABC-WS15. You get a telephone call from Mia Hamm while she is working off site stating that she is experiencing problems with

ABC-WS15. In order to assist her you ask her to send you a Remote Assistance invitation and to log off from the ISP. After receiving the invitation you inform her to log on again. You discover that you are unable to connect to ABC-WS15. How can you establish a Remote

Assistance connection with ABC-WS15?

A. You should enable the �Solicited Remote Assistance� policy.

B. You should instruct Mia Hamm to dial-in to the corporate LAN and resubmit the invitation.

C. You should instruct Mia Hamm to send the invitation as an e-mail attachment.

D. You should instruct Mia Hamm to send a new Remote Assistance invitation and remain connected to her ISP. Thereafter you need to accept the new invitation on your computer.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=43

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

44

You work as a helpdesk technician at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. During the course of the day you receive a call from a user named Amy Wilson informing you that the applications on her Windows XP

Professional computer are running slowly. You visit her office and examine her computer.

You notice that her computer has 64 MB of RAM and 100 MB free disk space. You need to determine how you can improve the performance? (Choose all that apply.)

A. You should grant Amy Wilson Administrator privileges.

B. You should execute a disk analysis and utilize the disk defragmenter if it is recommended.

C. You should delete temporary files and unnecessary program files using the disk cleanup utility.

D. You should add more RAM to her computer.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=44

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

45

ABC.com has hired you as a helpdesk technician. All laptop computers on the ABC.com network run Windows XP Professional. All ABC.com users have their local user accounts on their computers. A ABC.com employee named Clive Wilson works in the Research and

Development department. Clive Wilson is issued a portable USB print device that he needs to be installed. You log on to the computer of Clive Wilson and disable the restrictions on loading unsigned drivers. You notice that the other local computer policies are configured with the default settings. You restart the computer of Clive Wilson and connect the USB print device. You notice that the printer does not appear in the Printers folder and no documents can

be printed. How can you ensure that Clive Wilson is able to print without any hiccups?

(Choose TWO. Each answer forms part of the solution.)

A. You should change the Driver Signing Options.

B. You should assign Clive Wilson to the local Printer Operators group.

C. You should select the Roll Back Diver.

D. You should select the Make this action the system default check box.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=45

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

46

You work as an administrator for ABC.com. You have recently uABCraded all client computers to Windows XP Professional. Before the uABCrade, the computers had the

Multilanguage edition of Windows 2000 Professional installed. After the uABCrade, the users of these computers report that the Regional and Language Options no longer provides the option to switch between the German and the Japanese user interface. As a result, only the

German user interface can be used. How can you ensure that the computer is able to use the

Japanese and German user interfaces? (Choose TWO. Each answer forms part of the solution.)

A. You should add the Japanese as an input language by selecting the �install files for

East Asian languages� check box.

B. You should run Multilingual user interface setup tools from the Windows XP

Professional CDROM in order to install the Japanese user interface.

C. You should reboot the computer.

D. You should restart the computer.

E. You should perform a clean installation of Windows XP Professional.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=46

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

47

Sara s dual processor Windows XP Professional computer runs two 16-bit Windows programs.

Performance is slow. Using Task Manager, Sara notices one processor consumes 90% CPU usage, while the other consumes 10%. Sara wants to maximize the programs performance.

What two steps could be tried in an effort to adjust the performance of the running programs?

A. Change the Windows performance option from Application to System cache.

B. Adjust the CPU s affinity.

C. Increase the size of the paging file.

D. Add more RAM to the computer.

E. Run each 16-bit program in its own memory space.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=47

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

48

You are the administrator for an Active Directory domain network. All client computers are running Microsoft Windows XP Professional. You need to move Client A from its current position into location B, as shown in the exhibit. Client A is currently a DHCP client. After the computer has been moved, you must ensure that it can communicate with all systems on the network. Which of the following represents the correct new settings for Client A? Select the best answer. microsoft&c=70-270&q=1

A. IP Address: 172.168.8.4, Gateway: 172.168.1.1, Subnet Mask: 255.255.0.0

B. IP Address: 172.168.1.133, Gateway: 172.168.8.101, Subnet Mask: 255.255.255.0

C. IP Address: 172.168.1.7, Gateway: 172.168.1.1, Subnet Mask: 255.255.255.0

D. IP Address: 172.168.1.7, Gateway: 172.168.1.1, Subnet Mask: 255.255.0.0

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=48

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

49

Cathy has been delegated the administration of five computers running Windows XP

Professional running Service Pack 1. She wants to standardize the users desktop settings. She decides to disable the Run command and Control Panel via a group policy. See the exhibit for templates. microsoft&c=70-270&q=1 Which administrative template does Cathy need to use to accomplish this? Select the best answer.

