9A0 310

9A0 310
http://www.TwPass.com
9A0-310
Adobe
Adobe Flex2 Developer Exam
http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?eCode= 9A0-310
The 9A0-310 practice exam is written and formatted by Certified Senior IT Professionals working in
today's prospering companies and data centers all over the world! The 9A0-310 Practice Test covers
all the exam topics and objectives and will prepare you for success quickly and efficiently.
The 9A0-310 exam is very challenging, but with our 9A0-310 questions and answers practice exam,
you can feel confident in obtaining your success on the 9A0-310 exam on your FIRST TRY!
Adobe 9A0-310 Exam Features
- Detailed questions and answers for 9A0-310 exam
- Try a demo before buying any Adobe exam
- 9A0-310 questions and answers, updated regularly
- Verified 9A0-310 answers by Experts and bear almost 100% accuracy
- 9A0-310 tested and verified before publishing
- 9A0-310 exam questions with exhibits
- 9A0-310 same questions as real exam with multiple choice options
Acquiring Adobe certifications are becoming a huge task in the field of I.T. More over
these
exams like 9A0-310 exam are now continuously updating and accepting this challenge is itself a task.
This 9A0-310 test is an important part of Adobe certifications. We have the resources to
prepare you for this. The 9A0-310 exam is essential and core part of Adobe certifications
and
once you clear the exam you will be able to solve the real life problems yourself.Want to take
advantage of the Real 9A0-310 Test and save time and money while developing your skills to pass
your Adobe 9A0-310 Exam? Let us help you climb that ladder of success and pass your 9A0-310
now!
9A0-310
QUESTION: 1
Which statement best describes the Model-View-Controller design pattern?
A. It does NOT promote code reuse
B. Alternative user interfaces are difficult to add
C. It combines the code responding to user input with the code rendering the interface
D. It promotes maintainability by providing separation of concerns within code
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=1
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 2
Which development task would most likely be part of building loosely coupled MXML
components?
A. invoking thedispatchEvent() method
B. assigning a reference to the owner property
C. extending theflash.events.Dispatcher class
D. implementing theIFlexDisplayObject interface
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=2
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 3
Which software design pattern reduces method call volume by encapsulating multiple data
attributes in a single object?
A. Factory
B. Singleton
C. Assembler
D. Transfer Object
E. Data Access Object
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=3
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 4
Which statement about the dispatchEvent() method is true?
A. It automatically dispatches an event object.
B. It can only be used with the Application class.
C. It can be used for both custom and other events.
D. It returns the type property value of the event object.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=4
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 5
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-310&q=1 Which ActionScript class definition
represents the UML class diagram?
A. class Employee { private var empName:String; public function CalcSalary():int { ...
}
B. class Employee { public var empName:String; private function CalcSalary():int { ...
}
C. class Employee { private var empName:String; protected function CalcSalary():int {
... }
D. class Employee { public var empName:String; protected function CalcSalary():int {
... }
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=5
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 6
Which statement best defines event bubbling?
A. Event bubbling is NOT supported inActionScript 3.0
B. The event flows from the top of the display list hierarchy to the node just before the
target node
C. The event flows from the node subsequent to the target node back up the display
listheirarchy
D. The event flows from the top of the display listheirarchy to the target node
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=6
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 7
Given the following code snippet: adobe&c=9A0-310&q=1 Which value would be traced to
the console?
A. FRED
B. Fred
C. Fred Friendly
D. An error or strict-mode warning would occur
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=7
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 8
Which design pattern is followed by an ActionScript class that uses the [RemoteClass]
metatag?
A. Singleton
B. Assembler
C. Data Access Object
D. Data Transfer Object
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=8
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 9
Which Flex 2 language feature provides the best support for loose coupling between MXML
components?
A. class inheritance
B. singleton classes
C. event dispatching
D. remote object services
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=9
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 10
A Flex application contains a custom event object eventObj: var eventObj:Event = new
Event(myCustomEvent); Which line of code correctly triggers this event?
A. eventObj.dispatch();
B. dispatchEvent(eventObj);
C. eventObj.dispatchEvent();
D. dispatchEvent(eventObj);
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=10
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 11
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-310&q=1 What is the relationship between the two
classes in the UML diagram?
