HP0 663
http://www.TwPass.com
HP0-663
HP
NonStop Data Communication Basics
http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?eCode= HP0-663
The HP0-663 practice exam is written and formatted by Certified Senior IT Professionals working in
today's prospering companies and data centers all over the world! The HP0-663 Practice Test covers
all the exam topics and objectives and will prepare you for success quickly and efficiently.
The HP0-663 exam is very challenging, but with our HP0-663 questions and answers practice exam,
you can feel confident in obtaining your success on the HP0-663 exam on your FIRST TRY!
HP HP0-663 Exam Features
- Detailed questions and answers for HP0-663 exam
- Try a demo before buying any HP exam
- HP0-663 questions and answers, updated regularly
- Verified HP0-663 answers by Experts and bear almost 100% accuracy
- HP0-663 tested and verified before publishing
- HP0-663 exam questions with exhibits
- HP0-663 same questions as real exam with multiple choice options
Acquiring HP certifications are becoming a huge task in the field of I.T. More over these
exams like HP0-663 exam are now continuously updating and accepting this challenge is itself a task.
This HP0-663 test is an important part of HP certifications. We have the resources to
prepare you for this. The HP0-663 exam is essential and core part of HP certifications and
once you clear the exam you will be able to solve the real life problems yourself.Want to take
advantage of the Real HP0-663 Test and save time and money while developing your skills to pass
your HP HP0-663 Exam? Let us help you climb that ladder of success and pass your HP0-663 now!
HP0-663
QUESTION: 1
Which access method functions exclusively over a WAN interface?
A. TCP/IP
B. ATP6100
C. IPX/SPX
D. SNAX/APN
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=1
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 2
Which technology provides security for Web traffic?
A. UDP
B. HTTP
C. SSL
D. LDAP
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=2
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 3
Which product provides a server-side JavaScript environment for NonStop systems?
A. iTP WebReporter
B. iTP Search Engine
C. iTP Secure WebServer
D. iTP Active Transaction Pages
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=3
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 4
The TCP protocol corresponds to OSI layer _______.
A. 2
B. 3
C. 4
D. 5
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=4
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 5
Which SCF command shows active Telnet sessions on process $zn02c?
A. info window $zn02c.*
B. stats window $zn02c.*
C. info service $zn02c.*
D. status service $zn02c.*
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=5
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 6
Which SCF command determines if Expand line $ltur is configured as a member of a multiCPU path?
A. status line $ltur, detail
B. status path $ltur, detail
C. status device $ltur,detail
D. status object $ltur, detail
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=6
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 7
Which service does QIO provide to the TCP/IP subsystem?
A. SCF management interface
B. TCP/IP process monitoring
C. shared memory management
D. data packet trace facility
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=7
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 8
Which application layer products use the OSI protocol stack? Select TWO.
A. OSI/AS
B. OSI/MHS
C. OSI/IPX
D. OSI/TS
E. OSI/FTAM
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=8
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 9
Which configuration file maps network names to IP addresses?
A. portconf
B. names
C. services
D. hosts
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=9
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 10
The acronym TFTP identifies _______.
A. Total File Transfer Protocol
B. Terminal File Transfer Protocol
C. Trivial File Transfer Protocol
D. TCP/IP File Transfer Protocol
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=10
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 11
Which access methods are supported by the OSI subsystem? Select TWO.
A. Expand
B. X25AM
C. IPX/SPX
D. PAM
E. SNAX/APN
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=11
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 12
Which configuration provides the best fault tolerant solution when installing multiple SWAN
concentrators?
A. two E4SA ports, two IP subnets, two hubs
B. two E4SA adapters, two IP addresses, two hubs
C. two E4SA adapters, two IP subnets, two hubs
D. two E4SA ports, two IP addresses, two hubs
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=12
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 13
Which line-handler is used to interconnect NonStop servers using fiber optic cables and
NonStop cluster switches?
A. Expand-over-FOX
B. Expand-over-ServerNet
C. Expand-over-IP
D. Expand-over-ATM
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=13
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 14
What is the most appropriate network technology to use in a network of geographically
dispersed Automated Teller Machines (ATMs)?
