9A0 045
http://www.TwPass.com
9A0-045
Adobe
Adobe InDesign CS 2 ACE Exam
http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?eCode= 9A0-045
The 9A0-045 practice exam is written and formatted by Certified Senior IT Professionals working in
today's prospering companies and data centers all over the world! The 9A0-045 Practice Test covers
all the exam topics and objectives and will prepare you for success quickly and efficiently.
The 9A0-045 exam is very challenging, but with our 9A0-045 questions and answers practice exam,
you can feel confident in obtaining your success on the 9A0-045 exam on your FIRST TRY!
Adobe 9A0-045 Exam Features
- Detailed questions and answers for 9A0-045 exam
- Try a demo before buying any Adobe exam
- 9A0-045 questions and answers, updated regularly
- Verified 9A0-045 answers by Experts and bear almost 100% accuracy
- 9A0-045 tested and verified before publishing
- 9A0-045 exam questions with exhibits
- 9A0-045 same questions as real exam with multiple choice options
Acquiring Adobe certifications are becoming a huge task in the field of I.T. More over
these
exams like 9A0-045 exam are now continuously updating and accepting this challenge is itself a task.
This 9A0-045 test is an important part of Adobe certifications. We have the resources to
prepare you for this. The 9A0-045 exam is essential and core part of Adobe certifications
and
once you clear the exam you will be able to solve the real life problems yourself.Want to take
advantage of the Real 9A0-045 Test and save time and money while developing your skills to pass
your Adobe 9A0-045 Exam? Let us help you climb that ladder of success and pass your 9A0-045
now!
9A0-045
QUESTION: 1
Which should you choose in order to make the punctuation marks in a story hang outside the
text margins?
A. Optical Margin Alignment
B. Adobe Paragraph Composer
C. Optical Kerning
D. Adobe Single-line Composer
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=1
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 2
When creating a color using the Color Picker, which three color spaces are available for
creating new color swatches? (Choose three.)
A. HSB
B. CMYK
C. Hexachrome
D. Grayscale
E. Pantone
F. RGB
G. LAB
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=2
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 3
CORRECT TEXT Which tool should you use to create a frame that indicates that it is intended
to be used as a placeholder for a graphic? adobe&c=9A0-045&q=1
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=3
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 4
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-045&q=1 You are in the Strokes and Fills area of the
Cell Options dialog box. You want to specify the strokes that will appear in the current table.
When viewing the proxy preview area as shown in the exhibit, what do the blue lines indicate?
A. The lines contain a stroke value and a stroke color of [None].
B. The lines are NOT selected and are NOT affected by attributes in the dialog box.
C. The lines are selected and are affected by attributes in the dialog box.
D. The lines contain a stroke value and a stroke color of [Black].
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=4
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 5
You are placing multimedia content in an InDesign document that will be exported to PDF and
posted for online viewing. What is necessary for the readers to be able to view MPEG movies
in the PDF?
A. They must have Adobe Acrobat 6.0 or Adobe Reader 6.0 or later.
B. You must embed the MPEG movie in the PD
F.
C. You must embed the MPEG movie in theInDesign document.
D. They must view the PDF through a browser.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=5
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 6
Which should be active when you select the Insert Footnote command?
A. an insertion point where you want the footnote text to appear
B. the Insert Anchored Object dialog box
C. an insertion point where you want the footnote reference number to appear
D. the Document Footnote Options dialog box
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=6
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 7
Which should you choose to map Microsoft Word styles to your InDesign styles?
A. Preferences
B. Style Options
C. Show Import Options
D. Load Paragraph Styles
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=7
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 8
You have marked words to be included in the Index generated for a book, then changed the text
formatting of the book s contents. Some of the words marked for indexing are now in overset
text. What happens to the indexed words in the overset text if you generate the Index without
rectifying the overset text condition?
A. The entries appear in the Index, but with "PN" instead of the page number.
B. The entries in overset text do NOT appear in the Index.
C. The entries appear in the Index, but with "PB" instead of the page number.
D. The entries appear in the Index, but without page numbers.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=8
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 9
While placing a Photoshop file in an InDesign page, you want to specify a particular layer
comp to be visible in the page. What must you choose?
A. Layers
B. Show Import Options
C. Use Adobe Dialog
D. Last Document State
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=9
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 10
You open a file that contains a combination of inline and custom anchored objects. Which
command displays a symbol indicating which anchored objects have a custom position?
A. Structure > Show Tag Markers
B. Show Frame Edges
C. Show Hidden Characters
D. Show Text Threads
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=10
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 11
What is the role of a Color Management System (CMS) in a color managed workflow?
A. A CMS compares the color space gamut of a color to the Lab gamut, then the CMS
converts the color to a Lab equivalent for consistent color output.
B. A CMS converts RGB and CMYK colors into Lab colors.
C. A CMS compares the color space where a color was created to an output device s
color space, then the CMS adjusts the output of color to create consistent color.
D. A CMS converts Lab and RGB colors to CMYK colors.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=11
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 12
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-045&q=1 As shown in the exhibit, an InDesign page
contains a full-page, 2-column text frame. You place a graphic frame on top of the text frame
and apply Text Wrap to the graphic frame. You then place a ull quote?text frame on top of the
graphic. What must you do to ensure that the type in the small pull quote text frame displays
and prints correctly?
A. select the small pull quote text frame, choose Object >Text Frame Options and check
Ignore Text Wrap
B. select the large 2-column text frame, open the Text Wrap palette and select the No
text wrap option
C. select the large 2-column text frame, choose Object >Text Frame Options and set the
Inset Spacing to zero
D. select the small pull quote text frame, open the Text Wrap palette and select the No
text wrap option
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=12
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 13
You make and name a gradient and store it in the Swatches palette. What happens if you select
an object that has that gradient applied to it, and then modify the gradient with the Gradient
palette?
A. Only the selected object changes to match the changes in the Gradient palette.
B. An error message appears, telling you that you cannot modify a named gradient with
the Gradient palette.
C. The named gradient in the Swatches palette changes to match the changes in the
Gradient palette.
D. All objects with that gradient change to match the changes in the Gradient palette.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=13
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 14
Which preference controls the underline colors indicating those errors found by the Dynamic
Spelling feature?
A. Type
B. Spelling
C. Advanced Type
D. Autocorrect
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=14
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 15
Which can be specified in a Document Preset?
A. the baseline grid settings
B. the crop marks offset
C. the measurements system
D. the number of pages in a document
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=15
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 16
In an InDesign document with multiple layers, you want to combine the contents of several
layers into a single layer, while still maintaining the stacking order of elements. To
accomplish this, you select the layers in the Layers palette, then choose _____ from the palette
menu.
A. New Layer
B. Layer Options
C. Merge Layers
D. Paste Remembers
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=16
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 17
After synchronizing a Book containing several InDesign files, you attempt to un-do the
changes caused by synchronization. You are unable to un-do the changes for one of the
documents in the Book. What is a reason for this?