A. Shape extends Circle
B. Circle extends Shape
C. Shape implements Circle
D. Circle implements Shape
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=11
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 12
You want to send custom data with an event object that has been generated by the framework.
What should you do?
A. Add custom properties to the target property.
B. Subclass the Event class and add properties to it.
C. Subclass theDisplayObject class and add properties to it.
D. Add custom properties to theFlash.events.Event class.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=12
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 13
Which is contained in a .jar file?
A. XML data files in an archived format
B. the Java Virtual Machine used in a J2EE server
C. a set of pre-compiled Java classes in an archived format
D. all configuration and application files in a J2EE web application in an archived
format
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=13
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 14
Which attribute prevents a class method from being visible within a sub-class?
A. public
B. internal
C. private
D. protected
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=14
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 15
You have used a WebService object to call a public method of a SOAP-based web service. The
remote web service is written in Java. The signature of the Java method being called is: public
List getData() You have declared an ActionScript method named resultHandler() with this
signature: private function resultHandler(event:ResultEvent):void When the resultHandler()
method is called from the HTTPService object result event, you want to save the returned data
to a previously declared ArrayCollection named myCollection. Which is the correct syntax?
A. myCollection = event.result;
B. myCollection = event.result as ArrayCollection;
C. myCollection = new ArrayCollection(event.result as Array);
D. myCollection = event.getData.lastResult as ArrayCollection;
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=15
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 16
Which Data Management Service method will reset an item to its previous state?
A. undo()
B. rollBack()
C. noCommit()
D. revertChanges()
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=16
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 17
You have used an HTTPService object to retrieve this HTML file: <?xml version=1.0?>
<employees> <employee><name>Joe</name><job>President</job> </employee>
<employee><name>Mary</name><job>CEO</job> </employee></employees> The
resultFormat property of the HTTPService object is set to object, and the id property is set to
myService. You want to use a DataGrid control to display the list of employees. Which is the
correct syntax for a binding expression to pass the employee objects to the dataProvider
property of the DataGrid?
A. dataProvider={myService.lastResult}
B. dataProvider={myService.lastResult.employees}
C. dataProvider={myService.result.employees.employee}
D. dataProvider={myService.lastResult.employees.employee}
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=17
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 18
Which object is the returned XML data placed into after a Web service operation executes?
A. result
B. collection
C. firstResult
D. lastResult
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=18
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 19
Which property of the HTTPService class references the data returned from a request?
A. result
B. lastResult
C. destination
D. resultFormat
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=19
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 20
Which protocol supports the use of server-pushed messaging with the Flex Message Service
and the Data Management Service?
A. AMF
B. HTTP
C. SOAP
D. RTMP
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=20
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 21
Which HTTPService method call will invoke a service request?
A. get()
B. load()
C. send()
D. getService()
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=21
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 22
You have used a RemoteObject object to call a public method of a Java class that is hosted by
Flex Data Services. The signature of the Java method being called is: public List getData()
You have declared an ActionScript method named resultHandler() with this signature: private
function resultHandler(event:ResultEvent):void When the resultHandler() method is called
from the RemoteObject result event, you want to save the returned data to a previously
declared ArrayCollection named myCollection. Which is the correct syntax?
A. myCollection = event.result;
B. myCollection = event.result as ArrayCollection;
C. myCollection = new ArrayCollection(event.result as Array);
D. myCollection = event.getData.lastResult as ArrayCollection;
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=22
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 23
Which Flex Data Services component allows a Flex client to access back-end data by invoking
remote methods of Java objects and ColdFusion components?
A. Flex Charting
B. Proxy Service
C. RPC Services
D. Message Service
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=23
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 24
You have configured the proxy service with this destination: <destination id="DefaultHTTP">
<properties><dynamic-url>http://127.0.0.1/flex/assets/*</dynamicurl></properties></destination> Which HTTPService object will successfully use the proxy
service to retrieve data?