A. Token Ring
B. point-to-point wide area
C. multidrop fiber
D. Asynchronous Transfer Mode (ATM)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=14
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 15
A company provides video on-demand services to external company sites. What is the most
appropriate technology to support this service?
A. 10baseT Ethernet network
B. SNA advanced peer-to-peer network
C. asynchronous transfer mode (ATM) network
D. X.25 public data network (PDN)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=15
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 16
Which emerging LAN-based technology provides flexible connectivity of desktop and portable
devices in an office environment?
A. fiber optic LAN
B. CAT3 cabling
C. wireless LAN
D. 10BaseT cabling
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=16
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 17
Which event is most likely to interrupt availability in a satellite connected network?
A. direct sunlight on the uplink
B. increased environmental noise
C. decreased ozone levels
D. heavy rain
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=17
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 18
Which SCF command sets up a TCP/IP route?
A. ADD ROUTE
B. DEFINE ROUTE
C. SET ROUTE
D. SEND ROUTE
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=18
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 19
Which transport mechanism does the SNMP protocol use?
A. PDP
B. STP
C. FTP
D. UDP
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=19
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 20
Exhibit: Which number represents a bus topology?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
E. 5
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=20
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 21
How many bits are used in a TCP or UDP port number to select a host socket?
A. 8
B. 16
C. 32
D. 64
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=21
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 22
How many octets are used in a Class C IP address to determine the network address?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=22
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 23
Which TCP/IP protocol is connection-oriented?
A. UDP
B. TCP
C. ARP
D. DLP
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=23
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 24
You are connecting three network hosts using 10Base2 cabling. What does this require?
A. one terminator
B. two terminators
C. one T-connector
D. two T-connectors
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=24
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 25
What is the primary function of the subnet mask?
A. change Class C to Class B
B. group octets in larger formats
C. split IP networks into smaller groups
D. increase the number of network hosts
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=25
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 26
Which OSI layer do the UDP and TCP protocols map to?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=26
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 27
To which topology is it easier to add an additional host?
A. bus
B. star
C. ring
D. loop
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=27
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 28
The Address Resolution Protocol (ARP) operates at OSI layers _______.
A. 1 and 2
B. 2 and 3
C. 3 and 4
D. 4 and 5
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=28
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 29
Which cable type connects a SWAN concentrator directly to an E4SA?
A. crossover
B. null modem
C. RJ-11
D. RS232
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=29
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 30
A well-known SMTP port is _______.
A. 22
B. 23
C. 24
D. 25
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=30
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 31
What is the IEEE standard for token ring?
A. 802.2
B. 802.3
C. 802.4
D. 802.5
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=31
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 32
Where in the OSI model does the transport layer reside?
A. layer 4
B. layer 5
C. layer 6
D. layer 7
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=32
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 33
Which communication method uses a transmit and receive clock?
A. asynchronous
B. synchronous
C. stop-start transmission
D. isochronous
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=33
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 34
What is the highest OSI layer at which a router performs routing functions?
A. 2
B. 3
C. 4
D. 5
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=34
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 35
A set of rules that governs the operation of communicating entities is a _______.
A. logical unit
B. token
C. protocol
D. session
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=35
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 36
What is the default Class B subnet mask?
A. FF.FF.FF.00
B. FF.FF.00.00
C. FF.00.00.00
D. 00.00.00.00
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=36
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 37
Layer 4 of the OSI model is known as the _______.
A. network layer
B. transport layer
C. session layer
D. presentation layer
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=37
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 38
Which device works only at OSI layer 2?
A. repeater
B. bridge
C. router
D. gateway
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=38
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 39
What is the recommended maximum segment length of a 10BaseT cable?
A. 25 m
B. 50 m
C. 100 m
D. 200 m
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=39
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 40
The IEEE 802.3 standard refers to _______.
A. Token Ring
B. Ethernet
C. VTAM
D. TCAM
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=40
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 41
What is the maximum number of systems allowed in an Expand network?
A. 63
B. 255
C. 256
D. 4080
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=41
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 42
AWAN management tools can be used to _______.
A. configure the protocols of each AWAN port
B. configure a connection to an IBM3270 terminal
C. add subdevices to an X.25 line
D. initiate an SCF trace on an asynchronous line
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=42
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 43
Which GUI tool simplifies the configuration of a SWAN concentrator?