A. The document was NOT open when the synchronization was performed.
B. The document is the style source document.
C. The document belongs to more than one book.
D. The document was NOT selected in the Book palette when the synchronization was
performed.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=17
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 18
You want to create a hyperlink that jumps to a specific word on a page. Which should you
create first?
A. a destination
B. a bookmark
C. a source
D. a state
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=18
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 19
Which mouse action proportionally resizes a selected frame and its content at the same time?
A. use the Direct Selection tool; drag a corner handle of the frame while holding down
Ctrl + Shift (Windows) or Command + Shift (Mac OS)
B. use the Direct Selection tool; drag a corner handle of the frame while holding down
the Shift key
C. use the Selection tool; drag a corner handle of the frame while holding down the
Shift key
D. use the Selection tool; drag a corner handle of the frame while holding down Ctrl +
Shift (Windows) or Command + Shift (Mac OS)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=19
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 20
You have enabled Dynamic Spelling. As you are typing, you notice a word is underlined,
indicating that it is possibly misspelled. If the word is misspelled, how should you correct its
misspelling?
A. right-click (Windows) or Ctrl-click (Mac OS) the underlined word and select the
appropriate modification
B. double-click the underlined word and select the appropriate modification
C. select the underlined word and choose Spelling > Autocorrect from the Edit menu
D. select the underlined word, choose Spelling > Dictionary from the Edit menu, and
select the appropriate modification
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=20
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 21
CORRECT TEXT adobe&c=9A0-045&q=1 You select a text frame containing a story and
notice that the name of the object style applied to the frame ends with a sign. Which button
within the Object Styles palette removes just those overrides that are in conflict with part of the
object style definition applied to the text frame?
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=21
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 22
Which option in the Links pallete do you use to replace a selected graphic with a different
graphic?
A. Edit Original
B. Update Link
C. Go to Link
D. Relink
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=22
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 23
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-045&q=1 You need to create a document that will
merge data from an Excel spreadsheet. The five fields are indicated in the following order in
the spreadsheet: First Name, Last Name, Company, City, Photo File name. The spreadsheet s
header row is formatted as shown in the exhibit. What must you do to use this Excel file as a
Data Merge source with variable images?
A. You save the Excel file as a tab separated text file. You open the text file in a text
editor, and change the header for the photo field to read @photo_name and save the text
file. From the Data Merge palette, you choose Select Data Source... and choose the text
file. The fields will then appear in the Data Merge menu and you can use the text and
image fields in the layout.
B. You save the Excel file as a tab separated text file. From the Data Merge palette, you
choose Select Data Source... and choose the text file. The fields will then appear in the
Data Merge menu and you can use the text and image fields in the layout.
C. You save the Excel file as a tab separated text file. You open the text file in a text
editor, and change the header for the photo field to read !photo_name and save the text
file. From the Data Merge palette, you choose Select Data Source... and choose the text
file. The fields will then appear in the Data Merge menu and you can use the text and
image fields in the layout.
D. From the Data Merge palette, you choose Select Data Source... and choose the Excel
file. The fields will then appear in the Data Merge menu and you can use the text and
image fields in the layout.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=23
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 24
Which feature is an advantage offered only by OpenType fonts?
A. Text can contain multiple languages.
B. Text can contain graphics.
C. Text is identical across platforms.
D. Text can be converted to outlines.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=24
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 25
You want content from an InDesign CS2 document in an InDesign CS document. What should
you do?
A. export it to anInDesign Interchange File
B. select the content and add it to anInDesign CS2 library
C. export it as anInDesign Snippet file
D. flatten it, and then save as a CS2 document
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=25
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 26
You are asked to create a 16 page booklet. Your client requires that the document have U.S.
Letter size portrait orientation facing pages with .5 top and bottom margins, 1 inside margins,
and .75 outside margins. The pages should have 3 columns with .2 between the columns. The
default text will be Myriad Pro Regular, 11 point size, with 13 point leading. How do you
accomplish this?
A. with no document open, select File > New > Library and enter all of these settings to
create this document
B. with no document open, select File > New > Document and enter all of these settings
to create this document
C. with no document open, select File > Document Setup and enter all of these settings
to create this document
D. with no document open, select File > New > Document and enter all of these settings
to create this document except for the text attributes
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=26
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 27
You want to vertically center the word "Typography" in a text frame. When you set the vertical
alignment to center in the Control palette, the word does not appear to be centered. What
should you do?
A. in the Text Frame Options dialog, set the First baseline position totixed and set the
value to one half the size of the type and click OK
B. select the word and use the Character palette to change the baseline shift value until
the word appears to be centered
C. choose x Height for Offset in the First Baseline option of the Text Frame Options
dialog box
D. in the Text Frame Options dialog, increase the top and bottom inset values until the
word is centered
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=27
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 28
You are adding a movie to your InDesign document. You will export the InDesign document to
PDF. If you embed the movie, which statement about the PDF document is true?
A. The movie can be viewed in Acrobat 6 or later.
B. QuickTime 6.0 is required to view the movie.
C. The movie can be viewed in Acrobat 4 or later.
D. The movie can be viewed in Acrobat 5 or later.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=28
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 29
You want to use a placeholder to compose a layout without any content. Which statement is
true?
A. You can thread text frames together only after they have been filled with actual
content.
B. Text frames must contain text, which is replaced with actual text content.
C. Graphic frames must be linked to a graphic calledlaceholder.jpg,?which is replaced
with your actual graphics.
D. You can thread text frames together before or after they have been filled with actual
content.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=29
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 30
Which five file types can you place into an InDesign publication? (Choose five.)
A. RTF files
B. Adobe Photoshop PDF files with spot colors
C. Adobe PageMaker 7 files
D. FLA files
E. Quark Xpress 4 files
F. TIFF files
G. Adobe Photoshop PSD files with spot colors
H. EPS files
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=30
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 31
What should you choose to import a list of words into your User Dictionary?
A. Edit > Preferences > Dictionary (Windows) orInDesign > Preferences > Dictionary
(Mac OS)
B. Edit > Preferences > Spelling (Windows) orInDesign > Preferences > Spelling (Mac
OS)
C. Edit > Spelling > Dictionary
D. Edit > Spelling > Check Spelling
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=31
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 32
Which graphics format can contain objects with blending modes that are correctly supported by
InDesign?
A. Illustrator EPS
B. Acrobat 4.0 native (.pdf)
C. Illustrator native (.ai)
D. Photoshop native (.psd)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=32
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 33
Which statement about editing text in the Story Editor is true?
A. While editing text in the Story Editor, text is displayed in its actual font but its size is
always 12 point for clarity.
B. Character styles and paragraph styles can be applied to text while editing in the Story
Editor.
C. For text threaded across multiple pages, the Story Editor displays only text from the
current page.