A. <mx:HTTPService id=myServiceurl=http://127.0.0.1/flex/assets/mydata.xml/>
B. <mx:HTTPService
id=myServiceurl=http://127.0.0.1/flex/assets/mydata.xmluseProxy=true/>
C. <mx:HTTPService id=myServicedestination=DefaultHTTP useProxy=true/>
D. <mx:HTTPService
id=myServiceurl=http://localhost/flex/mydata.xmluseProxy=true/>
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=24
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 25
Which two metatags should be added to an ActionScript class definition to make it compatible
with the Data Management Service (Choose two)?
A. [Event]
B. [Embed]
C. [Bindable]
D. [Managed]
E. [RemoteClass]
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=25
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 26
Which metadata tag marks a particular ActionScript data transfer object to be watched by the
Data Management Service?
A. Watch
B. Bindable
C. Managed
D. RemoteClass
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=26
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 27
Which property of the HTTPService component allows you to use parameter binding to pass
query parameters to an HTTP Service?
A. id
B. request
C. method
D. concurrency
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=27
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 28
Given this XML variable: var myData:XML =<employees> <dept
name=Marketing><employee>Joe</employee><employee>Mary</employee> </dept> <dept
name=Shipping><employee>Alice</employee><employee>Harry</employee>
</dept></employees> And this ActionScript statement: returnedXML =
myData.dept.(@name == Marketing) What is the value of returnedXML?
A. All <dept> elements
B. The first <dept> element
C. The entire <employees> element
D. Only the <employee> elements within the first <dept> element
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=28
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 29
Which is a characteristic of the ArrayCollection class?
A. It can only implement theIList interface
B. The class does NOT need to be imported
C. Elements used in bindings will continue to be monitored
D. Monitored data in anArrayCollection needs to be stored in the Array class
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=29
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 30
Which two methods of the String class support the use of regular expressions by accepting a
RegExp object as an argument? (Choose two.)
A. substr()
B. charAt()
C. search()
D. replace()
E. indexOf()
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=30
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 31
You have created an instance of the Cursor class by using the ArrayCollection.getCursor()
method. You have assigned an id of myCursor. At runtime, the expression myCursor.afterLast
returns true. What does the expression myCursor.current return?
A. null
B. A reference to the last item in theArrayCollection
C. A reference to the first item in theArrayCollection
D. A reference to a random item in theArrayCollection
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=31
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 32
You have a created a custom component in a file named MyComponent.mxml. The file is
stored in a subdirectory of the project root named components. You want to create an instance
of the component in MXML. Which is the correct syntax?
A. <components.MyComponent/>
B. <components/MyComponent/>
C. <comp:MyComponent xmlns=components.*/>
D. <comp:MyComponent xmlns:comp=components.*/>
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=32
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 33
You want improve the performance of the following simple component while maintaining the
functionality of the component. What should you do? <?xml version="1.0" encoding="utf8"?> <mx:VBox xmlns:mx="http://www.adobe.com/2006/mxml"> <mx:HBox> <mx:Label
text=First Name/> <mx:TextInput/> <mx:Label text=Last Name> <mx:TextInput/>
</mx:HBox> </mx:VBox>
A. Do NOT make this a separate MXML component.
B. Make the <mx:TextInput> the root of the component.
C. Replace the <mx:HBox> tag with a <mx:Canvas> tag.
D. Make the <mx:HBox> tag the root tag of the component.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=33
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 34
Which statement about standard validators in the mx.validators package is NOT true?
A. ThePhoneNumberValidator class is used to validate the length of international phone
numbers.
B. TheStringValidator class is used to validate the content of strings.
C. TheCurrencyValidator class is used to check the validity of currency expressions
represented as strings.
D. TheCreditCardValidator class can be used to validate the expiration date of credit
cards.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=34
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 35
Which UIComponent Event is dispatched when the component has finished its construction,
property processing, measuring, layout and drawing?
A. load
B. initalize
C. preinitalize
D. creationComplete
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=35
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 36
You are declaring a method within a class. Which two keywords can be used? (Choose two.)
A. static
B. method
C. function
D. dynamic
E. package
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=36
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 37
You are creating a method named myFunction, that is designed to be used with the
filterFunction property of an ArrayCollection. Which method signature should you use?