A. WAN Wizard Pro
B. Guided Replacement Tool (GRT)
C. SWAN Configuration Tool (SCT)
D. DSM/SCM
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=43
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 44
Which action starts a TCP/IP process?
A. TACL run command
B. SCF START TCP/IP command
C. TSM Console Start TCP/IP option
D. TCPCOM Start TCP/IP option
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=44
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 45
Which subsystem managers are used to configure an Expand-over-FOX connection?
A. $ZZKRN , $ZZLAN
B. $ZZLAN , $ZEXP
C. $ZZWAN , $ZZFOX
D. $ZZLAN , $ZZWAN
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=45
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 46
What is a PVC in an X.25 network?
A. permanent voice circuit
B. permanent virtual circuit
C. private virtual circuit
D. priority virtual connection
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=46
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 47
What is the name of the default SNAX/XF service manager process?
A. $ZZWAN
B. $SSCP
C. $SNAX
D. $ZSNX
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=47
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 48
Which function does a communications subsystem manager perform?
A. controls which users can access the subsystem
B. provides a management interface to the subsystem
C. sends SNMP trap messages to an SNMP manager
D. manages access to the Communications Manager Process (CMP)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=48
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 49
Which NonStop ServerNet products support TCP/IP?
A. FESA, E4SA, TRSA, MFIOB
B. FESA, E4SA, ServerNet/FX
C. FESA, E4SA only
D. FESA, E4SA, ServerNet/DA
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=49
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 50
What best describes an FESA Ethernet port interface?
A. 100 Mbps, thin Ethernet
B. 10 Mbps, RJ45
C. 10 Mbps, RJ11
D. 100 Mbps, RJ45
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=50
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 51
What best describes an E4SA Ethernet port interface?
A. 100 Mbps, thin Ethernet
B. 10 Mbps, RJ45
C. 10 Mbps, RJ11
D. 100 Mbps, RJ45
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=51
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 52
Which SCF command shows the hardware MAC address (or addresseses) of the E4SA adapter
E4SA0?
A. info sac $ZZLAN.E4SA0.*
B. info pif $ZZLAN.E4SA0.*
C. info adapter $ZZLAN.E4SA0,detail
D. info lif $ZZLAN.E4SA0.*,detail
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=52
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 53
Which PU type is a host node in an SNA peer-to-peer network?
A. 2
B. 2.1
C. 3.1
D. 5
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=53
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 54
Which statement describes Ethernet LAN architecture?
A. token passing in a ring network
B. carrier sense multiple access/collision detect (CSMA/CD) in a bus network
C. carrier sense multiple access/collision detect (CSMA/CD) in a ring network
D. token passing in a bus network
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=54
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 55
Which tools manage an AWAN access server? Select TWO.
A. Command Line Interface (CLI)
B. Subsystem Control Facility (SCF)
C. RAS Management Tool
D. Communications Management Interface (CMI)
E. AWAN Wizard
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=55
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 56
Which processes will be running in a 6-processor system configured with E4SA adapters?
A. one LANMON process pair and six LANMAN processes
B. one LANMAN process pair and six LANMON processes
C. six LANMON processes and six LANMAN processes
D. one LANMON process pair and one LANMAN process pair
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=56
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 57
Which SCF command configures an SNA physical unit address?
A. alter line
B. alter atm
C. alter pu
D. alter lu
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=57
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 58
In a TCP/IP subsystem, what directs the LISTNER to listen on specific ports?
A. PORTCONF file in $SYSTEM.ZTCPIP
B. SERVICES file in $SYSTEM.ZTCPIP
C. LISTNER port attribute in SCF
D. port parameter in the LISTNER TACL run command
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=58
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 59
Which DEFINE parameter directs a socket application process to use a domain name server?
A. =tcpip^process^name
B. =tcpip^resolver^name
C. =tcpip^host^file
D. =tcpip^transport^name
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=59
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 60
Bandwidth from a NonStop server to a LAN is improved by increasing the number of _______.
A. hubs
B. E4SA adapters
C. TCP/IP processes
D. hosts
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=60
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 61
Which tool displays a formatted view of data transmitted over a TCP/IP network?
