Fő MSI tulajdonságok. MSI GF63 Thin (Intel® 9th Gen) (GeForce® GTX), MS-1792, MS-16J2, PRO 16 Flex 8GL, PRO 22XT 10M

Add to my manuals
54 Pages

advertisement

Fő MSI tulajdonságok. MSI GF63 Thin (Intel® 9th Gen) (GeForce® GTX), MS-1792, MS-16J2, PRO 16 Flex 8GL, PRO 22XT 10M | Manualzz

Fő MSI tulajdonságok

Tudjon meg többet az MSI fő tulajdonságairól a http://www.msi.com és https://www.youtube.com/user/MSIGamingGlobal címen

A SteelSeries Engine csak az MSI GAMING noteszgépekben található meg

Az MSI a SteelSeries-zel együttműködésben egy exkluzív SteelSeries Engine alkalmazást fejlesztett ki a játékra tervezett noteszgépekhez. A SteelSeries Engine alkalmazás minden, több eszköz kezeléséhez szükséges funkciót egyesít a játékosok számára.

Az MSI GAMING az első olyan, játékra tervezett noteszgép, mely az XSplit Gamecaster valós idejű közvetítést biztosító alkalmazást használja!

Az MSI játékra tervezett noteszgép az XSplit Gamecaster alkalmazást használja, mely a játékosok számára elérhető legegyszerűbb valós idejű közvetítést és rögzítést kínáló alkalmazás. Tekintse meg az Xsplit Gamecaster bemutatóját.

Dynaudio hangmegoldás az MSI játékra tervezett noteszgépeken

Az MSI a Dynaudio-val, a dán hangspecialistával együttműködve autentikus, torzításmentes audió teljesítményt biztosít a játékra tervezett noteszgépeken.

1-8

advertisement

Was this manual useful for you? Yes No
Thank you for your participation!

* Your assessment is very important for improving the workof artificial intelligence, which forms the content of this project

Related manuals

Download PDF

advertisement

Table of contents