A. Windows.adm

B. Conf.adm

C. System.adm

D. Inetres.adm

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=49

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

50

Professional installed on their computers. All users store their data in a shared folder on Cathy s computer. Cathy decides to use Internet Connection Sharing (ICS) to share her DSL connection with the other users. She configures and deploys ICS to the users. All users but Max are able to use Internet Explorer to access the Web. Max is unable to do so but he has no issues using any of the resources available on the peer to peer network. Why can t Max access the Web? Select the best answer.

A. Max needs to reconfigure his TCP/IP settings to obtain a TCP/IP address automatically

B. Max has not enabled ICS on his computer.

C. Max s computer has the wrong subnet address.

D. Max s computer has the wrong IP address.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=50

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

51

You are responsible for desktop deployments for your organization. Part of your job is to develop new ways of automating the deployment of Windows XP Professional to new computers and preexisting computers being uABCraded. Your current project requires you to create different ways for your local and field staff to quickly deploy Windows XP. To do this, you prepare a computer with Windows XP Professional installed and configure it the way the computers settings are required for computers used within the main office. For these systems, you run the Sysprep utility to prepare the systems so you can create an image file for later use.

After you distribute the image to your local and field staff, two different problems occur.

When the local staff try to use the image file created with Sysprep, instead of running through the Windows XP Professional installation without prompting for information, the Windows

Welcome screen appears requiring the staff to enter additional setup information. Because your local staff will be deploying this image on a wide array of computers, you want to ensure that this image works without any interaction by the end user. The other problem is that the field staff report that the Sysprep image is too restrictive to what they need configured. They need to create new configurations more often and need to do it quickly without rebuilding an image each time. What should you do to rectify these two different problems? Choose two.

Each correct answer represents part of the solution.

A. For the local site, use Setup Manager to create a Sysprep answer file. Copy the answer file to a floppy disk, and insert the disk into new computers when the disk image is applied.

B. For the field sites, create an Unattend.txt answer file. Copy the file to the

C:\\Winnt\\System32 folder on the test computer. Run the Sysprep utility and re-create the disk image using third-party software.

C. On the computer you used to run Sysprep, rerun the Sysprep command with the factory switch. Once complete, re-create the disk image using your imaging software.

D. For the field sites, create an Unattend.txt answer file. Copy the file to a floppy disk.

Instruct the field staff to run the Winnt32.exe setup program using the winnt[32]/u:answer file /s:install source command line. Instruct them to edit the

Unattend.txt file to make the changes they need to make.

E. For the field sites, create an Unattend.txt answer file. Copy the file and the image file created using Sysprep to a RIS server. Have the field staff boot to the RIS server to install the Sysprep image using the Unattend.txt answer file.

F. Have the local staff use a RIS server to apply the disk image to the computers at the local site.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=51

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

52

You are the desktop administrator for a mid-size accounting firm. Management has recently drafted new user guidelines that require a standard user profile to be created for all domain user accounts. In addition, domain users must be prevented from making permanent changes to this

standard profile. After some planning and research, you create a standard company wide user profile and distribute it to all users. After a short while, you receive reports from some users saying that the changes they have made to their desktop configuration and settings have overwritten the profile settings you created in the standard profile. What two steps do you need to undertake in order to ensure that the standard profile is protected and that users cannot make permanent changes? Choose two. Each answer represents part of the solution.

A. Create a standard desktop and user configuration and copy the User.dat file from the folder to your network server.

B. Open Control Panel. In System properties, copy the standard user profile folder to the profile server. Grant the Everyone group the "Allow-Full Control" permission on the copied profile. Name the directory that contains the standard user profile Standard.man.

C. Open the local default user profile. Rename Ntuser.dat to Ntuser.man.

D. Remove the permission to View Folder Contents on all directories that hold the roaming profile for all users in the domain.

E. Open Control Panel. In System properties, copy the mandatory user profile to the profile server. Grant the Everyone group the Allow-Full Control permission on the copied profile. Change the profile type from Local to Roaming.

F. Open Control Panel. In System properties, copy a preconfigured User.dat file to the profile server.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=52

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

53

Martina has Windows NT 4 Workstation installed on her home desktop computer. This computer is running some applications that require the use of her sound card; however, her sound card does not have a Windows XP�compatible driver. Martina is planning on replacing the sound card at some point, and she has purchased an uABCrade to Windows XP

Professional. She decides to install Windows XP Professional on her desktop computer in a dual-boot configuration. She has an extra 4GB partition that can be used. What is the minimum free disk space required to install Windows XP Professional on the extra partition?

A. 500MB

B. 650MB

C. 1GB

D. 1.5GB

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=53

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

54

Mike is the network administrator for a medium-sized company. All of the computers that are installed must be a part of Active Directory and installed in SJ.MASTERMCSE.COM. The computers should be installed into Active Directory during initial installation. When Mike installs the computers, he has no problem adding them to the domain. Mike has asked Steve, a

contract worker, to assist with installations. When Steve attempts to add computers to the domain, he is denied access. What are the minimum rights that Steve needs to be assigned so that he can also add computers to the domain during installation?