A. measure
B. inspect
C. sniffer
D. breakout box
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=61
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 62
The hosts file associates a TCP/IP address with a _______.
A. socket
B. port
C. MAC
D. name
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=62
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 63
Which server can a workstation contact to obtain an IP address on a network?
A. BOOT
B. FTP
C. Telnet
D. DHCP
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=63
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 64
A proxy server can improve network performance by _______.
A. caching web pages
B. performing protocol conversion
C. providing multiple network connections
D. compressing the data stream
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=64
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 65
When establishing a Telnet session, the choices displayed represent Telnet _______.
A. options
B. services
C. labels
D. logons
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=65
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 66
Which technique improves Telnet access security?
A. using the NOBANNER option
B. not assigning windows to the process
C. using only one TELSERV process
D. assigning a non-default port for the TELSERV process
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=66
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 67
Users are authenticated for access to Telnet services on NonStop by providing a valid _______.
A. Guardian/Safeguard userid and password
B. Windows/NT domain userid and password
C. Guardian userid and remote password
D. IP address and community name
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=67
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 68
In the EMS log, which subsystem identifiers are associated with network communications
events? Select TWO.
A. TSM
B. TCI
C. IPB
D. KRN
E. WANMGR
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=68
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 69
What is the correct order of the SLSA SCF object hirearchy?
A. ADAPTER, LANMAN, PIF, SAC
B. LANMAN, SAC, ADAPTER, PIF
C. ADAPTER, LANMAN, SAC, PIF
D. LANMAN, ADAPTER, SAC, PIF
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=69
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 70
Which SCF command is used to view X.25 network throughput?
A. info line $x25x
B. status line $x25x
C. trace line $x25x
D. stats line $x25x
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=70
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 71
Which command allows you to view events in the EMS log?
A. emsdist type P, collector $0, textout [#myterm]
B. fup copy emslog,,share
C. emscinfo $0, detail
D. emsdist type P, textout [#myterm]
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=71
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 72
Which SCF command shows the status of all Expand connections?
A. info line $ncp,detail
B. status line $ncp,detail
C. info process $ncp,lineset
D. status process $ncp,lineset
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=72
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 73
Which SLSA process is automatically started in each processor?
A. LANMAN
B. LANMON
C. WANMAN
D. WANMON
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=73
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 74
Which command would you use to determine if any E4SA adapters are in a Stopped state?
A. info sac $zzlan.*
B. info adapter $zzlan.*
C. status adapter $zzlan.*
D. status device $zzlan.*
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=74
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 75
Which utility is most commonly used to detect a specific IP address on a network?
A. FTP
B. PING
C. PROBE
D. FINGER
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=75
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 76
Which SCF command verifies that the WAN manager process is started?
A. info process $zzkrn.#zzwan
B. info subsys $zzwan
C. status subsys $zzwan
D. status process $zzkrn.#zzwan
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=76
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 77
Which SCF command displays active sockets on TCP/IP process $zb02c?
A. status subnet $zb02c
B. status service $zb02c
C. status process $zb02c
D. status device $zb02c
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=77
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 78
What is the recommended maximum 10Base2 cable length between two nodes?
A. 100 m
B. 185 m
C. 225 m
D. 275 m
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=78
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 79
A well-known FTP port is _______.
A. 21
B. 22
C. 23
D. 24
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=79
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 80
In which topology is a FOX network always configured?
A. bus
B. star
C. ring
D. tree
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=80
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 81
Which interface is used with WAN connectivity?
A. V.39
B. RS232
C. X.56
D. RS512
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=81
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 82
What is another term for an IP packet?
A. frame
B. datagram
C. header
D. frame relay
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=82
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 83
How many bits are in a subnet mask?
A. 8
B. 16
C. 32
D. 64
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=83
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 84
In which notation is IP address 204.171.64.2 written?
A. hexadecimal
B. decimal
C. binary
D. octal
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=84
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 85
The signaling rate of a line is known as _______.
A. baud
B. cps
C. bps
D. kbps
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=85
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 86
What is the range of the most significant octet in a Class C IP address?
A. 0-127
B. 128-91
C. 192-223
D. 224-276
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=86
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 87
The IP protocol corresponds to OSI layer _______.
