Kiigazodás a kézikönyvben. MSI GF63 Thin (Intel® 9th Gen) (GeForce® GTX), MS-1792, MS-16J2, PRO 16 Flex 8GL, PRO 22XT 10M

Add to my manuals
54 Pages

advertisement

Kiigazodás a kézikönyvben. MSI GF63 Thin (Intel® 9th Gen) (GeForce® GTX), MS-1792, MS-16J2, PRO 16 Flex 8GL, PRO 22XT 10M | Manualzz

Gratulálunk új, finoman kidolgozott noteszgépe megvásárlásához! Biztosak vagyunk abban, hogy kellemes és egyúttal professzionális élményben lesz része ennek a nagyszerű készüléknek a használata során. Büszkén valljuk, hogy noteszgépünk számos próbán esett át, amit igazol cégünk hírneve a megbízhatóság és felhasználói elégedettség terén.

Kiigazodás a kézikönyvben

A Felhasználói Kézikönyv utasításokat és ábrákat tartalmaz a noteszgép használatával kapcsolatban. Tanácsos figyelmesen átolvasni a kézikönyvet, mielőtt használatba venné a noteszgépet.

Az 1. fejezet, Előszó alapvető biztonsági és elővigyázatossági információt nyújt a felhasználónak a noteszgép használatával kapcsolatban.

A 2. fejezet, Bevezetés röviden bemutatja a noteszgépet, beleértve az

áttekintéseket, funkciógombokat, gyorsindító gombokat, csatlakozókat, LED-eket stb.

A 3. fejezet, Első lépések a noteszgép alapvető felhasználásával kapcsolatos utasításokat tartalmazza a felhasználó számára.

Kicsomagolás

Először is, bontsa fel a szállító kartondobozt és tüzetesen vizsgáljon meg minden elemet. Ha a valamelyik elem sérült vagy hiányzik, akkor azonnal vegye fel a kapcsolatot a termék értékesítőjével. Ezen kívül őrizze meg a dobozt és a csomagolóanyagokat, mivel szüksége lehet rájuk a készülék esetleges későbbi szállításakor. A csomagnak tartalmazni a kell a következő elemeket:

▶ Noteszgép

▶ Első lépések

▶ AC/DC hálózati adapter és AC tápkábel

▶ Hordtáska (opcionális)

▶ Minden az egyben alkalmazás-lemez, amely tartalmazza a felhasználói

útmutató teljes változatát, az illesztőprogramokat, segédprogramokat és opcionális rendszer-visszaállítási funkciót stb. (opcionális)

2-2

advertisement

Was this manual useful for you? Yes No
Thank you for your participation!

* Your assessment is very important for improving the workof artificial intelligence, which forms the content of this project

Related manuals

Download PDF

advertisement

Table of contents