A. myFunction():Boolean { }
B. myFunction(item:Object):Boolean { }
C. myFunction(isFiltered:Boolean):Object { }
D. myFunction(item:Object, column:DataGridColumn):String
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=37
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 38
Given this custom component definition: <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?><mx:VBox
xmlns:mx="http://www.adobe.com/2006/mxml"> </mx:VBox> What is the relationship
between the component and the ActionScript VBox class?
A. The component is a child of aVBox container.
B. The component is an instance of aVBox class.
C. The component is extended from theVBox class.
D. The component replaces theVBox class in the Flex Framework and will always be
used wherever <mx:VBox/> is declared.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=38
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 39
You have created a Button inside a VBox container, which is a child of the application. The
Application start tag has this click event handler: <mx:Application click=clickHandler(event)>
What is the value for the currentTarget property of the event object?
A. A reference to theVBox
B. A reference to the Button
C. A reference to the application
D. A reference to the event object
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=39
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 40
Which line of code correctly calls a changeHandler function when the text in a TextInput
component is changed?
A. <mx:TextInput change=changeHandler() />
B. <mx:TextInput change=changeHandler() />
C. <mx:TextInput onChange=changeHandler() />
D. <mx:TextInput onChange=changeHander() />
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=40
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 41
You want to handle the click event of a Button control. The id property of the Button is set to
myButton. You are dispatching the event object to a custom handler method with this call to
the addEventListener() method: myButton.addEventListener(MouseEvent.CLICK,
clickHandler); You want to be able to determine whether the user held down the Alt, Shift or
Ctrl keys when clicking the Button. Which is the correct signature of the
clickHandler()method?
A. clickHandler(event:Event):void
B. clickHandler(event:Event):Boolean
C. clickHandler(event:MouseEvent):void
D. clickHandler(event:MouseEvent):Boolean
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=41
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 42
You have retrieved this XML file using an HTTPService object with an id of myData: <?xml
version=1.0?> <employees> <dept
name=Marketing><employee>Joe</employee><employee>Mary</employee> </dept> <dept
name=Shipping><employee>Alice</employee><employee>Harry</employee>
</dept></employees> The resultFormat property of the HTTPService object is set to e4x. You
want to extract all <employee> elements into an XMLList object regardless of which <dept>
element is their parent. Which two E4X expressions will return the desired data? (Choose two)
A. ..employee
B. myData..employee
C. myData.dept.employee
D. myData.employees..employee
E. myData.employees.dept.employee
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=42
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 43
Which line of code correctly binds the text property of a label to the selectedValue of a
RadioButtonGroup with an id of cardType?
A. <mx:Label text=cardType.selectedValue />
B. <mx:Label text=[cardType.selectedValue] />
C. <mx:Label text={cardType.selectedValue} />
D. <mx:Label text={cardType.selectedValue} />
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=43
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 44
Which two statements about using custom components are true? (Choose two.)
A. Custom components do NOT need to be in a separate file.
B. Custom components can be written in either MXML orActionScript.
C. Custom components do NOT need to define themx namespace if it has been defined
in the main application.
D. There must be a file with an <mx:Application> tag that loads the individual
components.
E. Custom components do NOT require that namespaces be redefined if they are
already defined in the main application.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=44
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 45
What is created when you write the following statement? Var myBirthday:Date = new Date();
A. a class calledmyBirthday
B. an Object class calledmyBirthday
C. an instance of the Date class calledmyBirthday
D. an instance oftheObject class called myBirthday
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=45
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 46
Which IViewCursor interface method moves the cursor to a bookmark?
A. seek()
B. insert()
C. findLast()
D. moveNext()
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=46
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 47
You are sorting or filtering a collection view. Which method should you use to update any
control or container bound to the data?
A. sort()
B. refresh()
C. initialized()
D. itemUpdated()
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=47
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 48
Your want to add your companys stock information to your Web site. Which two types of
charts are best suited to display this financial information? (Choose two.)
A. Pie
B. Plot
C. Area
D. HLOC
E. Bubble
F. Candlestick
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=48
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 49
Which keyword declares a property that is only available to references inside the same class?