A. 3
B. 4
C. 5
D. 6
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=87
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 88
Which address does the network bridge use to determine frame destination?
A. IP
B. MAC
C. DNS
D. mask
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=88
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 89
What provides an end point for communication between TCP/IP applications?
A. Finger
B. MAC address
C. socket
D. PING
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=89
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 90
Which TCP/IP transport protocol is connectionless?
A. UDP
B. TCP
C. ARP
D. DLP
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=90
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 91
Which item includes a source MAC address and a destination MAC address?
A. ATM cell
B. Ethernet frame
C. X.25 packet
D. SDLC frame
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=91
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 92
What is the recommended maximum length of an RS232 cable?
A. 15 ft (5 m)
B. 25 ft (8 m)
C. 50 ft (15 m)
D. 75 ft (23 m)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=92
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 93
A. ISDN B. E1 C. T1 D. RS232
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=93
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 94
Layer 2 of the OSI model is known as the _______.
A. transport layer
B. network layer
C. physical layer
D. data link layer
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=94
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 95
A routing decision occurs in which layer of the TCP/IP protocol stack?
A. physical layer
B. network layer
C. session layer
D. transport layer
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=95
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 96
What is another term for an Ethernet packet?
A. frame
B. datagram
C. header
D. frame relay
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=96
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 97
What is the benefit of a network switch over a "passive" network hub?
A. increased network collisions
B. increased throughput
C. OSI layer 4 performance
D. OSI layer 5 performance
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=97
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 98
Which TCP/IP address is Class B?
A. 10.215.20.101
B. 126.215.20.101
C. 155.118.120.101
D. 192.121.100.101
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=98
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 99
The FTP protocol corresponds to OSI layer _______.
A. 4
B. 5
C. 6
D. 7
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=99
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 100
Which utility shows the userids that are logged on to the specified TCP/IP network host?
A. TELNET
B. TRACER
C. FINGER
D. ECHO
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=100
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 101
Which subsystem provides connectivity to a public packet switching data network (PSDN)?
A. X25AM
B. OSI/TS
C. OSI/MHS
D. ATP6100
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=101
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 102
Which file system error indicates that an Expand line has been aborted?
A. 66
B. 124
C. 140
D. 248
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=102
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 103
Which file system error indicates that an Expand line has been physically disconnected?
A. 66
B. 124
C. 140
D. 248
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=103
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 104
Which OSI layers are implemented by the OSI/AS product?
A. 2 and 3
B. 3 and 4
C. 4 and 5
D. 5 and 6
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=104
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 105
Which protocol does Expand use to transmit data over a TCP/IP network?
A. TCP
B. UDP
C. DHCP
D. ICMP
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=105
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 106
Which is an FTP command?
A. secure
B. delete
C. modify
D. alter
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=106
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 107
Which NonStop product does iTP WebServer use to ensure high availability of services?
A. TS/MP
B. TMF
C. Expand
D. OSS
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=107
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 108
Which TCP/IP routing protocol is implemented on NonStop S-series systems?
A. IRDP
B. OSPF
C. RIP
D. NHRP
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=108
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 109
Which option do you select in WebViewPoint to view the configuration of a SNAX line?
A. Object Manager
B. EMS Event Viewer
C. Performance Monitor
D. Communications Manager
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=109
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 110
How do you associate a LISTNER with a TCP/IP process?
A. Set the TCPIP^PROCESS^NAME TACL DEFINE prior to starting LISTNER
process.
B. Pass the TCP/IP process name as a parameter on the RUN LISTNER command.
C. Alter the LISTNER TCPIP^PROCESS attribute through SC
F.
D. Include the TCP/IP process name in the PORTCONF file located in
$SYSTEM.ZTCPIP.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=110
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 111
The IP address for an E4SA LIF is set by _______.
A. using the SCF ADD/ALTER SUBNET command
B. creating a TACL Define to set the IP address
C. updating the PORTCONF file in $SYSTEM.ZTCPIP
D. using DHCP to automatically generate the IP address
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=111
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 112
Which attribute identifies the destination system number of an Expand path?