D. Edits made in the Story Editor take effect after you close the Story Editor window,
not while you are editing text in the Story Editor.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=33
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 34
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-045&q=1 In the exhibit, what should you click to
make a new User Dictionary?
A. C
B. A
C. B
D. D
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=34
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 35
You want all of the rectangles in a document to have a fill of Pantone 114C and a 3-point black
stroke. You want this fill and stroke combination to be applied to each new rectangle that you
draw. What should you do?
A. You create a rectangle, give it a fill of Pantone 114C and a 3-point black stroke, then
use the Eyedropper tool to pick up the correct fill and stroke attributes.
B. With no objects selected, you choose the Fill icon in the Swatches palette and click
on the Pantone 114C swatch. In the Stroke palette, you set the weight to 3 points.
C. You create the first rectangle, and give it a fill of Pantone 114C and a 3-point black
stroke. Every subsequent rectangle will have the same fill and stroke attributes.
D. You create a rectangle, give it a fill of Pantone 114C and a 3-point black stroke, then
place it in a Library.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=35
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 36
You want to change the active layer comp in a placed Photoshop file while allowing other
placements of the same file to stay as they were originally placed. What should you do?
A. open the file in Photoshop; lock the layers that are to remain on unless changed
inInDesign
B. Control (Windows) or Command (Macintosh); click the object; select Edit original;
set the active layer comp in Photoshop; save the file
C. select the object; choose Object Layer Options; select a different layer comp
D. Control (Windows) or Command (Macintosh); click the object; select Edit original;
set the active layer comp in Photoshop; save the graphic with a different file name
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=36
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 37
You have created a table, and want to set the width of all of the table s columns to the same
width. Which should you choose?
A. Table > Table Options
B. Table > Distribute Columns Evenly
C. Table > Cell Options
D. Table > Split Cell Vertically
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=37
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 38
You have a one page document with document control data in the slug area outside your bleed.
You want to print this data. What should you do?
A. In the Print dialog box, in the Marks and Bleed screen, you check Include Slug Area.
B. choose Print Non-printing Objects from the General section of the Print dialog box
C. In the Print dialog box, in the Marks and Bleed screen, you check Page Information.
D. In the Print dialog, in the Marks and Bleed screen, you increase the Bleed to include
the slug area.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=38
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 39
What is the most flexible format for storing information that will be published by multiple
methods, such as printed pieces, Web sites and alternate devices like PDAs?
A. JDF
B. XML
C. DHTML
D. XHTML
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=39
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 40
Which will cause InDesign s Preflight to flag a problem with a file?
A. the use of an incorrect color model
B. incorrect page margins
C. lack of bleeds
D. the use of TrueType fonts
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=40
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 41
You are drawing a closed path with the Pen tool. How do you know you have returned to the
starting anchor point?
A. The Pen tool turns red.
B. A small slash appears next to the Pen tool.
C. A small circle appears next to the Pen tool.
D. The Pen tool blinks.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=41
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 42
Which is an advantage of using the Swatches palette rather than the Color palette?
A. You are able to create a fractional percentage of a color.
B. You are able to create a spot color.
C. You are able to create an RGB color.
D. You are able to create a CMYK color.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=42
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 43
Which is a feature of the Swatches palette?
A. assigning Trapping Presets based on swatch colors
B. viewing proof colors
C. saving selected color swatches for use in other CS applications
D. showing all objects using selected swatch for fill or stroke
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=43
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 44
How should you change the display font used in the Story Editor?
A. change the definition of the [Basic Paragraph] style
B. press Ctrl-A (Windows) or Command-A (Mac OS) to select all of the text and then
select the desired font from the Control palette
C. select a different font in the Story Editor Display Preferences
D. select a different Theme in the Story Editor Display Preferences
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=44
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 45
A Flattener Preset has been created that specifies Convert All Text to Outlines: On. What
happens when PostScript is generated from the InDesign file using that Flattener Preset?
A. All text is converted to outlines in the document.
B. Text is converted to outlines if it falls above frames containing transparency.
C. All text is converted to outlines on pages containing transparency.
D. Text is converted to outlines if it falls underneath frames containing transparency.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=45
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 46
You have applied a linear gradient to an object. Which should you use to change the gradient
so that it progresses vertically?
A. the Location field within the Gradient palette
B. the Gradient ramp within the New Gradient Swatch dialog
C. the Type option within the New Gradient Swatch dialog
D. the Gradient tool
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=46
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 47
You want to import an object style from another InDesign CS2 document (File A) in order to
reformat an existing story (File B). In File B, an object style with the same name already exists.
When you import the object style from File A, what happens to the existing object style with
the same name in File B?
A. The existing style in File B is NOT modified and the loaded style from File A is
NOT added to the object styles in File
B.
B. The existing style in File B is overwritten by the loaded style from File A.
C. You are prompted to decide if the loaded object style from File A will overwrite the
existing style in File B or whether it will be renamed.
D. The existing style in File B is NOT modified and the loaded style from File A is
renamed and added to the object styles in File B.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=47
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 48
Which must be created BEFORE you can create a nested paragraph style?
A. a character style that contains the alternate formatting
B. an object style
C. a stroke style
D. a paragraph style that contains the alternate formatting
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=48
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 49
During preflight, InDesign shows that a placed graphic requires a font that is missing. What
happens if you proceed with a package of the document?
A. InDesign will refuse to complete the package without the font being active.
B. The text will be converted to outlines.
C. The package will be created without the font.
D. If the font is on the same hard drive as theInDesign document, InDesign will find it
and include it in the package.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=49
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 50
Which three hypertext destinations are supported in InDesign? (Choose three.)
A. a text anchor in the body of a document
B. a text anchor on the Master page of a document
C. a document page
D. a Microsoft Access database
E. an Internet URL
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=50
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 51
You have scaled and rotated an object. You want to apply just the rotate transformation to
several selected objects and you want each object to rotate independently. Which should you
choose?
A. Transform Again Individually
B. Transform Again
C. Transform Sequence Again
D. Transform Sequence Again Individually
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=51
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 52
In order to ensure that a drop shadow behaves realistically with objects beneath it in an
InDesign page, which blending mode must be applied to the drop shadow?
A. Darken
B. Overprint
C. Overlay
D. Multiply
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=52
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 53
How should you create a Snippet?
A. select one or more frames and drag the selection to your Object Styles palette
B. select one or more frames and drag the selection to your desktop
C. choose File > Save As
D. choose File > Save a Copy
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=53
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 54
When you look at the Pages palette, you notice that a spread requires flattening because of a
transparency setting in an object of the spread. You want to determine which object or objects
on the spread are triggering the need for Transparency Flattening. Which setting in the
Flattener Preview palette do you use to see which objects in a spread are triggering the need
for flattening?
A. Affected Graphics
B. All Affected Graphics
C. Rasterized Complex Regions
D. Transparent Objects
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=54
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 55
When should you choose to merge XML during import, rather than append?