A. class
B. public
C. internal
D. private
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=49
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 50
Which line of code correctly creates a String property named firstName in ActionScript 3.0?
A. StringfirstName;
B. private StringfirstName;
C. var firstName:String private;
D. privatevar firstName:String;
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=50
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 51
Which line of code represents a valid constructor for the class Vehicle?
A. public function init(){ }
B. public function Vehicle(){ }
C. private function Vehicle(){ }
D. public functionVehicleConstructor(){ }
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=51
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 52
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-310&q=1 Which two Flex UI controls are displayed
(choose two)?
A. Grid
B. Label
C. TextLabel
D. DataGrid
E. LabelField
F. DataHolder
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=52
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 53
You want to display a CheckBox control on every row of a DataGrid and have it both reflect
and change the value of a Boolean property of each data item named isSelected. Which is the
correct syntax for the DataGridColumn in which the CheckBox should appear?
A. <mx:DataGridColumn dataField=isSelected itemRenderer=mx.controls.CheckBox
editorDataField=value />
B. <mx:DataGridColumn dataField=isSelected itemEditor=mx.controls.CheckBox
editorDataField=value/>
C. <mx:DataGridColumn dataField=isSelected itemEditor=mx.controls.CheckBox
editorDataField=selected/>
D. <mx:DataGridColumn dataField=isSelected itemRenderer=mx.controls.CheckBox
editorDataField=selected rendererAsEditor=true/>
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=53
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 54
Which two containers provide navigation for a ViewStack container? (Choose two.)
A. Panel
B. TabBar
C. LinkBar
D. Accordion
E. TabNavigator
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=54
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 55
What is the maximum width of the Button control?
A. 300 pixels
B. The width of the button is unlimited
C. Twice the width of the label of the button
D. The same width as the container of the button
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=55
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 56
Which style declaration has the lowest precedence?
A. Inline style
B. Type selector
C. Class selector
D. Global selector
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=56
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 57
Which line of code correctly adds a column to a DataGrid component?
A. <mx:DataColumn dataField=name headerText=Name />
B. <mx:DataColumn dataField=name headerText=Name />
C. <mx:DataGridColumn dataField=name headerText=Name />
D. <mx:DataGridColumn dataField=name headerText=Name />
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=57
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 58
Which CSS selector will affect the styles for all components in the application?
A. type
B. global
C. class
D. source
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=58
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 59
Which code will create the same transition to and from every state in the application?
A. <mx:Transition fromState="" toState="">
B. <mx:Transition fromState=" " toState=" ">
C. <mx:Transition fromState="*" toState="*">
D. <mx:Transition fromState="" toState="">
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=59
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 60
Which container controls layout and positioning?
A. VBox
B. Accordion
C. ViewStack
D. TabNavigator
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=60
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 61
You want an effect to play for two seconds. Which effect declaration setting should you use?
A. duration=2
B. duration=20
C. duration=200
D. duration=2000
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=61
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 62
Which two Flex UI controls can be used to display multi-line wrapped text?
A. Text
B. Label
C. Legend
D. TextInput
E. TextArea
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=62
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 63
You have created an ArrayCollection, a DataGrid, and a List. The dataProvider properties of
both the DataGrid and the List are set to the same bindable ArrayCollection. At runtime, the
user clicks on a column header of one of the columns of the DataGrid to sort the data. What
happens to the appearance of the List control?
A. The List changes height to match theDataGrid
B. Nothing happens to the appearance of the List control
C. The List scrolls to display the currently selected row of theDataGrid
D. The List sort order changes to show the same sort order as theDataGrid
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=63
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 64
Which is NOT an acceptable MXML style attribute for use in the <mx:Label> MXML tag?
A. fontSize
B. font-family
C. fontFamily
D. fontWeight
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=64
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 65
Your application has a ViewStack with three nested containers. The id property of the
ViewStack is set to myViewStack. Which two statements will make the last container visible?