A. Steve needs to be made a member of the Domain Admins group.

B. Steve needs to be made a member of the Power Users group.

C. Steve needs to be made a member of the Server Operators group.

D. Steve needs to be granted the user right to add workstations to the domain.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=54

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

55

Your company has a variety of client computers that are running Windows 98. You want to uABCrade these machines to Windows XP using RIS. What requirement must be met on a client computer to uABCrade to Windows XP Professional from a RIS server?

A. The computer must use a PXE-based boot ROM.

B. The computer must use a RIPrep-based boot ROM.

C. The computer must use a RIS boot disk with any network adapter that supports

RIPrep.

D. There is no option to uABCrade with RIS.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=55

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

56

Curtis is the network manager for a large company. He has been tasked with creating a deployment plan to automate installations for 100 computers that need to have Windows XP

Professional installed. Curtis wants to use RIS for the installations. In order to fully automate the installations, he needs to create an answer file. He does not want to create the answer files with a text editor. What other program can he use to create unattended answer files via a GUI interface?

A. UAF

B. A n s w e r Manager

C. Setup Manager

D. System Preparation Tool

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=56

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

57

Otto is the network manager of a small company. Several of the users have asked to have their computers uABCraded to Windows XP Professional. One of the users, Jennifer, wants to

uABCrade her computer from Windows NT 3.51 Workstation to Windows XP Professional.

Which of the following options should Otto use?

A. Run WINNT.

B. Run WINNT32.

C. Run UABCrade.

D. First, uABCrade to Windows NT 4 Workstation or Windows 2000 Professional and then uABCrade to Windows XP Professional.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=57

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

58

You are the network administrator for a medium-sized company. Your company recently purchased 20 new Windows XP computers for the accounting department. Previously, the accounting department was using older computers, running Windows 2000 Professional. The accounting department users are asking to have their Windows 2000 Professional settings transferred to their new computers. Which of the following options should you use?

A. Connect the computers to the network whose user state data needs to be migrated, and run the XPMIGRATE command-line utility.

B. Use the ScanState and LoadState command-line utilities to collect and migrate user state data.

C. Connect the computers to the network whose user state data needs to be migrated, and run the XPTRANSFER command-line utility.

D. Create a GPO for Migration and apply it to the new Windows XP computers.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=58

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

59

You have a user, Bob, who needs to install a new digital camera on his laptop. Originally when the computer was installed, the default setting for driver signing options was Block�Never

Install Unsigned Driver Software. The driver for the digital camera is not signed, but you know that the driver is okay to load. You log in as the Administrator for the laptop and change the driver signing to Warn�Prompt Me Each Time to Choose an Action. When Bob logs on to install the digital camera, he is still unable to install the new driver. What course of action should you take?

A. In the Boot.ini file for the computer, add the /Fastdetect switch.

B. In the driver signing options, make sure you selected the Make This Action the

SystemDefault check box.

C. Verify that the local security setting for the computer is not configured for Prevent

Users from Installing New Drivers.

D. Verify that the Registry setting HKEY_LOCAL_COMPUTER\Drivers\Edit is not

set to 0.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=59

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

60

You are the administrator for a Fortune 500 company. You have a group of computers that were running Windows 2000 Professional and have been uABCraded to Windows XP

Professional. One of the users complains that none of them are able to take advantage of the

ACPI features of Windows XP Professional. When you investigate the problem, you realize that the computers are all using an outdated BIOS that is not ACPI compliant. You contact the computer manufacturer and obtain the latest flash BIOS for the computers. The BIOS is fully

Windows XP compliant. You successfully update the BIOS on the first computer. When you restart the computer, Windows XP will not load, and you see the following error message:

STOP: 0x000000079HAL_MISMATCH What course of action should you take?

A. In the computer�s BIOS settings, enable ACPI power management support.

B. Use the Recovery Console to replace the HAL.DLL file with ACPIHAL.DLL, and then restart the computer.

C. Use the Recovery Console to replace the APMHAL.DLL file with ACPIHAL.DLL, and then restart the computer.

D. Reinstall Windows XP Professional with the Repair option and update the HAL during the installation process.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=60

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

61

Ken configured his computer with the accessibility options StickyKeys and ToggleKeys.

Everything was working properly. Then Ken went to a meeting. When he returned after 30 minutes, his accessibility options were no longer working. What is most likely the problem?

A. The accessibility options are configured to be automatically reset if the computer remains idle for a specified amount of time.

B. Ken needs to log on again to enable the accessibility features.

C. Ken needs to restart his computer to enable the accessibility features.

D. The accessibility settings have become corrupt and need to be reset.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=61

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

62

Meredith is a user with limited mobility. She wants to use an alternative pointing device instead of a regular mouse pointer. You install the device and load the appropriate driver. What additional step should you take?