A. when you do NOT want to add new content if the existing XML contains no
equivalent elements
B. when you want to replace the default Root with the Root of the incoming XML file
C. when the document contains no tagged placeholder frames
D. when the document already contains imported XML content, which you do not want
to replace
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=55
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 56
How do you arrange your document pages in two-page spreads?
A. select Keep Spread Together from the Pages palette menu
B. select Allow Pages to Shuffle from the Pages palette menu
C. select Facing Pages in the Document Setup dialog box
D. select Master Text Frame in the Document Setup dialog box
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=56
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 57
You have an InDesign document with five text hyperlink sources, all have a rectangular
outline. You want to remove the outline. What should you do?
A. Shift select all five hyperlink sources in the Hyperlinks palette, use the palette menu
Hyperlink Options command and set the Appearance Color to White
B. use the Direct Selection tool and Shift-click on all five hyperlink sources, then target
the stroke quality in the Tools palette and apply the color None
C. Shift select all five hyperlink sources in the Hyperlinks palette, use the palette menu
Hyperlink Options command and set the Appearance Type to Invisible Rectangle
D. Shift select all five hyperlink sources in the Hyperlinks palette and use the palette
menu Hide Hyperlink Edges command
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=57
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 58
CORRECT TEXT adobe&c=9A0-045&q=1 You want to join two line segments into a single
path. With the Pen tool, you have clicked on an endpoint of one of the open paths and then
placed the Pen tool over the endpoint you want joined to the other segment. You have precisely
positioned your cursor over the endpoint. Which symbol indicates that the two endpoints will
be merged when you click your mouse button, forming a single path?
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=58
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 59
You want to import only two swatches from another InDesign file containing many swatches.
What should you do?
A. choose Load Swatches and hold down the Option or Alt key while selecting the
target file
B. choose New Color Swatch and select Other Library as the target
C. choose Load Swatches and select the target file
D. choose Edit > Color Settings, then choose Load Swatches and select the target file
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=59
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 60
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-045&q=1 A Photoshop image is shown in the
exhibit. It contains a single layer that has a fully transparent background area (A) and an area
that is set to 50% opacity (B). Which statement is true when the Photoshop file is placed into
an InDesign document?
A. Both areas A and B will be fully opaque.
B. Area A will be fully transparent, area B will be fully opaque.
C. Both areas A and B will be 50% opaque.
D. Area A will be fully transparent, area B will be 50% opaque.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=60
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 61
You want to put job and customer information outside the trim to identify the file during
output. What must you do to ensure that the job information will print?
A. choose Object > Lock Position
B. place the information in the bleed area
C. place the information on the Master page
D. place the information in the slug area
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=61
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 62
You select a table and want to tag each cell of the table with the same XML tag using the
Autotag icon. Where should you specify which tag will be used as the automatic tag?
A. Map Tags to Styles dialog box
B. Tagging Preset Options dialog box
C. Map Styles to Tags dialog box
D. Tag Options dialog box
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=62
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 63
You want to create a blank header row in an existing table. Your insertion point is inside the
table. Which command displays a dialog box where you can specify a blank header row that
will automatically be positioned at the top of each divided portion of your table?
A. Table Options > Setup
B. Insert > Row
C. Table Options > Headers and Footers
D. Cell Options > Rows and Columns
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=63
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 64
Which two allow you to find options for choosing a specific layer comp from a PSD file?
(Choose two.)
A. Object > Clipping Path
B. Image Import Options
C. Object > Content > Graphic
D. Object Layer Options
E. Image Color Settings
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=64
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 65
What should you do if one cell in an InDesign table contains overset text?
A. set the First Baseline offset to Cap Height
B. set the Text Kerning to Optical
C. set Vertical Justification to Top
D. set the Row Height option to At Least
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=65
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 66
An InDesign document contains a paragraph style named Subhead. You want to import all of
the paragraph styles from another InDesign document, which also contains a paragraph style
named Subhead, but with a different definition. Which option must you choose to ensure that
you retain the current definition of the Subhead style?
A. Load All Styles
B. Break Link to Style
C. Redefine Style
D. Auto-Rename
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=66
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 67
Which palette should you use to create a nested style?
A. Character Styles palette
B. Paragraph Styles palette
C. Glyphs palette
D. Control palette
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=67
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 68
What is indicated when you see an Ink Limit with the Separations Preview palette?
A. There is a total coverage area too close to the edge of the page.
B. There are too many plates in the job.
C. The percentage of ink is too low in an area.
D. The total percentage of ink in an area is above the set limit.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=68
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 69
Where do you find the controls to convert a shape from a closed path (for example, a circle) to
an open path?
A. Control palette
B. Pathfinder palette
C. Object Styles palette
D. Transform palette
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=69
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 70
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-045&q=1 As shown in the exhibit, the blue frame
was transformed into the blue shape.The three red frames were then selected (but not grouped)
and a Transform Again operation was applied. Which Transform Again operation was used to
create the bottom row of red shapes?
A. Transform Again > Transform Again Individually
B. Transform Again > Transform Again
C. Transform Again > Transform Sequence Again Individually
D. Transform Again > Transform Sequence Again
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=70
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 71
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-045&q=1 What does the graphic shown in the exhibit
indicate?
A. Color management policies have not been specified.
B. Color settings do not match color mode.
C. The document has both CMYK and RGB objects.
D. Color settings for Creative Suite applications are not synchronized for consistent
color.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=71
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 72
Which should you use to designate a text inset of 4 points from the top of a table cell and 3
points from the bottom?
A. Table > Table Options > Table Setup
B. Table > Cell Options > Text
C. Table > Cell Options > Strokes and Fills
D. Table > Cell Options > Rows and Columns
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=72
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 73
What must you do before you can create a mixed ink swatch?
A. convert all swatches to process colors
B. set all swatches to the final color percentage
C. define at least one spot color swatch
D. set the color mode to RGB
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=73
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 74
When you look at the Pages palette, you notice that a spread requires flattening because of a
transparency setting in an object of the spread. You want to determine which object or objects
on the spread are triggering the need for Transparency Flattening. Which setting in the
Flattener Preview palette do you use to see which objects in a spread are triggering the need
for flattening?
A. All Affected Graphics
B. Transparent Objects
C. Affected Graphics
D. Rasterized Complex Regions
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=74
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 75
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-045&q=1 Which Type on a Path option was applied
to the text in the exhibit?
A. Rainbow
B. Skew
C. Stair Step
D. 3D Ribbon
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=75
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 76
What is the most flexible format for storing information that will be published by multiple
methods, such as printed pieces, Web sites and alternate devices like PDAs?
A. JDF
B. DHTML
C. XML
D. XHTML
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=76
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 77
A table is continued across two frames on facing pages in an InDesign document. In the second
of the two frames, you unsuccessfully attempt to edit the fill color of a table row. What is a
possible reason you are unable to edit the fill color of the row?