(Choose two)
A. myViewStack.selectedIndex=1;
B. myViewStack.selectedIndex=2;
C. myViewStack.selectedIndex=3;
D. myViewStack.selectedIndex=myViewStack.numChildren;
E. myViewStack.selectedIndex=myViewStack.numChildren-1;
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=65
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 66
Which two containers support constraint-based layout properties to position objects relative to
the anchors of the container (Choose two)
A. HBox
B. Canvas
C. Panel with layout=absolute
D. Panel with layout=horizontal
E. Application with layout=vertical
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=66
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 67
Which MXML tag is used to create composite effects?
A. Move
B. Zoom
C. Sequence
D. AnimateProperty
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=67
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 68
Which development task would most likely be part of building loosely oupled MXML
components?
A. invoking thedispatchEvent() method
B. assigning a reference to the owner property
C. extending theflash.events.Dispatcher class
D. implementing theIFlexDisplayObject interface
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=68
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 69
Which attribute prevents a class method from being visible within a ub-class?
A. public
B. internal
C. private
D. protected
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=69
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 70
On which object or component can the addEventListener() method can be sed?
A. Only on custom components.
B. Any object that displays in the Flash player.
C. Only on an event object if the bubbles property is set to true.
D. Only if the custom component has been created inActionScript
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=70
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 71
Which software design pattern reduces method call volume by encapsulating ultiple data
attributes in a single object?
A. Factory
B. Singleton
C. Assembler
D. Transfer Object
E. Data Access Object
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=71
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 72
Given two loosely-coupled MXML components, C1 and C2, which code ragment best
illustrates how C2 would be notified that data in C1 has changed?
A. parentDocument.info = info
B. parentDocument.C2.onC1Change(info)
C. dispatchEvent(new InfoChangedEvent(info))
D. DataService.getInstance().storeInfo(info)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=72
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 73
Which design pattern is followed by an ActionScript class that uses the RemoteClass] metatag?
A. Singleton
B. Assembler
C. Data Access Object
D. Data Transfer Object
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=73
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 74
Which MXML tag contains custom event declarations?
A. Style
B. Model
C. Script
D. Metadata
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=74
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 75
Which item controls how Flex Data Services works with a particular nterface, like a CFC or
Java object?
A. proxy
B. channel
C. adapter
D. destination
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=75
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 76
Which RPC service has a load event that is dispatched once the service object s loaded?
A. WebService
B. HTTPService
C. RemoteObject
D. ObjectAccess
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=76
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 77
You are making a RemoteObject call and sending parameters explicitly. Which syntax should
you use?
A. sandwichRO.send()
B. sandwichRO.getSanList()
C. sandwichRO.getSanList.send()
D. sandwichRO(parameter1,parameter2)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=77
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 78
You have set up a call to a WebService defined by <mx:WebService id=sandwichWS ...> that
calls a remote method named getSanList(). You want to access the returned results. Which
syntax should you use?
A. sandwichWS.lastResult
B. sandwichWS.event.result
C. sandwichWS.getSanList.result
D. sandwichWS.getSanList.lastResult
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=78
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 79
What is the default resultFormat when complex data is returned by the <mx:HTTPService>
class?
A. Plain text
B. Raw XML
C. AnArrayCollection.
D. A genericActionScript tree of objects.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=79
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 80
You are creating a consumer object. Which event is used to handle the data that is received?
A. result
B. receive
C. message
D. subscribe
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=80
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 81
What type of ActionScript object is returned by default when XML data is retrieved from an
HTTPService call?
A. XML
B. Array
C. URLRequest
D. ArrayCollection
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=81
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 82
Which is NOT a client-side RPC component?
A. AMF
B. WebService
C. HTTPService
D. RemoteObject
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=82
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 83
Which term describes an endpoint for a message (data) where the message will be acted upon?
A. proxy
B. adapter
C. channel
D. destination
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=83
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 84
You want to track information about an object that is manipulated by the Data Management
Service. Which class should you use?
A. LoadEvent
B. DataStore
C. AsyncToken
D. AsyncMessage
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=84
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 85
You are using ActionScript 3.0. You want a property to be visible only in the class that defines
it. You do NOT want this property to be inherited by any subclasses. Which access modifer
should you use?
A. public
B. private
C. internal
D. protected
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=85
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 86
Which statement declares a valid constructor for the Person class?