A. Configure SerialKey Devices through Accessibility Options.

B. Configure Disable Serial Devices through Accessibility Options.

C. Configure Alternative Serial Devices through Accessibility Options.

D. Configure ParallelKey Devices through Accessibility Options.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=62

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

63

You are the system administrator for the Psychic Buds network. One of your users, Bill, uses two different Windows XP computers. He wants to be able to use his user profile from either computer. Which of the following steps would you need to take to specify that a user profile is available over the network for a Windows XP client?

A. In Control Panel, in the User Profiles tab of the System Properties dialog box, specify that the profile is a roaming profile.

B. Rename the user profile to NTUSER.NET.

C. Use Windows Explorer to copy the user profile to a network share.

D. In the Local Users and Groups utility, in the Profile tab of the user Properties dialog box, specify a UNC path for the roaming profile.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=63

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

64

Sean works in the IT unit, where all of the Windows XP Professional computers have been configured in a workgroup called IT. You want him to be able to create users and groups on the

Windows XP Professional computers within the workgroup but not to manage properties of users and groups that he did not create. To which of the following groups should you add Sean on each Windows XP Professional computer he will manage?

A. Administrators

B. Power Users

C. Server Operators

D. Power Operators

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=64

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

65

You have a Windows XP Professional computer that is located in an unsecured area. You want to track usage of the computer by recording user logon and logoff events. To do this, which of the following auditing policies must be enabled?

A. Audit Account Logon Events

B. Audit Process Tracking

C. Audit Logon Events

D. Audit System Events

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=65

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

66

Linda is using Windows XP Professional on her laptop computer, and the C: partition is running out of space. You want to identify any areas of free space that can be reclaimed from temporary files. What utility should you use?

A. Disk Administrator

B. Disk Manager

C. Disk Cleanup

D. Disk Defragmenter

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=66

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

67

Each user within your company uses Windows XP Professional and Windows 98 on laptop computers. Many of the users work partly at home or offsite and only occasionally come into the office. These users need a convenient way to manage their folders so that when they are online, their folders are automatically synchronized with the network. You decide to use offline folders. Which of the following options best describes which shares can be used for offline files and folders?

A. You can use offline files and folders only from shares on Windows XP computers.

B. You can use offline files and folders only from shares on Windows XP or Windows

98 clients.

C. You can use offline files and folders from any share on a computer that uses the

SMB protocol.

D. You can use offline files and folders from any share that is local to your network.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=67

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

68

You are the network administrator of a medium-sized company. You are trying to attach a network share to a computer whose IP address is 131.200.1.16. You are not sure of the computer�s NetBIOS name. Which of the following command-line utilities can you use to determine the NetBIOS name?

A. IPCONFIG

B. NBTSTAT

C. PING

D. GROPE

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=68

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

69

You are the network administrator for a small company. Your network consists of three workgroups. The Sales workgroup consists of a variety of Microsoft client operating systems.

You want to make printing as easy as possible. You have shared a network printer on a

Windows XP Professional computer. For which of the following clients can you support drivers on the print server? (Choose all that apply.)

A. Windows 3.1

B. Windows 95

C. Windows 98

D. Windows NT 4 Real selection selection

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=69

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

70

You have a small network at home. Your computer connects to the Internet via a DSL connection. In addition, your computer connects to a LAN that contains four other computers that are all running Windows XP Professional or Windows 2000 Professional. The other computers in the LAN do not have Internet access. You decide to implement Internet

Connection Sharing so that all of your computers can connect to the Internet via a single DSL connection. Which of the following requirements must be met in order to use ICS?

A. You must have a VPN connection.

B. The network clients must be configured to use WINS.

C. The network clients must be configured to obtain an IP address automatically.

D. The network clients must have the ICS service installed.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=70

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

71

You are the network administrator for a large corporation. The accounting department requires that a specific application, ABC.EXE, be run every day to create daily reports on accounting activity. The application needs to be run at 6 p.m. on Monday through Friday. The accounting manager has asked you to automate the process so that reports are generated on the specified schedule without any user interaction. Which Windows XP utility allows you to configure automated tasks?

A. Scheduled Tasks

B. Automated Scheduler

C. Task Manager

D. Task Automater

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=71

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

72

You are about to install a new driver for your CD-ROM drive, but you are not 100 percent sure that you are using the correct driver. Which of the following options will allow you to most easily and quickly save your current configuration and then return your computer to the previous state if the new driver is not correct?

A. Safe Mode

B. Driver rollback

C. System Restore utility

D. System File Recovery utility

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=72

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

73

You work as a Network Administrator for ABC Inc. The company has a Windows 2000-based network. All client computers run Windows XP Professional. The network configuration is shown in the image below: microsoft&c=70-270&q=1 You log on to Client 2 and find that you are unable to access files on which you were working on the previous day. Those files are residing on Server A. When you ping Server A by using its host name or IP address, Server A is unreachable, whereas another user, Robert, is able to access it. You are able to successfully ping Client 1. Which of the following is the most likely cause of the issue?