A. DESTIPADDR
B. DEST_SYSTEM_NUMBER
C. SYSTEM_PATH
D. NEXTSYS
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=112
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 113
Which SCF attributes define the route to an external TCP/IP network?
A. ROUTE, DNS
B. ADDRMAP, DESTADDR
C. DESTINATION, GATEWAY
D. IPADDR, DEVICENAME
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=113
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 114
What is the correct order in which to configure and start a SWAN concentrator?
A. adapter, server, path, device
B. device, adapter, server, path
C. adapter, path, server, device
D. server, adapter, path, device
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=114
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 115
What is the correct order in which to configure and start SLSA objects?
A. adapter, SAC, PIF, LIF
B. LIF, adapter, PIF, SAC
C. adapter, SAC, LIF, PIF
D. LIF, PIF, SAC, adapter
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=115
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 116
Which subsystem manager process provides the management interface to the SLSA
subsystem?
A. $ZZKRN
B. $ZZLAN
C. $ZZWAN
D. $ZZATM
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=116
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 117
Which OSI layers does the NonStop server support?
A. 1-4
B. 1-7
C. 2-7
D. 1-5
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=117
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 118
Which subsystem is managed by ActionView.400?
A. Expand
B. OSI/MHS
C. SNAX/APN
D. SLSA
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=118
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 119
A TCP/IP subnet mask _______.
A. specifies the allowable range of host addresses in a subnetwork
B. increases the maximum number of hosts allowed for a Class C IP address
C. increases the number of broadcast addresses in a network segment
D. identifies the gateway address on the local subnetwork
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=119
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 120
What are the key characteristics of a 10baseT Ethernet interface?
A. 10 Mbps, thin coax, RJ-11
B. 10 Mbps, fiber, RJ-45
C. 10 Mbps, UTP, RJ-11
D. 10 Mbps, UTP, RJ-45
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=120
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 121
Which products are required to provide X.400 messaging on a NonStop server?
A. OSI/MHS, OSI/TS, OSI/AS
B. FTAM, OSI/MHS, OSI/AS
C. EXPAND, OSI/MHS, SNAX
D. SNAX, FTAM, OSI/MHS
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=121
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 122
How does the ATM3SA adapter connect to the external network?
A. 10 Mbps half duplex
B. 155 Mbps full duplex
C. 100 Mbps half duplex
D. 200 Mbps full duplex
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=122
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 123
Which SCF attribute identifies the local DTE address of a NonStop X.25 link?
A. NETID
B. SRCADDR
C. CALLINGADDR
D. X25ADDR
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=123
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 124
Which subsystem manager is used to configure an ATM3SA adapter?
A. $ZZKRN
B. $ZZLAN
C. $ZZATM
D. $ZZWAN
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=124
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 125
Which SCF command adds a line to the WAN subsystem?
A. add device $ZZWAN.#LINE1
B. add line $ZZWAN.#LINE1
C. add device $LINE1
D. add line $LINE1
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=125
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 126
Which physical interface specification is NOT supported directly on the SWAN concentrator?
A. V.35
B. X.21
C. RS232
D. current loop (CL)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=126
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 127
What is the correct order of the WAN subsystem SCF object hierarchy?
A. SUBSYS, SERVER, ADAPTER, PATH
B. SERVER, ADAPTER, SUBSYS, PATH
C. SUBSYS, ADAPTER, SERVER, PATH
D. SERVER, SUBSYS, ADAPTER, PATH
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=127
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 128
Which SCF command is used to view Expand network throughput?
A. info path $lhc565
B. stats path $lhc565
C. trace path $lhc565
D. status path $lhc565
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=128
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 129
What do you use to check the firmware version currently running in a SWAN CLIP?
A. DSM/SCM
B. TSM low-level-link application
C. WAN Wizard Pro
D. TSM service application
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=129
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 130
Which SCF command captures TCP/IP traffic for $zb02c?
A. trace device $zb02c, to logfile, recsize 4000
B. trace line $zb02c, to logfile, recsize 4000
C. trace object $zb02c, to logfile, recsize 4000
D. trace process $zb02c, to logfile, recsize 4000
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=130
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 131
Which SCF command shows the state of the X.25 link for $X25P1?
