Informații suplimentare . Avent SCF398/11, SCF396/31, SCF396/11

Add to My manuals
238 Pages

advertisement

Informații suplimentare . Avent SCF398/11, SCF396/31, SCF396/11 | Manualzz

Română 181

Problemă

Când pornesc pompa de sân după depozitare, nu

începe să funcționeze imediat.

Afișajul indică „Er”, iar dispozitivul se oprește automat.

Soluție

Asigurați-vă că bateria este complet încărcată (consultaţi 'Încărcarea pompei de sân') sau conectați pompa de sân la priză.

Poate că ați depozitat pompa de sân la o temperatură sub temperatura minimă de depozitare sau peste temperatura maximă de depozitare. Lăsați pompa de sân să se aclimatizeze într-o cameră la

20   °C/68   °F timp de 30   de minute, pentru a-și regla temperatura la intervalul de funcționare (între (5   °C/41   °F și 40   °C/104   °F).

Dacă folosiți pompa de sân alimentată de la baterie, lăsați-o să se răcească timp de 30   de minute și încercați să o porniți din nou.

Dacă folosiți pompa de sân cu adaptorul conectat la priză, verificați dacă folosiți adaptorul furnizat împreună cu dispozitivul.

Dacă problema persistă, contactați Centrul de asistență pentru clienți prin intermediul site-ului web www.philips.com/support .

Informații suplimentare

Mai jos sunt descrise câteva afecțiuni obișnuite asociate alăptării. Dacă resimțiți oricare dintre aceste simptome, contactați un profesionist din domeniul medical sau un specialist în alăptare.

Afecțiuni obișnuite asociate alăptării

Descriere

Senzație de durere Durere resimțită la nivelul sânului sau al mamelonului sau resimțită din cauza faptului că nivelul de sucțiune este superior nivelului confortabil.

Mameloane inflamate Durere persistentă în mameloane la începutul sesiunii de pompare sau care durează pe întreaga sesiune de pompare sau durere între sesiunile de pompare.

Congestionare Inflamarea sânului. Sânii pot părea tari, cu noduli și sensibili. Pot include eritem (înroșire) în zona sânului și febră. Fenomen care apare de obicei în primele zile de alăptare.

Învinețire, trombus

Țesut vătămat la nivelul mamelonului

(traumatism al mamelonului)

O decolorare roșiatică-violet care nu se albește la apăsare. Atunci când

învinețirea se estompează, aceasta poate deveni verde și maro.

Fisuri sau mameloane crăpate.

Exfoliere a țesutului de piele de pe mamelon. Apare de obicei împreună cu mameloane crăpate și/sau cu bășici.

Rupere a mamelonului.

Pustule. Arată ca niște bule mici la suprafața pielii.

Sângerare. Mameloanele crăpate sau rupte pot provoca sângerarea zonei afectate.

Canale mamare

înfundate

Un nodul roșu și sensibil pe sân. Pot include eritem (înroșire) în zona sânului. Dacă nu este tratat, poate duce la mastită (inflamarea sânului) și febră.

advertisement

Related manuals

advertisement

Table of contents