A. The row is a header row.
B. The row is continued from the previous page.
C. The row contains horizontally split cells.
D. The row consists of merged cells.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=77
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 78
You are asked to create a layout with artwork common to every page, automatic page numbers,
and text indicating the chapter name. There are 10 chapters in the project. Which is the most
efficient way to do this?
A. create ten Master pages containing the common graphic, a text frame with an
automatic page number, and text frames with the chapter name on each Master page
B. create one Master page containing the common graphic and a text frame with an
automatic page number, add a section marker for the chapter title, use this Master page
for the entire document
C. create one Master page containing the common graphic and a text frame with an
automatic page number, and then create ten Master pages containing a text frame with
the chapter name based on the first Master page
D. create one Master page with the common graphic on it, insert text frames on each
document page, and type the appropriate page numbers and chapter names into those
text frames
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=78
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 79
When you run InDesign s Preflight function, the Preflight Summary indicates a problem with
fonts used in the document. What causes a Preflight error?
A. a missing printer font
B. a TrueType font
C. a missing screen font
D. a Type 3 font
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=79
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 80
Which is an advantage of Open Type fonts?
A. The fonts are platform specific.
B. All numbers separated by a slash are converted to fractions.
C. Swatches are available for all fonts.
D. Discretionary ligatures can be applied when available.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=80
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 81
You place a Microsoft Word file with styles into an InDesign document that has styles with the
same name. However, the InDesign styles have different formatting characteristics. What
happens?
A. TheInDesign styles override the word styles.
B. The word styles retain their characteristics as character styles applied to the
paragraph style.
C. InDesign asks you to map the word styles to existing InDesign files.
D. InDesign renames the word styles and imports them "as is."
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=81
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 82
What should you do to add a Pantone color to your Swatches palette?
A. select New Mixed Ink Swatch from the Swatches palette menu
B. select New Color Swatch from the Swatches palette menu
C. select New Tint Swatch from the Swatches palette menu
D. choose Load Swatches from the Swatches palette menu
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=82
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 83
What should you do if one cell in an InDesign table contains overset text?
A. set Vertical Justification to Top
B. set the Text Kerning to Optical
C. set the First Baseline offset to Cap Height
D. set the Row Height option to At Least
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=83
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 84
You want content from an InDesign CS2 document in an InDesign CS document. What should
you do?
A. flatten it, and then save as a CS2 document
B. export it as anInDesign Snippet file
C. export it to anInDesign Interchange File
D. select the content and add it to anInDesign CS2 library
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=84
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 85
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-045&q=1 You are creating an object style. What
effect does turning the check boxes off have on the style?
A. The style resets unchecked categories to the [Basic Graphics Frame] or [Basic Text
Frame].
B. The style resets unchecked categories to [None].
C. The style resets unchecked categories to the attributes of the Based On object style.
D. The style ignores unchecked categories.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=85
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 86
You have added a WAV file to an InDesign page, as well as a button to trigger the music when
a PDF is exported for online viewing. There are no movies in the file. How can you ensure that
users of Adobe Reader 5.0 and above are able to play the sound?
A. in the PDF Export dialog, choose Multimedia > Link All
B. in the PDF Export dialog, choose Multimedia > Use Object Settings
C. in the PDF Export dialog, check Interactive Elements
D. in the PDF Export dialog, choose Multimedia > Embed All
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=86
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 87
Which action applies transparency to an object and creates a checkerboard pattern on its page
icon within the Pages palette?
A. applying a gradient with a progression of 0% CMYK to 100% Black
B. applying a drop shadow
C. applying the fancy corner effect
D. applying a fill of None
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=87
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 88
How should you create a Snippet?
A. choose File > Save a Copy
B. select one or more frames and drag the selection to your desktop
C. select one or more frames and drag the selection to your Object Styles palette
D. choose File > Save As
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=88
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 89
A product catalog contains proprietary terms that cause errors during spell checking. What
should you do to add a list of the terms to InDesign s User Dictionary?
A. choose Edit > Spelling > Dictionary, click the Add button, and select a text file
containing the terms
B. choose Edit > Spelling > Dictionary, click the Import button, and select a text file
containing the terms
C. choose Edit > Spelling > Dictionary and choose the open document as the target
D. choose Edit > Spelling > Dictionary, and choose English: USA from the pop-up
menu
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=89
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 90
When should you choose to merge XML during import, rather than append?
A. when the document contains no tagged placeholder frames
B. when you do NOT want to add new content if the existing XML contains no
equivalent elements
C. when the document already contains imported XML content, which you do not want
to replace
D. when you want to replace the default Root with the Root of the incoming XML file
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=90
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 91
You are exporting your InDesign document to Adobe PDF and you want your images to be
compressed using JPEG 2000 compression. What should you do so that JPEG 2000 is available
in the Compression settings of the Export PDF dialog box?
A. click on General settings and select Acrobat 5 (PDF 1.4) from the Compatibility popup menu
B. click on General settings and select Acrobat 6 (PDF 1.5) from the Compatibility popup menu
C. click on General settings and deselect Optimize for Fast Web View
D. click on General settings and select Optimize for Fast Web View
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=91
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 92
Click the Exhibit button adobe&c=9A0-045&q=1 You have three separate overlapping circles
("A" in the exhibit.). You want to change the opacity of the objects relative to each other and
show an accumulated opacity in any overlapping areas ("B" in the exhibit). After selecting the
objects, which step produces this change?
A. group the objects and apply a 60% Opacity setting in the Transparency palette
B. click the Minus Back button in the Pathfinder palette
C. click the Intersect button in the Pathfinder palette
D. apply a 60% Opacity setting in the Transparency palette
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=92
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 93
Which graphics format can contain objects with blending modes that are correctly supported by
InDesign?
A. Illustrator native (.ai)
B. Illustrator EPS
C. Photoshop native (.psd)
D. Acrobat 4.0 native (.pdf)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=93
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 94
Which Adobe Bridge workspace prominently displays image information such as keywords
and creation date?
A. File Navigator
B. Metadata Focus
C. Lightbox
D. Filmstrip Focus
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=94
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 95
You want to create a hyperlink that jumps to a specific word on a page. Which should you
create first?
A. a bookmark
B. a state
C. a source
D. a destination
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=95
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 96
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-045&q=1 A Photoshop image is shown in the
exhibit. It contains a single layer that has a fully transparent background area (A) and an area
that is set to 50% opacity (B). Which statement is true when the Photoshop file is placed into
an InDesign document?
A. Area A will be fully transparent, area B will be 50% opaque.
B. Both areas A and B will be fully opaque.
C. Area A will be fully transparent, area B will be fully opaque.
D. Both areas A and B will be 50% opaque.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=96
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 97
You have copied a table from a Microsoft Excel spreadsheet. You want a formatted table to be
created when you paste into your InDesign document. Which setting should you choose?