A. public function Person() { }
B. public static Person():void { }
C. public function Person():Void { }
D. public const function Person() { }
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=86
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 87
You want to use data binding with a custom property of a custom component. What must you
do?
A. Use anArrayCollection.
B. Specify the [Bindable] metatag before the property.
C. Set the source and destination using the <mx:Binding> tag
D. You should NEVER bind to custom properties of a component because this results in
tight coupling.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=87
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 88
What are two reasons for using the event based programming model in Adobe Flex? (Choose
two.)
A. To identify the system resources of a user.
B. To identify the IP address of an application user.
C. To stream data synchronously into Flash Player
D. To identify when a user has interacted with the interface.
E. To identify when a component has been created, destroyed or resized.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=88
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 89
You want to call the findFirst(), findLast(), or findAny() methods of the Cursor class. Which
statement must be true?
A. theArrayCollection must be sorted
B. theArrayCollection must be marked as [Managed]
C. theArrayCollection must be marked as [Bindable]
D. theArrayCollection must contain strongly typed objects
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=89
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 90
You want to create a new custom validator class. Which protected method of the superclass is
overridden?
A. validate()
B. doValidation()
C. createChildren()
D. updateDisplayList()
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=90
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 91
Which term describes the path on which messages travel?
A. proxy
B. adapter
C. channel
D. destination
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=91
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 92
Which two statements about the result event in the HTTPService class are true? (Choose two.)
A. The event object generated contains a result property
B. The event object generated contains alastResult property
C. The event is fired whether data is returned successfully or not.
D. The target property of the event object refers to the data returned.
E. The data type of the event object created ismx.rpc.events.ResultEvent.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=92
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 93
Which statement about event handlers is true?
A. Event handlers only respond to user events.
B. Event handlers only respond to system events.
C. Custom event handlers are NOT allowed in Flex.
D. Event handlers respond to system events and user events.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=93
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 94
Which statement about creating ActionScript class methods is FALSE?
A. Methods are created in the body of the class.
B. To create a method that is only used internally by the class, use the keyword private.
C. To make method arguments optional, assign default values to each one.
D. If a method has an empty arguments list, declare the argument list void in
parenthesis.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=94
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 95
Which two statements about interfaces are true? (Choose two.)
A. Interfaces can be instantiated.
B. Interfaces can NOT extend other interfaces.
C. Interfaces can have variables and constants.
D. Interfaces must define all method implementations.
E. A class is the onlyActionScript 3.0 language element that can implement an
interface.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=95
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 96
Which statement declares the Person class as a member of the com.adobe.people package?
A. packagecom.adobe.people; public class Person() { }
B. packagecom.adobe.people [ public class Person() { } ]
C. packagecom.adobe.people { public class Person() { } }
D. public classcom.adobe.people.Person() { }
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=96
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 97
What is the most efficient way to validate that alpha-numeric data is in the correct format?
A. Use theStringValidator class.
B. Use theNumberValidator class.
C. Use theRegExpValidator class.
D. Create a customvalidator to loop over and validate each character.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=97
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 98
Which two navigator containers can only let users control the active child of a ViewStack
Container (choose two)?
A. HBox
B. NavBar
C. TabBar
D. LinkBar
E. Accordion
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=98
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 99
Which method of changing the appearance of a Flex application requires the use of 3rd-party
tools like Adobe Photoshop or Adobe Flash 8?
A. styles API
B. graphical skinning
C. programmatic skinning
D. cascading style sheets
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=99
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 100
Which is the immediate child element of a Navigator container?
A. A container
B. ADataGrid
C. A view state
D. An embedded asset
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=100
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 101
Which two file formats are supported by the Image control? (Choose two.)
A. TIF
B. JPG
C. BMP
D. PSD
E. PNG
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=101
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 102
Which statement describes the behavior of the Text control that makes it different in behavior
and capability from the Label control.
A. The Text control supports thehtmlText property.
B. The Text control wraps long text to multiple lines.
C. The Text control supports the selectable property.
D. The Text control does NOT support thebackgroundColor style.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=102
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 103
Which class are all Flex UI controls a subclass?
A. Shape
B. MovieClip
C. UIComponent
D. ProgrammaticSkin
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=103
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 104
Which statement about application backgrounds is true?