A. The router is malfunctioning.

B. The DNS service is not working.

C. Client 2 is malfunctioning.

D. Server A is malfunctioning.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=73

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

74

You work as a Network Administrator of a Windows 2000 domain. The domain consists of a server named Accounts and thirty Windows XP Professional clients. You want to accomplish the following tasks: � Users in the domain should be able to work on any Windows XP

Professional computer and have their own predefined desktop settings available on them. �

Users should be allowed to make changes to the desktop settings while they are logged on. �

Changes made to the desktop settings should not be saved when they are logged off. You take

the following steps: � Configure a roaming profile for each user in the domain. � Use

\AccountsProfiles\%Username% as the profile path. Which of the following assigned tasks will you be able to accomplish? Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply.

A. Users in the domain will be able to work on any Windows XP Professional computer and have their own predefined desktop settings available on them.

B. Changes made to the desktop settings will not be saved when they log off.

C. None of the tasks will be accomplished.

D. Users will be allowed to make changes to the desktop settings while they are logged on.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=74

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

75

You are a Network Administrator of a Windows 2000 Active Directory-based network. You want to install Windows XP Professional on Client A through the remote installation method.

You take the following steps: � Configure a computer as a RIS server. � Place the RIS server on the network. microsoft&c=70-270&q=1 You try to deploy Windows XP

Professional on Client A. The connection to the RIS server fails. You reboot the client computer and try to start the deployment. You are unable to establish the connection. What is the most likely cause?

A. A DHCP server is not configured on the network.

B. The RIS server is not working.

C. A WINS server is not configured on the network.

D. A RIS client is not installed on the network.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=75

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

76

You work as a Network Administrator for ABC Inc. The company has a Windows 2000 Active

Directory-based network. All client computers on the network run Windows XP Professional.

You have configured two organizational units (OUs) named Marketing and Sales. The Sales

OU is configured as shown in the image below: microsoft&c=70-270&q=1 You are required to install the latest service pack on all the computers. You create a group policy object (GPO) for the computers in the Marketing OU. The GPO successfully installs the service pack on all the computers in the Marketing department. You apply the GPO to the Sales OU, but it does not install the service pack on the computers in the Sales department. You instruct users in the

Sales department to restart their computers. However, the GPO still does not assign the service pack to these computers. What will you do to resolve the issue?

A. Move the computer accounts of the Sales department to the Sales OU.

B. GPOs cannot be used to install a service pack.

C. Move all user accounts of the Sales department to the Sales OU.

D. Install Windows XP Professional on all client computers in the Sales department.

Install the service pack manually on each computer.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=76

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

77

You work as a Network Administrator for ABC Inc. You uABCrade all Windows 98 client computers in your company s network to Windows XP Professional. David, a Sales Manager, wants to see last year s sales report of the company. He tries to restore data from a Windows 98 backup tape. Windows Backup is unable to read or restore data from the tape. How will you resolve this issue?

A. Import the tapes to an existing application media pool. Log on as a local

Administrator and perform the restoration.

B. Restore data on a Windows 98 computer. Back up the data in non-compressed mode.

Restore the data on David s computer.

C. Create a new system media pool in removable storage. Add the tapes to the media pool. Perform the restoration.

D. Grant David Allow-Modify permission on removable storage.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=77

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

78

You work as a Network Administrator for Net West Inc. Rick, a Sales Executive, has a laptop configured with an Ethernet PC card and a modem. You have just installed Windows XP

Professional on his laptop. Rick uses his laptop in his office and when visiting clients. You are required to accomplish the following tasks: � Configure Rick s laptop to conserve battery power during his sales trips. � If required, Rick should be able to use his Ethernet PC card device during his sales trips. You take the following steps: � Create a new hardware profile named Undocked. � Use Device Manager to disable the modem and Ethernet PC card devices for this hardware profile. � Ask Rick to use this profile during his sales trips. Which of the assigned tasks will you be able to accomplish?

A. Both the tasks will be accomplished.

B. You will be able to configure Rick s laptop to conserve battery power during his sales trips.

C. None of the tasks will be accomplished.

D. Rick will be able to use his Ethernet PC card device during his sales trips.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=78

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

79

You work as a Network Administrator of a Windows 2000 domain-based network. Kate, a

Web Developer, publishes a Web application on her Windows XP Professional computer by using IIS. She creates a folder named ACCOUNTS in C:Inetpubwwwroot folder. Three Web pages named ACCOUNTS.HTM, ACCOUNTSREP.HTM, and SALESREP.HTM are kept in this folder. Kate wants these pages to be accessed only by the accounts employees having a valid user name and password. The directory security structure is as follows: microsoft&c=70-

270&q=1 You are required to ensure that only valid users are able to access these files.

However, you are also required to enable the non-authenticated users to access the other pages of the Web site. How will you accomplish this?