A. Text Only from the Paste section of the Type tab in the Preferences dialog box
B. Unformatted Tabbed Text from the Formatting section of the Microsoft Excel Import
Options dialog box
C. All Information from the Paste section of the Type tab in the Preferences dialog box
D. Unformatted Table from the Formatting section of the Microsoft Excel Import
Options dialog box
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=97
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 98
You have created a bulleted list using the Bulleted List option in the Control Palette. How can
you specify a custom bullet?
A. double-click the Bulleted List icon on the Control palette
B. select the bullet and apply a character style
C. use the Bullets and Numbering options in the Paragraph palette menu
D. create a nested style for the bulleted list
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=98
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 99
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-045&q=1 In the exhibit, what should you click to
make a new User Dictionary?
A. D
B. A
C. B
D. C
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=99
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 100
What should you do to add sound to a button?
A. add a sound placeholder, add a button, and add the actual sound file to the
placeholder from the button properties
B. add the sound with the place command, add the button, and indicate the sound you
want to use in the Button properties dialog box
C. add the button, add a play sound behavior, and locate the sound file
D. add the sound and tie it to a button using the Sound properties dialog box
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=100
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 101
You are importing paragraph styles from one InDesign document to another. The Load Styles
dialog box indicates that there is a conflict with an existing style. What should you do so that
the existing style remains the same and the new style is still imported?
A. check the name of the incoming style and choose Auto-Rename
B. uncheck the name of the incoming style and choose Auto-Rename
C. check the name of the incoming style and choose Use Incoming Style Definition
D. uncheck the name of the incoming style and choose Use Incoming Style Definition
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=101
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 102
You frequently use the fraction 1/2 in a particular typeface. You want to be able to easily
access this glyph. What should you do?
A. add the 1/2 symbol to a custom Glyph set, choose View Glyph Set from the Glyph
palette menu and double-click the 1/2 symbol to insert it
B. use the Glyph palette, switch to the typeface and filter to show only fractions, then
double-click the 1/2 symbol
C. add a text frame with the 1/2 symbol to your Master page and create local overrides
where you need the symbol
D. create a Library item with only the 1/2 symbol in the specific typeface
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=102
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 103
You are placing multimedia content in an InDesign document that will be exported to PDF and
posted for online viewing. What is necessary for the readers to be able to view MPEG movies
in the PDF?
A. They must view the PDF through a browser.
B. They must have Adobe Acrobat 6.0 or Adobe Reader 6.0 or later.
C. You must embed the MPEG movie in theInDesign document.
D. You must embed the MPEG movie in the PDF.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=103
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 104
Which predefined flattener style should you use to rasterize as few objects as possible?
A. Low Resolution
B. Typical Display
C. Optimized Display
D. High Resolution
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=104
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 105
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-045&q=1 Which should you choose to insert the
degree character shown in the exhibit in your text?
A. Type > Fonts
B. Type > Character
C. Type > Glyphs
D. Type > Insert Special Character
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=105
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 106
Which can be contained in a Table of Contents style?
A. title text
B. starting page number
C. automatic updates
D. offset amount from the side of the text box
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=106
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 107
Which setting in the Separations Preview palette allows you to view the difference between
elements filled with a rich black (C60-M40-Y40-K100) and those filled with 100K?
A. Ink Limit
B. Desaturate Black
C. Ink Manager
D. Separations Off
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=107
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 108
How should you display the Quick Apply list?
A. press Alt + Shift + Enter (Windows) or Opt + Shift + Return (Mac OS)
B. press Alt + Enter (Windows) or Opt + Return (Mac OS)
C. press Shift + Enter (Windows) or Shift + Return (Mac OS)
D. press Ctrl + Enter (Windows) orCmd + Return (Mac OS)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=108
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 109
You are adding a movie to your InDesign document. You will export the InDesign document to
PDF. If you embed the movie, which statement about the PDF document is true?
A. The movie can be viewed in Acrobat 5 or later.
B. The movie can be viewed in Acrobat 6 or later.
C. The movie can be viewed in Acrobat 4 or later.
D. QuickTime 6.0 is required to view the movie.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=109
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 110
You use Quick Apply to apply a paragraph style to a selected text frame. What is the result?
A. The paragraph style is applied to the entire content on the current page only.
B. There is no change to the content.
C. The paragraph style is applied to all the text in the frame.
D. The paragraph style is applied to the first paragraph only.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=110
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 111
You select a table and want to tag each cell of the table with the same XML tag using the
Autotag icon. Where should you specify which tag will be used as the automatic tag?
A. Map Tags to Styles dialog box
B. Tag Options dialog box
C. Tagging Preset Options dialog box
D. Map Styles to Tags dialog box
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=111
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 112
You open a file that contains a combination of inline and custom anchored objects. Which
command displays a symbol indicating which anchored objects have a custom position?
A. Show Hidden Characters
B. Structure > Show Tag Markers
C. Show Frame Edges
D. Show Text Threads
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=112
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 113
In a numbered paragraph, how should you apply color to the number that is different from the
rest of the paragraph?
A. change the Character Color in Paragraph Styles Options
B. select the number and change the fill color in the Swatches palette
C. change the Bullets and Numbering color in Paragraph Styles Options
D. select the number and change the fill color from the Tools palette
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=113
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 114
Which setting creates transparency in your document?
A. Drop Shadow
B. Compound Shapes
C. Corner Effects
D. Compound Paths
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=114
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 115
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-045&q=1 What should you do so that the Info palette
displays the information about text shown in the exhibit?
A. place an insertion point in the text
B. select all the visible text in the story with the Text tool
C. select the text frame with the Selection tool
D. select the text frame with the Direct Selection tool
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=115
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 116
How do you create a new flattening style based on a default flattener preset?
A. from the Transparency Flattener Presets dialog box, select the default preset on
which you want to base the new style, click Edit, enter a style name and make any
desired attribute modifications
B. from the Transparency Flattener Presets dialog box, select the default preset on
which you want to base the new style, click New, enter a style name and make any
desired attribute modifications
C. choose Spread Flattening > Custom from the Pages palette
D. choose Spread Flattening > Default from the Pages palette
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=116
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 117
Which two file formats can be used as source files for InDesign s Data Merge feature? (Choose
two.)
A. .mif
B. .csv
C. .txt
D. .pdf
E. .rtf
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=117
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 118
Which Adobe Bridge workspace prominently displays image information such as keywords
and creation date?
A. Metadata Focus
B. Lightbox
C. File Navigator
D. Filmstrip Focus
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=118
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 119
Which is required to create a Job Definition Format (JDF) file when you are exporting your
InDesign document to Adobe PDF?
A. Acrobat 7 Professional must be installed on your machine.
B. Acrobat 7 Standard must be installed on your machine.
C. Compatibility must be set to Acrobat 6 (PDF 1.5).
D. Compatibility must be set to Acrobat 7 (PDF 1.6).
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=119
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 120
You are placing a layered PSD file and want to change its active layer comp to a different layer
comp as you place the file. Which option in the Place dialog should you select to view the layer
comps during the import process?