A. status process $x25p1, detail
B. status object $x25p1, detail
C. status line $x25p1, detail
D. status device $x25p1, detail
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=131
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 132
Which utility shows the IP network route to a specified host?
A. tracer
B. router
C. echo
D. finger
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=132
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 133
What is subordinate to the LINE object in the ATM subsystem hierarchy?
A. PROCESS
B. ADAPTER
C. PVC
D. DEVICE
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=133
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 134
Which SCF command shows the current condition of the object $zzwan.#x25?
A. info device $zzwan.#x25
B. status device $zzwan.#x25
C. info server $zzwan.#x25
D. status server $zzwan.#x25
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=134
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 135
Which process starts an ATM monitor process in each processor?
A. $MON
B. $ZZMON
C. $ZZATM
D. $ATM
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=135
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 136
What is a current trend in LAN network technology migration?
A. 10baseT to 10baseU
B. shared LAN to switched LAN
C. async to bisync
D. Ethernet to Token Ring
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=136
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 137
An OLTP system processes 100 transactions per second with an average transaction size of
1000 bytes. To replicate all transactions to a disaster recovery system, what is the most
appropriate bandwidth between the systems?
A. 1 Gbps
B. 9600 bps
C. 64 kbps
D. 4 Mbps
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=137
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 138
Which NonStop product supports LU6.2 communication in an SNA network?
A. TCP/IP
B. OSI/MHS
C. SNAX/APC
D. AM3270
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=138
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 139
Which product allows a single IP address to be hosted in all processors of a NonStop server?
A. Parallel Library TCP/IP
B. Telserv
C. Scalable IP (SIP)
D. NonStop TCP/IP
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=139
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 140
Which type of algorithm does RSA encryption use?
A. symmetric
B. public key
C. payload encapsulation
D. sideband
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=140
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 141
Which SCF command identifies the number of collisions on a PIF?
A. SHOW pif $zzlan.e0153.0.a
B. STATS pif $zzlan.e0153.0.a
C. STATUS pif $zzlan.e0153.0.a
D. INFO pif $zzlan.e0153.0.a
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=141
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 142
A Telnet session disconnects. What may have caused this condition?
A. Telserv process is stopped.
B. FTP listener is prevented from starting.
C. NOTACL option is initiated.
D. STOP TELNET command is initiated.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=142
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 143
What does a breakout box monitor?
A. SNMP traps
B. X.25 packets
C. SMTP messages
D. RS232 signal states
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=143
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 144
Which form of routing is preprogrammed by the network administrator?
A. dynamic
B. secure
C. static
D. discovery
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=144
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 145
Which addresses are contained in an ARP cache?
A. router and IP
B. MIB and IP
C. MAC and IP
D. name and IP
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=145
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 146
Which Internet protocol dynamically binds an IP address to a low-level physical hardware
address?
A. ICMP
B. ROUTE
C. ATM
D. ARP
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=146
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 147
FTP access to a NonStop server is prevented by _______.
A. removing the services file
B. assigning an anonymous user
C. removing FTP from the run line
D. removing FTP from the portconf file
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=147
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 148
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=148
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 149
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=149
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 150
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=150
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 151
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=151
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 152
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=152
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 153
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=153
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 154
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP0-663&qno=154
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TwPass Certification Exam Features;
-
TwPass offers over 2500 Certification exams for professionals.
More than 98,800 Satisfied Customers Worldwide.
Average 99.8% Success Rate.
Over 120 Global Certification Vendors Covered.
Services of Professional & Certified Experts available via support.
Free 90 days updates to match real exam scenarios.
Instant Download Access! No Setup required.
Price as low as $19, which is 80% more cost effective than others.
Verified answers researched by industry experts.
Study Material updated on regular basis.
Questions / Answers are downloadable in PDF format.
Mobile Device Supported (Android, iPhone, iPod, iPad)
No authorization code required to open exam.
Portable anywhere.
Guaranteed Success.
Fast, helpful support 24x7.
View list of All Exams (AE);
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
Download Any Certication Exam DEMO.
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
To purchase Full version of exam click below;
http://www.TwPass.com/
Was this manual useful for you? yes no
Thank you for your participation!

* Your assessment is very important for improving the work of artificial intelligence, which forms the content of this project

Download PDF

advertisement