A. Select the Basic authentication check box in the Web site properties.

B. Modify the security permissions on the ACCOUNTS folder to list the users authorized to access the files.

C. Clear the Anonymous access check box in the Web site properties.

D. Modify the security permissions on the three files in the ACCOUNTS folder to list the users authorized to access the files.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=79

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

80

You work as a Network Administrator for Net World-Wide Inc. You configure a laptop with

Windows XP Professional for Rick, a Sales Manager. The laptop contains an IEEE 1394 PC card. Rick uses the laptop while working in his cabin and when attending meetings. You have to accomplish the following tasks: � Configure the laptop to conserve power while Rick is attending any meeting. � Rick should be able to use the IEEE 1394 PC card, while he works in his cabin, without any burden of reconfiguration. In order to accomplish the tasks, you take the following steps: � Disable the IEEE 1394 PC card by using Device Manager. � Instruct

Rick to enable the card when required. What will happen after you have taken the required steps?

A. The laptop will be configured to conserve power while Rick is attending any meeting.

B. Rick will be able to use the IEEE 1394 PC card without any burden of reconfiguration.

C. None of the tasks will be accomplished.

D. Both tasks will be accomplished.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=80

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

81

You work as a Network Assistant in Tech Perfect Inc. The company has a Windows 2000based network. You create a folder named IMPFILES. You provide the following permissions

on the folder to the different groups: microsoft&c=70-270&q=1 Martha, a Sales Manager, is a member of all the groups listed in the table. What will be Martha s effective permission?

A. Full Control

B. Change

C. Write

D. Modify

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=81

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

82

You work as a Network Administrator for ABC Inc. The company has a Windows 2000-based

Active Directory network. All users in the network have Windows XP Professional computers.

You have installed DHCP on the network to automatically assign IP addresses to client computers. You install a new computer for a new user, Alice. She complains that she is unable to access the network resources. You run IPCONFIG on her computer and receive the following IP configuration information: microsoft&c=70-270&q=1 Other users are not facing the same problem. What is the most likely cause?

A. The TCP/IP protocol suite is not installed on her computer.

B. The DNS server is not working on the network.

C. The computer is not able to connect to the DHCP server.

D. The computer is not able to connect to the WINS server.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=82

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

83

You work as a network administrator for Net Perfect Inc. The company has a Windows-based network. Rick, your assistant, connects a network printer to the network. He is unable to install the printer from his Windows XP Professional computer by using the Plug and Play feature.

What is the most likely cause?

A. Windows XP Professional does not support the Plug and Play feature.

B. The spooler settings are inappropriate on Rick s computer.

C. The Plug and Play feature does not work for network printers.

D. Rick does not have the Manage Print permission.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=83

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

84

You are the desktop administrator for your company. A user named Joey uses an Windows XP

Professional portable computer. No recent hardware changes have been made to the computer.

Joey reports that when he turns on his portable computer, he receives a message stating the

System disk is not found. The portable computer has a recent Automated System Recovery

(ASR) backup of the System State. You verify that Joey created an ASR backup before the accident. You need to ensure that Joey s computer can start Windows XP Professional from the hard disk. What should you do?

A. Restart the computer using the LastKnownGood configuration.

B. Restart the computer in Safe Mode, and restore Windows XP Professional from the latest restore point.

C. Boot the computer from the ASR floppy disk, and restore the operating system from the latest ASR backup.

D. Boot the computer from the Windows XP Professional CD, and restore the operating system from the latest ASR backup.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=84

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

85

You are the network administrator for a life insurance company. You have uABCraded all client computers from Windows 98 to Windows XP Professional. Users in the Marketing department work with large image files. One of these users, Michelle, attempts to save a file to the Proposal folder on drive C. Michelle cannot save her file because there is not enough free space on the disk. You install a new disk on Michelle s computer and create an FAT volume named MountVol. When you attempt to mount the volume in an empty folder under drive C, the Mount option is unavailable. You need to mount the volume. Which command should you run?

A. convert C:/FS:NTFS

B. Mountvol /L C:\Proposal

C. Mountvol /D C:\Proposal

D. convert C:/CvtArea:Nt.sys

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=85

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

86

Your corporate network includes two remote access servers, one running Windows NT Server

4.0 and another running Windows 2000 Server. Each server has four modems. A single telephone line distributes incoming calls to the server modems. Sonya is an executive. She travels frequently. Her laptop computer is equipped with a smart card reader and runs

Windows XP Professional. You want to configure Sonya s computer to establish a remote access connection with the corporate network using her smart card. Corporate security policy requires that the strongest encryption be used for authentication and data transmission. In addition, the sessions must be disconnected if the server does not support these requirements.

You must configure the Security options for Sonya s computer. What should you do? (Choose

three. Each correct answer represents part of the solution.) Select Advanced (custom settings).