A. A JPG referenced in thebackgroundImage style of the Application tag will not scale
to fit the entire application area.
B. Setting thebackgroundAlpha style of the Application tag to zero will ensure that a
background color is never set.
C. An animated Flash movie CANNOT be used as a background image for an
application.
D. If you set thebackgroundColor style of the Application tag equal to red, you will get
a red gradient background.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=104
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 105
What is the default value for the creationPolicy property of the ViewStack container?
A. all
B. auto
C. none
D. queued
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=105
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 106
You are using the labelFunction property of the DataGridColumn class to all a function that
returns a date-formatted string. You want to be able to call the function from more than one
DataGridColumn instance. The signature of the function is: private function
formatDate(data:Object, column:DataGridColumn):String { } You have declared an instance
of the DateFormatter class named myFormatter. You want to return a date-formatted string
from a dynamically selected property of the data object. Which syntax should you use?
A. returnmyFormatter.format(data.column);
B. returnmyFormatter.format(data.dataField);
C. returnmyFormatter.format(data.column.dataField);
D. returnmyFormatter.format(data[column.dataField]);
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=106
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 107
You want to move the panel1 and panel2 elements in a transition. Which tatement should you
use?
A. <mx:Move ids="{panel1, panel2}">
B. <mx:Move ids="{[panel1, panel2]}">
C. <mx:Move targets="{panel1, panel2}">
D. <mx:Move targets="{[panel1, panel2]}">
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=107
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 108
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-310&q=1 You are working with a constraint-based
layout. You want to ensure that a Panel container is always positioned in your application as it
appears in the exhibit. Which two properties should you set? (Choose two.)
A. left
B. top
C. right
D. bottom
E. verticalCenter
F. horizontalCenter
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=108
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 109
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-310&q=1 You want to layout two Panel containers as
shown in the exhibit. Which two MXML code blocks could surround the two Panel containers
to create the following display? (Choose two)
A. <mx:HBox></mx:HBox>
B. <mx:Panel layout=horizontal></mx:Panel>
C. <mx:Canvas layout=horizontal></mx:Canvas>
D. <mx:ViewStack layout=horizontal></mx:ViewStack>
E. <mx:Application layout=horizontal></mx:Application>
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=109
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 110
You have written the following code snippet: <mx:states> <mx:State name="expanded">
<mx:SetProperty target="{panel1}" name="width" value="400" /> <mx:SetProperty
target="{panel1}" name="height" value="250" /> </mx:State> </mx:states> <mx:Panel
id="panel1" width="200" height="200" /> You want to switch to the new state when the user
rolls over the Panel. Which code should you add to the Panel tag?
A. currentState=roll
B. rollOver=expanded
C. currentState=rollOver; expanded
D. rollOver=currentState=expanded
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=110
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 111
Which component renders data from an array or array collection?
A. TextInput
B. DataGrid
C. ProgressBar
D. NumericStepper
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=111
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 112
Which property of the Data Management Service causes a limited number of records to be
returned from a large data set?
A. control
B. limitSet
C. paging
D. recordSetControl
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-310&qno=112
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TwPass Certification Exam Features;
-
TwPass offers over 2500 Certification exams for professionals.
More than 98,800 Satisfied Customers Worldwide.
Average 99.8% Success Rate.
Over 120 Global Certification Vendors Covered.
Services of Professional & Certified Experts available via support.
Free 90 days updates to match real exam scenarios.
Instant Download Access! No Setup required.
Price as low as $19, which is 80% more cost effective than others.
Verified answers researched by industry experts.
Study Material updated on regular basis.
Questions / Answers are downloadable in PDF format.
Mobile Device Supported (Android, iPhone, iPod, iPad)
No authorization code required to open exam.
Portable anywhere.
Guaranteed Success.
Fast, helpful support 24x7.
View list of All Exams (AE);
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
Download Any Certication Exam DEMO.
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
To purchase Full version of exam click below;
http://www.TwPass.com/
Was this manual useful for you? yes no
Thank you for your participation!

* Your assessment is very important for improving the work of artificial intelligence, which forms the content of this project

Download PDF

advertisement