A. Show Import Options
B. Use Adobe Dialog
C. Preview
D. Replace Selected Item
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=120
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 121
You have created an Illustrator file that uses multiple layers for language versions. You want to
selectively display individual language versions from the Illustrator file when it is placed in
InDesign. In which format must you save the Illustrator file?
A. SVG
B. PDF
C. EPS
D. AI
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=121
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 122
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-045&q=1 You have placed two overlapping objects
into your document (Before). Which should you choose to achieve the result (After) shown in
the exhibit?
A. Compound Paths > Make
B. Convert Shape > Ellipse
C. Pathfinder > Intersect
D. Paths > Close Path
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=122
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 123
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-045&q=1 What should you do so that the Info palette
displays the information about text shown in the exhibit?
A. select the text frame with the Selection tool
B. place an insertion point in the text
C. select all the visible text in the story with the Text tool
D. select the text frame with the Direct Selection tool
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=123
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 124
Which movie playback option can be specified?
A. the playback speed
B. the poster used
C. the color model used by the movie
D. the compression of the content
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=124
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 125
Which file format should you use for a vector graphic that will be placed into an InDesign
document that will be output using a high-resolution printer?
A. PSD
B. TIFF
C. PDF
D. BMP
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=125
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 126
When would a font NOT be included when InDesign packages the job?
A. when the font is a TrueType font
B. when the font is a CJK font
C. when the font s screen font is missing
D. when the font is anOpenType font
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=126
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 127
Which is the result of double-clicking on the name of a graphic in the Links palette?
A. You can edit the original graphic.
B. You can rename the graphic file.
C. The Link Information dialog appears.
D. The Update Link is activated.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=127
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 128
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-045&q=1 Where do you find the indicator shown in
the exhibit that identifies a color as a spot color and allows you to change the color to a process
color?
A. Color Picker
B. Color palette
C. Swatches palette
D. Object Styles palette
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=128
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 129
A document containing QuickTime movies will be used to generate Adobe PDFs for both print
and online distribution. How can you ensure that pages containing movies will image
appropriately for commercial printing?
A. in Movie Options, choose Poster > Choose Image as Poster and browse to a vector
Illustrator file
B. in Movie Options, choose Poster > Standard and check Floating Window
C. in Movie Options, choose Poster > Choose Image as Poster and browse to a TIFF file
D. in Movie Options, choose Poster > Choose Movie Frame as Poster and choose the
sharpest frame
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=129
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 130
Your document contains three layers named and ordered as follows: Bottom, Middle, and Top.
On the Middle layer, you have a graphics frame completely obscuring a text frame which is on
the Bottom layer. Which action reveals the text frame?
A. select the text frame, then in the Layers palette, drag the layer indicator from the
Bottom to the Top layer
B. select the graphics frame, then choose Object > Arrange > Send to Back
C. select the text frame, then choose Object > Arrange > Bring to Front
D. select the graphics frame, then in the Layers palette, drag the layer indicator from the
Middle layer to the Bottom layer
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=130
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 131
You select and cut a column from an existing table. You want to replace the contents of another
column with the information you cut. You select the column you want to replace. Which
should you choose?
A. Table > Merge Cells
B. Edit > Paste
C. Edit > Paste Into
D. Table > Insert > Column
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=131
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 132
A document has multiple footnotes at the bottom of several pages. How can you increase the
vertical space between footnotes to aid readability?
A. choose Type > Document Footnote Options
B. choose Type > Paragraph Styles and modify the footnote style
C. choose Type > Paragraph and increase Space Before
D. choose Type > Insert White Space and chooseEm Space
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=132
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 133
What should you do to bring in a Microsoft Word table as an unformatted table?
A. choose Preferences > Type; check All Information; copy and paste from Microsoft
Word
B. choose Preferences > Type; check Text Only; copy and paste from Microsoft Word
C. choose File > Place; uncheck Show Import Options; choose the Microsoft Word file
D. choose File > Place; check Show Import Options; choose the Microsoft Word file;
select Remove Styles and Formatting from Text and Tables; select Unformatted Tables
from the Convert Tables To option
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=133
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 134
While creating an object style, you decide to add a keyboard shortcut for the style. Which
characters can be used as part of the shortcut?
A. lowercase and uppercase letters
B. number keys on the numeric keypad
C. lowercase letters only
D. numbers that are NOT on the numeric keypad
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=134
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 135
What must you do before you can create a mixed ink color swatch?
A. create at least one process color swatch
B. create at least one spot color swatch
C. create two or more process color swatches
D. create two or more spot color swatches
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=135
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 136
You create a text frame containing text, a graphics frame containing an image, and a polygon
frame with a fill and stroke. You want to maintain their relative positions, but mask all the
objects with a common edge. You use the Pen tool to create a closed shape to be used as the
common edge. What must you do?
A. select the text, graphics and tint frames with the Selection tool; Cut; Paste Into the
closed shape
B. select the text, graphics and tint frames with the Selection tool; group the items; Cut;
Paste Into the closed shape
C. select the text, graphics and tint frames with the Direct Selection tool; group the
items; Cut; select the closed shape; Paste in Place
D. select the text, graphics and tint frames with the Direct Selection tool; Cut; Paste Into
the closed shape
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=136
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 137
You have a multi-page document with a mix of high resolution images with transparency and
low resolution images. Which flattening method should you use for the fastest print or export
of your document?
A. choose Edit > Transparency Flattener Styles and select High Resolution; then use
Spread Flattening in the Pages palette menu to specify overrides for the pages that have
high resolution images
B. use Spread Flattening in the Pages palette menu to specify overrides for the pages
that have high resolution images on them; then choose High Resolution in the Print or
Export dialog box Style menu or Advanced menu
C. choose Edit > Transparency Flattener Styles and select Medium Resolution; then use
Spread Flattening in the Pages palette menu to specify overrides for the pages that have
high resolution images
D. use Spread Flattening in the Pages palette menu to specify overrides for the pages
that have high resolution images on them; then choose Medium Resolution in the Print
or Export dialog box Style menu or Advanced menu
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=137
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 138
You want to put job and customer information outside the trim to identify the file during
output. What must you do to ensure that the job information will print?
A. choose Object > Lock Position
B. place the information in the bleed area
C. place the information on the Master page
D. place the information in the slug area
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=138
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 139
You are working in Adobe Bridge. You have applied a metadata template to your files. You
want to add a keyword to one of those files. Which two are ways to add a keyword? (Choose
two.)
A. Keywords Panel menu
B. File > Alternates
C. Metadata Panel menu
D. File > File Info
E. View > As Details
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=139
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 140
What happens when a book is synchronized and styles or swatches in the document being
synchronized are NOT in the style source file?