A. Select Advanced (custom settings).

B. Select Typical (recommended settings).

C. Select Require data encryption (disconnect if none).

D. In Advanced settings, disable all protocols but MS-CHAP v2.

E. For the Validate my identity as follows option, select Use smart card.

F. In Advanced settings, select Use Extensible Authentication Protocol (EAP).

G. For the Validate my identity as follows option, select Require secured password.

H. Select Automatically use my Windows logon name and password (and domain if any).

I. In Advanced Security Settings, select Require encryption (disconnect if server declines).

J. In Advanced Security Settings, select Maximum strength encryption (disconnect if server declines).

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=86

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

87

You are a help desk technician for your company. Users in the Marketing department have recently received mobile computers. Andrea, an employee in the Marketing department, calls you for advice. She wants to configure the mobile computer to go on standby mode after 20 minutes and to hibernate after 45 minutes of inactivity. You decide to access the Power

Options Properties dialog box on your Windows XP Professional computer for reference as shown in the exhibit. (Click the Exhibit(s) button.) Which power scheme should you instruct

Andrea to use?

A. Always On

B. Max Battery

C. Presentation

D. Portable/Laptop

E. Home/Office Desk

F. Minimal Power Management

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=87

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

88

You are the desktop administrator for your company. All desktop computers run Windows XP

Professional. On your Windows XP Professional laptop computer, you install a multilingual user interface in Chinese. You also install the East Asian languages. After Windows XP restarts, the desktop appears in the Chinese Language. You need to configure the desktop to start in English. What should you do? (Choose two. Each correct answer represents part of the solution.)

A. Specify English (United States) as the default in Appearances and Themes.

B. In the Standards and formats area of Regional Options, select English (United

States).

C. Specify English (United States) - US as the default input language in Regional and

Language Options.

D. Enable the Language Icon in the Taskbar settings of Regional and Language

Options. Choose English or Chinese from this taskbar.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=88

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

89

You administer a purely Windows 2000 network for a company that sells audio CDs. Your company s headquarters is located in Sacramento, CA, and the company maintains another branch office that is located approximately 15 miles from headquarters. Your company s

Human Resources director, Carl, has contacted you about sending documents regarding updated OSHA regulations to the branch office. Carl does not want to send these documents through the mail, and he does not have time to deliver them personally. The fax machine at headquarters cannot be used to send the documents. Carl has asked you to devise an alternative delivery method. You decide to print these documents from your Windows XP Professional computer to a print device that is located at the branch office. A shared printer has been installed on a Windows XP Professional computer named Alpha. Because no direct WAN link exists between the networks, you must connect to the branch office s network over the Internet with a VPN connection. After making the VPN connection , you open Internet Explorer and type http://Alpha/printers, but you do not see a printer. You want to print the document to the print device on Alpha. Which of the following actions should you perform?

A. Contact the network administrator in the branch office, and request that he install IIS on Alpha.

B. Open Windows Explorer and browse to the branch office s printer by using My

Network Places.

C. Install IIS on your Windows XP Professional computer.

D. Install the driver for the remote printer on your Windows XP Professional computer.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=89

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

90

You are an architect, and you use a computer that runs Windows XP Professional. You have installed a CAD application on your computer. When it is running, you notice that all other applications on the computer become noticeably slower. You require access to this application, but you must be able to perform other tasks while the CAD application is running. Which of the following actions should you perform?

A. Reduce the priority of the CAD application.

B. Increase the priority of the remaining applications.

C. Reduce the priorities of all applications.

D. Increase the priorities of all applications.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=90

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

91

You are a sales representative for a company that sells address lists for direct mail purposes.

You use a Windows XP Professional laptop computer when you are traveling. You purchase a

PC card that combines a modem and a NIC. You insert the PC card, and you are prompted to reboot. After rebooting, you discover that the devices appear in Device Manager; however, neither device is operational. You want to make these devices functional. Which of the following actions should you perform?

A. Install the drivers manually.

B. Reboot the computer.

C. Connect the modem to an IEEE 1394 interface.

D. Obtain a PS2-to-USB adapter, and connect the mouse to a USB port.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=91

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

92

You are a help desk technician for ABC. The ABC Active Directory-based network consists of several branch offices that are connected to headquarters through private WAN links. None of the offices is connected to the Internet. E-mail services are provided by Exchange 2000 Server.

You must implement Remote Assistance. You work at headquarters, and you must be able to establish Remote Assistance sessions with all Windows XP Professional computers on the network. Which of the following actions should you perform?

A. Configure MSN Messenger on all Windows XP Professional computers to use

Exchange 2000 Server.

B. Download the latest version of MSN Messenger from the Microsoft Web site, and deploy it on all Windows XP computers.

C. Add the domain user accounts of the technical support personnel to the list of

Remote Desktop Users on the Remote tab of System Properties in Control Panel.

D. Assign the Allow - Modify NTFS permission for the Network Service folder to the technical support personnel on all Windows XP Professional computers.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=92

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

93

You install Windows XP Professional on your home computer. When the installation concludes, you see only the Recycle Bin icon on the desktop. You do not see the My

Computer, My Network Places or My Documents icons on the desktop. You want these icons to appear on the desktop. Which of the following actions should you perform?

A. Enable Use Windows classic folders in Folder Options.

B. Manually enable the appropriate desktop icons in Control Panel.

C. Configure folders to use the simple folder view.

D. Right-click the desktop, and select Show Desktop Icons.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=93

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

94

You administer an Active Directory-based domain for ABC. All ABC users must be able to work on any Windows XP Professional computer in your domain, but they should not be able to shut down any of those computers. Which of the following actions should you perform?

A. Ensure that the local Users group on each Windows XP Professional computer does not have the Shut down the system right.

B. Assign the appropriate NTFS permissions for System Properties in Control Panel.

C. Configure the Remove and prevent access to the Shut Down command policy.

D. Remove the Power Options icon from Control Panel on all Windows XP

Professional computers.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=94

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

95

You administer a Windows 2000 domain for a company that manufactures and distributes electronic equipment. Brad, the Director of Marketing, asks you to uABCrade 25 of the computers in his department from the Windows 2000 Professional operating system to the

Windows XP Professional operating system. You successfully uABCrade the computers with the default configurations. One month later, Brad notifies you that those users who received the uABCraded computers can no longer log on. Which of the following actions should you perform?

A. Instruct the users to log on to their computers by using their local accounts rather than their domain accounts.

B. Set each of the 25 users Apply Group Policy permission for the GPO that controls the account lockout policy to Deny.

C. Reinstall Windows XP Professional on those 25 computers.

D. Activate Windows XP Professional with Microsoft Clearing House.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=95

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

96

You administer an Active Directory network. You plan to deploy a spreadsheet application to several departments by using Windows Installer and Group Policy. Each department requires a slightly different customization of the application. You verify that the application can be packaged. You want to accomplish the deployment by using the least administrative effort.

Which of the following actions should you perform?

A. Create one .msi file for all departments, and create a separate .mst file for each department.

B. Create a separate .msi file and a separate .mst file for each department.

C. Create a separate .msi file for each department, and create one .mst file for all departments.

D. Create a separate .msi file for each department, create a separate .mst file for each department, and create one .zap file for all departments.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=96

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

97

All Development department employees belong to the Development group, which resides in an organizational unit (OU) named OU1. microsoft&c=70-270&q=1 A service pack for

Windows XP Professional is available, and you want to deploy the service pack to the

Development department. You create a Group Policy Object (GPO) to deploy the service pack, and you link the GPO to OU1. The GPO does not have the desired effect. Which of the following actions should you perform?

A. Add all members from the Development department to OU1.

B. Assign the Apply Group Policy permission for the GPO to the Development group.

C. Add all computers from the Development department to OU1.

D. Link the GPO to the Development group.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=97

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

98

You administer a single Windows 2000 domain, and you are responsible for managing users workstations. Jennifer shares a printer on her Windows XP Professional computer. Jennifer and a Help Desk technician, Eric, must be able to control access to this printer. All domain users other than Jennifer and Eric should be allowed only to submit and manage their own print jobs.

Which of the following permissions should you assign?

A. Assign the Allow - Manage Printers and Allow - Manage Documents permissions to

Jennifer and Eric. Assign the Allow - Manage Documents and Allow - Print permissions to the Users group.

B. Assign the Allow - Manage Printers and Allow - Manage Documents permissions to

Jennifer and Eric. Assign the Allow - Print permission to the Users group.

C. Assign the Allow - Manage Printers permission to Jennifer and Eric. Assign the

Allow � Manage Documents permission to the Users group.

D. Assign the Allow - Manage Printers permission to Jennifer and Eric. Assign the

Allow � Manage Documents and Allow - Print permissions to the Users group.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-270&qno=98

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TwPass Certification Exam Features;

- TwPass offers over

2500

Certification exams for professionals.

- More than

98,800

Satisfied Customers Worldwide.

- Average

99.8%

Success Rate.

- Over

120

Global Certification Vendors Covered.

- Services of Professional & Certified Experts available via support.

- Free 90 days updates to match real exam scenarios.

- Instant Download Access!

No Setup required.

- Price as low as $19, which is 80% more cost effective than others.

- Verified answers researched by industry experts.

- Study Material

updated

on regular basis.

- Questions / Answers are downloadable in

PDF

format.

- Mobile Device Supported (Android, iPhone, iPod, iPad)

-

No authorization

code required to open exam.

-

Portable

anywhere.

-

Guaranteed Success

.

- Fast, helpful support 24x7.

View list of All Exams (AE);

http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx

Download Any Certication Exam DEMO.

http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx

To purchase Full version of exam click below; http://www.TwPass.com/

Was this manual useful for you? yes no
Thank you for your participation!

* Your assessment is very important for improving the work of artificial intelligence, which forms the content of this project

Download PDF

advertisement