A. They are deleted.
B. If they appear in more than one book file document, they are added to the source
document
C. They are left intact.
D. They are added to any open documents from the book file, but the changes must be
saved manually.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=140
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 141
You are asked to create a layout with artwork common to every page, automatic page numbers,
and text indicating the chapter name. There are 10 chapters in the project. Which is the most
efficient way to do this?
A. create ten Master pages containing the common graphic, a text frame with an
automatic page number, and text frames with the chapter name on each Master page
B. create one Master page containing the common graphic and a text frame with an
automatic page number, and then create ten Master pages containing a text frame with
the chapter name based on the first Master page
C. create one Master page containing the common graphic and a text frame with an
automatic page number, add a section marker for the chapter title, use this Master page
for the entire document
D. create one Master page with the common graphic on it, insert text frames on each
document page, and type the appropriate page numbers and chapter names into those
text frames
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=141
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 142
You want to create new documents that use a paper size of 10 inches by 10 inches and have a 3
column layout. You want to be able to create the document in one step What should you?
A. define a Document Preset
B. define a Transparency Flattener Preset
C. define a PDF Export Preset
D. define a Print Preset
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=142
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 143
Which should you choose in order to make the punctuation marks in a story hang outside the
text margins?
A. Adobe Single-line Composer
B. Adobe Paragraph Composer
C. Optical Kerning
D. Optical Margin Alignment
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=143
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 144
You want to confine text to only a portion of a curved path when using the Path Type tool.
What should you do?
A. hold down the Alt (Windows) or Option (Mac OS) while clicking the starting point
on the path
B. hold down Ctrl (Windows) or Command (Mac OS) while clicking the starting point
on the path
C. click at the starting point on the path; drag to the desired end point; then start typing
D. click at the starting point on the path; click at the desired end point; then start typing
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=144
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 145
When are you UNABLE to choose Separations as an output option in the Print dialog box?
A. when the printer is not a PostScript printer
B. when unnamed colors have not been converted to swatches
C. when only black is used in the document
D. when the document contains only RGB images and page elements
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=145
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 146
You have created an Illustrator file that uses multiple layers for language versions. You want to
selectively display individual language versions from the Illustrator file when it is placed in
InDesign. In which format must you save the Illustrator file?
A. AI
B. PDF
C. EPS
D. SVG
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=146
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 147
In an InDesign book, what can be synchronized?
A. starting page position
B. Master pages
C. number of columns
D. paragraph styles
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=147
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 148
You are unable to specify a particular page of a document to print in the Print dialog box. What
is a possible reason for this?
A. You selected Print Blank Pages.
B. You selected Spreads.
C. You selected Sequence > All Pages.
D. You selected Print Master Pages.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=148
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 149
The Swatches palette in an InDesign document contains Pantone 115 C from an Illustrator
native file and Pantone 115 CVU from elements created in InDesign. How can you ensure that
elements using both colors will image on just one plate during printing?
A. choose Separations
B. choose Composite Leave Unchanged
C. choose Ink Manager
D. choose In-RIP Separations
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=149
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 150
How do you resize a graphic frame and its content simultaneously?
A. use the Direct Selection tool and drag any handle on the frame s bounding box
B. use the Selection tool and press Ctrl (Windows) or Command (Mac OS) as you drag
any handle on the frame s bounding box
C. use the Direct Selection tool and press Ctrl (Windows) or Command (Mac OS) as
you drag any handle on the frame s bounding box
D. use the Selection tool and drag any handle on the frame s bounding box
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=150
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 151
You have applied a linear gradient to an object. Which should you use to change the gradient
so that it progresses vertically?
A. the Type option within the New Gradient Swatch dialog
B. the Location field within the Gradient palette
C. the Gradient tool
D. the Gradient ramp within the New Gradient Swatch dialog
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=151
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 152
Which should be active when you select the Insert Footnote command?
A. the Document Footnote Options dialog box
B. an insertion point where you want the footnote reference number to appear
C. the Insert Anchored Object dialog box
D. an insertion point where you want the footnote text to appear
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=152
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 153
You have added footnotes to your story. What happens if you select the option Place End of
Story Footnotes at Bottom of Text?
A. Footnotes in the last column of the story are placed at the bottom of the text.
B. Footnotes in the last column of the story are placed at the bottom of the column.
C. All footnotes in the story are aligned with the baseline.
D. All footnotes in the story are placed at the end of the story.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=153
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 154
You want all new shape objects that you draw in the current document to have a fill of None
and a stroke of Red. What should you do?
A. with the document open, deselect all objects and set the stroke and fill colors
B. with the document open, draw an object and set the stroke and fill color
C. close all documents and set the stroke and fill colors
D. create a new document and set the stroke and fill colors
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=154
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 155
You have created an InDesign book file containing six documents. You select a Style Source in
the Book palette and synchronize the book file. Which statement is true?
A. Swatches in the style source are added to synchronized documents.
B. Changes to documents CANNOT be undone.
C. Documents must be open for synchronization.
D. Swatches that are NOT in the style source are deleted from synchronized documents.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=155
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 156
How do you resize a graphic frame and its content simultaneously?
A. use the Selection tool and press Ctrl (Windows) or Command (Mac OS) as you drag
any handle on the frame s bounding box
B. use the Direct Selection tool and press Ctrl (Windows) or Command (Mac OS) as
you drag any handle on the frame s bounding box
C. use the Selection tool and drag any handle on the frame s bounding box
D. use the Direct Selection tool and drag any handle on the frame s bounding box
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=156
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 157
You are working in Adobe Bridge. You have applied a metadata template to your files. You
want to add a keyword to one of those files. Which two are ways to add a keyword? (Choose
two.)
A. Metadata Panel menu
B. View > As Details
C. Keywords Panel menu
D. File > Alternates
E. File > File Info
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=157
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 158
When creating a color using the Color Picker, which three color spaces are available for
creating new color swatches? (Choose three.)
A. LAB
B. Grayscale
C. HSB
D. RGB
E. CMYK
F. Pantone
G. Hexachrome
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-045&qno=158
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TwPass Certification Exam Features;
-
TwPass offers over 2500 Certification exams for professionals.
More than 98,800 Satisfied Customers Worldwide.
Average 99.8% Success Rate.
Over 120 Global Certification Vendors Covered.
Services of Professional & Certified Experts available via support.
Free 90 days updates to match real exam scenarios.
Instant Download Access! No Setup required.
Price as low as $19, which is 80% more cost effective than others.
Verified answers researched by industry experts.
Study Material updated on regular basis.
Questions / Answers are downloadable in PDF format.
Mobile Device Supported (Android, iPhone, iPod, iPad)
No authorization code required to open exam.
Portable anywhere.
Guaranteed Success.
Fast, helpful support 24x7.
View list of All Exams (AE);
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
Download Any Certication Exam DEMO.
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
To purchase Full version of exam click below;
http://www.TwPass.com/
Was this manual useful for you? yes no
Thank you for your participation!

* Your assessment is very important for improving the work of artificial intelligence, which forms the content of this project

Download PDF

advertisement